Audi SQ5 nu med TFSI benzin

58Audi forårsagede nogle løftede øjenbryn ved at præsentere sin SQ5 først kun med en TDI turbo diesel. For at formilde de sultne benzin indviede, den helt fra Ingolstadt ruller omfatter nu en kopi med en TFSI benzinmotor i buret.

Under motorhjelmen er en 3,0 TFSI med en ydelse på 354 hk og 470 Nm drejningsmoment. Skift er med en otte-hastighed automatisk. Sprint til 100 km / t tager 5,3 sekunder og tophastigheden er begrænset til 250 km / t. Det gennemsnitlige forbrug er 8,5 l / 100 km. Det svarer til CO2-emissioner på 199 g / km.

Audi SQ5 er 30 millimeter tættere på asfalten end en almindelig Q5. Chassiset er blevet behandlet for den ekstra power. The Drive Select-systemet føreren kan vælge mellem en komfort eller den sporty indstilling. Den SQ5 3,0 TFSI står på 20-tommer hjul, prøver med en diameter på 21 inches på listen over muligheder.

På ydersiden adskiller SQ5 med benzin ved en platin grå kølergrill med aluminiums-farvet vandrette bjælker, andre kofangere, en tagspoiler og V6T badges. To eksklusive farver til SQ5 er Estoril Blå og Panther Black.

Audi SQ5 3.0 TFSI debut på naias i Detroit. I tredje kvartal i år, bilen kommer ind det amerikanske marked. Og nu den dårlige nyhed: i Tyskland og mange andre europæiske markeder, dette SQ5 3,0 TFSI ikke hjælpe forhandlerne. Fordi vi har den 313 hk SQ5 TDI er Audis ræsonnement.