Farverige: Rolls-Royce Dawn i Fuxia ‘

23The velhavende filantrop og bil opkøber Michael Fux har bestilt sine nye Rolls-Royce Dawn i en meget slående farve, en farve, som vi for nylig har set en McLaren.

I sidste uge vi skinnede et lys på de digitale McLaren 720S, der er komponeret af Michael Fux. Den britiske superbil blev malet i en lys lilla maling bestilt af Fux, en farve ved navn Fux-Fuchsia. McLaren fortalte os, at farven blev lavet af Rolls-Royce, noget som ikke blev yderligere forklaret. I dag endelig vi se, hvor dette Fux-Fuchsia lak faktisk kommer fra.

Rolls-Royce har nemlig Pebble Beach Concours d'Elegance parkeret Dawn iført fluorescerende samme vogn som 720S som debuterer på samme automotive begivenhed. Michael Fux var sidste år fundet en blomst på Pebble Beach Concours d'Elegance, en blomst, som han derefter bragt til Rolls-Royce til at oprette en maling farve.

Denne 'Dawn i Fuxia' er ikke den eneste Rolls-Royce samling af Fux. Den bedste mand har ikke mindre end ti biler af luksus mærke i sin samling, næsten alle biler bære en farve udviklet specielt til Fux. Hans biler er malet i farver: Blå Fux, Fux Intens Jade Pearl, Fux Aequus Green Jade Pearl, Cornish Hvid Jade Pearl tofarvet, Fux Deep Purple, Fux Fux Candy rød og gul.