Elektrisk Air Lucid kaster tøjlerne fra

22Allemaal meget godt, hvilket er 0-100 gange i Tesla, men tophastigheder men falder imod. I den forbindelse Lucid Motors klarer sig bedre, som kaster de begrænsere og kommer til bizarre resultater.

De amerikanske Lucid Motors synes at være den eneste nytilkomne Tesla noget kan klare. Det har luften i hvert fald en seriøs kandidat i huset for at gøre Model S, men også mere traditionelle biler som BMW 7-serie og Mercedes-Benz S-klasse vanskelig. For et par måneder siden Lucid Motors allerede modig nok solid rapport en amerikansk start pris, mens test i mellemtiden fortsatte som sædvanlig. Og sådanne tests også bør udforske grænserne - hvilket fremskynder eksempel. Fordi alle ved nu, at Tesla er kendt for sin skøre acceleration, især Latterlig tilstand. Samtidig Tesla definerer sine biler med hensyn til tophastighed på en nu næsten borgerlig 250 km / t. Og Lucid Motors tilsyneladende så et hul, hvor det bare var nødt til at hoppe i.

Således ingeniører Lucid dykkede bil for at befri luften af ​​hans limiter, så det var tid til en all-out prøvetur på banen. Den 1.014 hk Lucid vidste dengang, at at sætte en rekord hastighed på 378 km / t (235 mph) (se videoen nedenfor).

I øvrigt Lucid produktion biler bør gøre indtil videre "kun" 400 hk. Hvis alt går efter planen, der skal leveres af de første eksemplarer af Lucid Air starten i 2019.