Nu officielt: Volvo Concept 40.1 og 40.2

105Al end en uge Volvo lancerede ene efter den anden teaser af hans nye studie modeller. Nu duoen endelig præsenteret for verden. Vi præsenterer: den 40.1 og 40.2 koncept!

Mid denne måned, viste Volvo en første teaser for sin nye 40-serie, selvom vi mente dengang, at det udelukkende med XC40 Concept - 40,1 - ville gå. I dag ser det ud til, at svenskerne er færdig med dampende en anden konceptbil: den 40.2. Nu har vi parret endelig tackle en helhed.

Den nye 40-serie vil bestå af en ny V40 og den nye XC40. Volvo går med sin nye familie også omfatte betjener det amerikanske marked, som modellerne i 40-serien som 'verdens biler' kan mærkes. Den nye kompakte Volvo familie kommer på toppen af ​​Compact Modular Arkitektur (CMA) stående platform, en nyudviklet platform, som betragtes som den grundlæggende elektrificering. Den 40-serien vil være tilgængelige med et sæt af tre- og fire-cylindrede benzin- og dieselmotorer.

Naturligvis sætte Volvo - i 2025 mærke vil rent faktisk har solgt 1 million elektrificeret modeller - Twin Engine på menuen, Volvos betegnelse for en plug-in hybrid. Det er, i hvert tilfælde i to varianter: både tre-cylinder med 150 hk og den tre-cylinder med 180 hestekræfter vil blive knyttet til en 75 hk elmotor. Den første kaldes T4, T5 sekund. Skift er via en syv-trins automatgear med dobbeltkobling. Gode ​​nyheder for fans af elbiler: Den 40-serien er en all-elektriske version til den hjørne med en radius på 350 km.

Vi ser to konceptbiler, som er klart gennemtrængt med det samme formsprog og XC90 - pryder S90 og V90 - mere for nylig. Denne mindre modeller Volvo synes at have valgt noget skarpere linjer. 

Slående detaljer: produktionen version af XC40 vises i slutningen af ​​næste år på markedet, baseret på den helt nye CMA-platform. Den V40 vil blive vist i et senere tidspunkt. Den nuværende V40 ansigtsløftning for nylig, og der er stadig lige så imod det. så også CMA-platformen model undersøgelse viste - - Med tiden vil den nye V40 også virkelig godt lide crosscountry verschijnen.Over Volvo ikke ville kommentere kommer fra en S40.

Disse to studier modeller .... Jeg tror, ​​det mest succesfulde.

  • den 40.1
  • den 40.2
Stem Vis arkiv

Disse to studier modeller .... Jeg tror, ​​det mest succesfulde.

  • 40,1, den 47,8%
  • 40,2, den 52,2%
Nummer stemmen2.175Bekijk arkiv