Addition youngtimers til 32 procent

61Dat tilføjelsen falder til 22 procent i 2017, kan du næsten ikke gå glip af. Også tilsætningen for unge timere, som indtil nu er 35 procent af den aktuelle værdi vil imidlertid være lavere.

Fra 2017 du tælle skattede virksomhed Youngtimer ikke 35, men 32 procent af den daglige værdi for din indkomst. Det vil sige, hvis bilen er udstyret med en forbrændingsmotor. Hvis der ikke er CO2-udledningen er tilføjelsen af ​​14 procent. Men det er rent hypotetisk, fordi disse biler er knappe.

Så for at få relativt rene ældre biler også en tilføjelse rabat. I år gælder youngtimers med emissioner til 106 gram for eksempel en tilsætning af 31 procent, men også her, disse biler er knappe. Fra næste år, tilføjer business drivers på mindre effektive biler så endnu en lignende procentdel af den daglige værdi for. Den Touareg som kollega Nic som dokumentation, Allstar, og dermed noget billigere.

Den Youngtimer arrangement gør bilerne 15 år eller ældre i årevis relativt populære i Holland. Youngtimer Specialister spille i handy her for at få de fineste eksemplarer fra udlandet og iværksættere reglerne kan betyde en drøm bil er inden for rækkevidde.