Ny Porsche Cayenne Turbo S endnu hurtigere

29Porsche I Detroit den nye Cayenne Turbo S under kluden vinkede væk. Den nye topmodel er stærkere og hurtigere end sin forgænger, ekstra forstærkes ved at sætte en ny omgang rekord for SUV'er i ringen.

Da du åbenbart aldrig kan have nok strøm i din Cayenne, Porsche kaster med den nye Turbo S endnu et skridt videre. I forhold til forgængeren var den nytilkomne er 20 hk og 50 Nm, stadig kommer fra en 4,8-liters V8 twin turbo. Tælleren er nu på 570 hk og 800 Nm.

0-100 sprint tager nu kun 4,1 sekunder at fuldføre, en forbedring på 0,4 sekund. Tophastigheden er 284 km / t, det er alt fortalt 1 km / t hurtigere end sin forgænger. Dens standard Porsche Dynamic Chassis Kontrol (PDCC), kroppen roll er imod og Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus) sikrer, at de drivende kræfter er ordentligt fordelt over de fire hjul og er taget når det er nødvendigt lys bremsevirkning.

Porsche fabrik samler keramiske bremser, de forreste skiver måler 420 mm i diameter, 370 mm bagtil. De kalibre foran har ikke mindre end ti (!) Stempler pr skydelære, baghjulene er fire styk pr klo nok.   

Også standard er 21-tommer hjul i '911 Turbo design' og Porsche Dynamic Light System Plus (PDL'er Plus). Interiøret er for det meste dækket med læder, kulfiber accenter give nogle sort. Listen Muligheden omfatter indeholde en sport udstødningssystem.

Den nye Porsche Cayenne Turbo S er i andet kvartal af 2015, de hollandske forhandlere af en startpris på 221 101 euro. Endelig Porsche annoncerer stolt, at med en tid på 7: 59.74 har forbedret banerekord for SUV'er på Nordschleife.