Lucid Air har pris

25Lucid Motors har hængt et prisskilt på sin første bil, Air.

En af de mest lovende nytilkomne inden for elbiler er Lucid Motors. Vi gjorde i slutningen af ​​sidste år introduceret til Air, en futuristisk stylet bil at konkurrere mod i luksusbiler som BMW 7-serie og Mercedes-Benz S-klasse. En elektrisk motor bringer en effekt på 400 hk på baghjulene. Dette gælder for den grundlæggende version, fordi den mest kraftfulde version vil have to motorer, der tilsammen giver 1014 hestekræfter og kørsel alle hjul. For basisversionen Lucid gjort gældende, at Air på en opladning bør være i stand til at dække nogle 386 km. Valgfri batteripakker til Air omkring 500 eller endda 650 km nødt til at gå langt. Desuden Air standarden arver al den nødvendige forberedelse til autonom kørsel.

En valgfri aktiv affjedring skal sikre, at bilen kan konkurrere på kørekomfort med den etablerede orden. Interiøret det gør et bidrag på herunder fire touch-skærme, et lydsystem med - mod merpris - 29 højttalere, langt tilbage folde bagsæder og et stort glastag.

Hvad er prisen liste over hele Luft og hvad der kræves for alle valgfrie elementer er endnu ikke kendt. Lucid rapporter allerede en (US) start pris: 48 907 € konverteret. Den luksus top-versionen skal "mere end $ 100.000" Udbyttet beregnet over € 93.000. Lucid fokuserer på produktion af 10.000 Airs i det første år. I 2019, begynder leveringen.

Vi alle gik sammen med Lucid i USA, for at køre en runde i luften. Snart vil du se mere af det i en video på dette websted.