Nødvendig læsning: Range Rover Om Finch

9Overfinch har altid været hurtig til at en ny generation Range Rover et sæt til at levere eksklusivt ekstramateriale. I dag kan vi først tage et kig på den seneste generation Overfinsch Rangers!

Finch kaster hvad justeringer normalt indebærer en lidt anden tilgang end de regelmæssige hus-have-og-køkken-tunere. Eksklusivitet er højt på prioritetslisten grund nok år "kun" 100 stykker af producere dette Om Finch Range Rover.

For den nye generation Range Rover Om Finch taler om "den mest luksuriøse SUV i verden." På sit udseende, vil det ikke være i alle tilfælde. Hans krop synes at ligge et sted mellem statelige og overdrevet. skal søges Komplet fejl og galskab fra andre tunere.

Vi ser modificeret forreste og bageste kofangere og sideskørter er ikke længere original. På bagsiden finder vi en kulfiber spoiler og også resten af ​​de nye dele, vi møder det let materiale. 

Hvem vil kopiere disse billeder, men intet, ikke umiddelbart finde en anden tuner til at redde hans euro firma. Om Finch er kendt for sin personalisering, til stort set alle materialer, der findes et alternativ, det samme er tilfældet på området for farvekombinationer. Finch siger nej til at stille priser, som afhænger naturligvis af de ønskede tilbehør.