Skjult skade fortid, der anvendes over vand

60Heeft disse smukke biler nogensinde bange været sammen? Du har ingen idé om, men den erhvervsdrivende ved præcis. En ulighed, således at dørene for sjuskede ex-beskadigede biler i årevis er vidt åbne. Den autoweek der sætter i dag en stopper for at befri tilbyde WOK historie.

Baseret på registreringen kan du nu få en masse oplysninger om hver bil, men hvis han nogensinde havde skader forbliver skjult. Det ironiske er, at denne så vigtige fakta registreret pæn, men holdes skjult bevidst ved lejemålet og ikke-liv, mens forhandlerne er lige ved at komme ind i meget detaljeret inspektion. Hvilket bedrageri og elendighed det kan forårsage, vi afslørede sidste år i vores rapport "Russian Roulette i Showroom.

Som vi skrev dengang, kan forhindre disse overgreb, i de fleste tilfælde ved WOK historie RDW, som (hvis nogen) tilbagetrækning har fanget bevægelsen af ​​hver bil, til at frigive. Autoweek associere dette fra i dag kendt Badge skærm. Med dette værktøj i hånden, kan du rettidig genkende en katten i sækken og forebyggelse. Indtil juni 1 er den WOK historie i fri base rapport, så det går over til plus rapporten.

I øvrigt, det siger sin tilstedeværelse eller fravær af en WOK forbi en masse, men ikke alt på fordringer historie af bilen. Ved at kombinere disse oplysninger til korrekt og fortolke, hvad du kan få mere ud af skærmen Emblem, men går langt videre end det var muligt i dag.

Hvordan det vil fungere præcis læst i autoweek 11, som udkommer onsdag 15 marts.