Equus Bass 770 ønsker Ford Mustang

30 Den er næsten en garanti for ønskelige biler: moderne teknologi og klassisk look. Den amerikanske Equus Automotive gør Bass 770.

Ved første øjekast kan dette virke som en klassisk Mustang Fastback fra 60'erne, men et andet udseende viser, at især næse og Butt alligevel forskellige. Dette gælder også for den teknik: under kølerhjelmen ingen slæbende V8 halvt århundrede gammel, men den kopi af Corvette ZR1. Det betyder, at denne moderne fortolkning ikke mindre end 640 hk sat på gaden, med en 0-100 sprint i 3,4 sekunder som et direkte resultat.

Også den dobbelt kobling gearkasse er state of the art, som er de keramiske bremseskiver og rammen med justerbare støddæmpere. Interiøret følger den samme vej som udenfor, det hele er meget retro. Moderne underholdning er ikke mangler, og endda en Isofix-beslag til fastgørelse af børnesæder bare synes at være til stede. Billige specielle "Mustang" er ikke: omkring to Euroton uden afgifter. Tidligere Singer Vehicle Design tog et lignende retro vittighed med Porsche 911.