Renault Scénic TCe 130 Bose (2017) gjennomgang

3implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Scenic TCE 130 Bose
6, Manual
2017
2017
5 km
1250 km
Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Fornøyd med min Renault Scenic Bose

 • 1200 km
 • 10 august 2017 10:49

Jeg er en stor entusiast. De underliggende 47 år jeg endret 103 ganger med bil, som regel nye og noen ganger brukt unge. I de senere år kjørte jeg hovedsakelig BMW, Mercedes, Peugeot og Jeep. Rundt svingen jeg kjøpte tre nye Scenics og de var min siste Renault. I januar i år jeg kjørte Nissan. Jeg besøkte forhandler for Nissan og Renault i Vlaardingen. Mitt øye fanget den nye Renault Scenic. Jeg ble umiddelbart sjarmert av den nye modellen og sitt utseende. Etter en prøvetur rundt bordet med leverandøren som har gjort en vennlig og kompetent inntrykk på meg. Vi ble fort enige om TIPS avtale. Jeg bestilte en Renault Megane 130 Tce skog med noen statister som omfattende parkeringsplass, vinter kit og reservehjul i fargen lys blå metallic med sort tak. Leveringen tok lenger i.v.m. brann på en toeleveraar, men til slutt bilen ble levert mer enn en måned siden. Mens du venter jeg var skikkelig informert om status for forsinkelsen og leverings jeg er veldig positivt.

I begynnelsen måtte jeg venne seg til bilen, den manuelle har hjulpet slags brann meg. Så langt har jeg fått mange positive kommentarer fra kjente og mange ukjente mennesker, spesielt fargekombinasjon av blå med svart er for alle virkelig snakke.

Kjente positive:
Vakkert utseende og komplett utstyr;
Vakre slående 20-tommers hjul;
Den halvt skinn seter gir god støtte og har fint materiale, uttrekkbare setenakkestøtter ganske robust og stol massasje;
Funksjonelle førerassistansesystemer er ikke plagsom på grunn av de ulike institusjoner;
Utrolig mengde lagringsplass i flere rom, skap, skuffer og stammen;
LED-belysning som virkelig gir mye mer synlig i mørket;
Stor praktisk navigasjonsskjermen som etter litt trening, relativt lett å betjene;
Komfortabel kjøring med direkte styring, og fleksibel krets;

Fortsatt noen ting som kunne vært bedre:
Jeg er 1.93 m gjør benplass for sjåføren kunne ha vært litt større. Den benplass på baksiden er derfor noe på den lave siden;
De store hjulene hadde det kan være bredere, bilen reagerer stiv på terskler;
Det dreiemoment ved lave turtall er noe vanskelig, nedgiring og motorturtall er derved en løsning;
Antennen har hatt med en dyrere versjon med DAB kan være bedre å erstatte for en haaievinantenne;
Den første 1000 km var den (kalde) motor litt uregelmessig. Jeg føler at dette problemet er avtagende;

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med den nye Scenic og min forhandler i Vlaardingen. Drivstofforbruket er for tiden på 1:11, mens jeg må være oppmerksom på at jeg i all hovedsak kort turer rad. Jeg tror drivstofforbruket fortsatt kommer til å være mer økonomisk i fremtiden.
BOSE systemet ikke gi meg kvaliteten jeg forventet det. Jeg forstår at denne rekkefølgen på nye biler har økt med Renault. Synd dette ikke begynne med ankomsten av den nyeste modellen fordi jeg da kan ha vært mer fornøyd med kvaliteten.

4.5
 • komfort 5.0
 • ytelse 4,0
 • pålitelighet 4.0
 • koste 5,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket