Ny A-klasse Mercedes viser allerede selv

30 Den synes ikke så længe siden, at Mercedes har besluttet at bytte den høje bus-lignende Klasse A for en meget glattere og lavere model. At det næsten er tid til en helt ny model viser vores spion fotograf, der fik denne fanatiske stickered kopi af linsen.

Dette er umiddelbart klart, at overgangen fra den nuværende til den næste A-klasse vil være langt mindre alvorlig end den tidligere til den nuværende. Fordi Et øjeblikket stadig passer perfekt med design sprog Mercedes er ingen grund til at radikalt ror.

Bilens grundlæggende form forbliver bevaret, selv gør vinduet linje især på C-stolpen er klart, at dette er en helt ny model. I forbindelse med de tilsyneladende længere bagtil løfter denne ændring meget godt for adgang til den bageste.

Overhænget bagtil synes også at være lidt længere end for den nuværende model, hvilket resulterer i en fladere bagsiden. På et detaljeret niveau falder på spejlene, som nu er "på pootjes'op står døren. Batteriet af sensorer bag den forreste henviser til en imponerende liste af sikkerhedsudstyr, som vi kan forvente fra en brand som Mercedes. Hvorvidt dette betyder, at A er ligesom E selvstændigt flytter trafikken er stadig uvist, men det forekommer usandsynligt, at os.

Folk, der er i markedet for en klasse behøver ikke at være begrænset af disse billeder, vil den nye blive vist for første gang på et så tidligt i anden halvdel af 2017. Den nuværende Et øvrigt var sidst udsat for en ansigtsløftning, kan vores kørsel indtryk med frisk model findes i den højre kolonne. 

Kørsel indtryk: Mercedes A-klasse

Den A-klasse blev begyndelsen på et helt nyt segment til Mercedes. Nu er vi en ...