I naturen: Nissan Figaro

36in overskriften 'i naturen' vi sætter specielle biler i solen vi netop stødt på gaden. Bare fordi det kan, og fordi det er mindre oplagt i år 2014, er, at du stadig kan finde noget sjovt mellem alle de grå lejemål kan. Denne gang: en retro-leder Nissan Figaro!

Hvad er det? En Nissan Figaro 1991 (han debuterede i 1989 på Tokyo Motor Show), som er i vores land siden 2012. Nissantje Udefra ser det som en klassisk Datsun Fairlady i tresserne, men japanerne forsøger at holde dig narre. Under denne Figaro nemlig bare Micraatje af den første generation. En 1,0-liters viercilindertje sender gennem en tre-trins automatgear 75 hk til forhjulene. Læderindtræk var standard, som gjorde air-condition og en radio-CD-afspiller. En særlig wegvouwbaar sejlads kursus gør ham mere attraktiv. Tidligere oplevede vi Nissan Pao i dette afsnit, bare sådan en mærkelig retro laban hvis Figaro.

Hvor speciel er-det vil sige? Korrekt. Oprindeligt Figaro blev kun solgt i Japan, men også i Storbritannien og Irland gay Nissan at ramme rigtigt. Der er omkring 20.000 produceret og hovedsageligt køre rundt i 'højrestyrede lande.

Staten-dvs der? Meget pæn. Rust vi finde nogen steder, og den lille interiør ser stadig og top af. Her var vi i sommeren, så tage med til den sydlige del af vores kontinent.

Hvor mange er der? Ifølge databasen over VWE Trendweb er der 143 Figaros findes i vores land. 

Hvad er-han værd? Et tilfælde af 'hvad giver narret før. Ekstremt sjældne de er, og det faktum, at rattet er på højre, værdien enigszinds pressen. Brugt dem gå væk fra 4.000 euro. 

bedømmelse:Dette kursus er for fans af japanske udenlandske fugle en perle. Utvivlsomt ikke alle løber væk med det, han stadig tjener os en meget anstændig 8,5.