Corvette fødselsdag på SEMA

1Tijdens SEMA Show i Las Vegas kommer Chevrolet med stor nyhed. Der er en kontraherende stat og Corvette Carbon Edition 65 på messen.

Fordi den første Corvette rullede af båndet i 1953, vil Chevy fejre næste år årsdagen for denne ikoniske model. Carbon Edition er en 65-pack til rådighed for Grand Sport og Z06. Som navnet t allerede afslører, betyder det, at meget kulstof detaljer er på indersiden og ydersiden af ​​muskel bil. Så du styre bilen med et rat med kulstof omringet. Også den "Keramisk Matrix Grey 'særlige ud af skabet for partiet nummer. et begrænset oplag på 650 eksemplarer vil blive produceret i første kvartal.

En anden mulighed pakken er også begyndt i 2018 for Camaro. For at fejre den gyldne årsdagen for samarbejdet mellem Chevrolet og Hot Wheels, kommer en særlig Camaro Hot Wheels 50th Anniversary Edition. For næsten $ 5.000, Camaro ydersiden pimped med en særlig maling, decals og andre detaljer, såsom appelsin calipre. Land sanger Luke Bryan elsker eventyr og fiskeri og arbejdede med Chevrolet for Luke Bryan Suburban Concept. Bilen er højere, krydret og sidde i ryggen ingen vinduer, så du kan indefra eventyr. For surf-eventyr tager Chevrolet Traverse SUP conceptmee.

For løb i NHRA med hot rods der nyt koncept klar til fremtiden sikkerhed bil. Med seks hjul, Silverado 3500HD NHRA Sikkerhed Safari koncept. Af de andre pickupper, Silverado og Colorado, kommer en specialudgave i 2018 for at fejre hundredåret for kroppen. Begge lastbiler har lakken "Centennial Blue 'og bilen er pudset med' 100 års badges. Den lidt mindre pickup Chevrolet får et scoop, og fremstår som Colorado ZR2 Midnight Edition og Dusk Edition. For flere hestekræfter er Silverado Forestilling Koncept SEMA. Et nyt ladeluftkøler system denne model var mere end 100 hk ved.