Ferrari afslører F12 TRS selv

23Er var nødvendig i sidste uge for Ferrari F12 TRS nettet droppet. Nu det italienske mærke selv har trukket tæppet af bilen.

F12 TRS er faktisk et 'Barchetta' (en åben to-sæders) baseret på F12 Berlinetta. Den TRS har også motoren af ​​bilen, som er rart at se under en gennemsigtig hætte. Det er en henvisning til Ferraris fra halvtredserne foran med motoren, og de seneste modeller med mid-motor havde sådan en hætte.

Den ene-off divisionen har ikke justeret 6,3-liters V12, men med en ydelse på 740 hk og 690 Nm drejningsmoment egentlig ikke nødvendigt. Den F12 TRS sprint i 3,1 sekunder til 100 km / t og præcis fem sekunder senere, 200 km / t allerede ved skranken.

Forruden strømmer ind sideruderne og mørkt glas. Over lederen af ​​lanceringen to pladser 'prale' modning mod bagenden af ​​bilen.

 

puristisk kabine

Vi valgte en puristiske interiør. Ferrari har forenklet kontrollerne for aircondition og handskerummet, de centrale lufthuller, gulvmåtter, lydsystemet, el-ruder og forskellige rum selv forsvinde helt.

De nye indvendige detaljer ved hjælp af italienske mærke læder, Alcantara og kulfiber. Midterkonsollen og dørpaneler har samme røde farve som karosseriet. Denne farve er kendt Rosso Corsa som grundlag, men raffineret med forskellige moderne teknologi.

Ferrari rapporterede ingen pris i pressemeddelelsen. Rygtemøllen på internettet havde på tidligere rapporter om en pris på millioner $ 4,2, men de samme budskaber også gik på KERS-teknologi, som derfor ikke ser ud til at have bilen.