Officielle: BMW M4 GTS i fuld herlighed

64BMW har løftet sløret for den nye flagskib af de fire serier: den brutale M4 GTS.

M4 GTS er et kredsløb primært bruges orienteret version af den hurtigste 4-serien. Under hætten er den velkendte seks-in-line af M4. Men ved vandinjektion er evnen ikke 431, men 500 hk. 

Bilen vejer kun 1.510 kg. Dette skyldes til dels hyppig brug af kulfiberforstærket plast (CFRP). BMW det materiale, der anvendes til splitter til forsiden, hjelm, styrkelse bag instrumentbrættet, tag panelet, den bageste spoiler og diffusoren. Bagsædet er fjernet, og BMW er afsluttet, det bageste rum med et lag af glasfiberforstærket plast (GFK).

Den ekstra kraft og lavere vægt, bilen sprints i 3,8 sekunder til 100 km / t. Tophastigheden er 305 km / t. BMW har også straks annonceret Nordschleife tid: 07:28 min. Switching er en syv-trins M DCT transmission med lanceringen kontrol.

M4 GTS er også udstyret med keramiske bremser og organiske OLED bagud. Dette gør den til den første serieproducerede bil baglygte med denne teknik. På forsiden, GTS 19-tommer hjul, bag diameteren er 20 inches.

Sæderne er lavet af kulfiber og vejer kun halvdelen af ​​møblerne i den almindelige M4. Sæderne og rattet er færdig i Alcantara.

BMW bygger kun 700 eksemplarer af M4 GTS, så du nu kan stole på alle, at en eftersøgt bil blandt samlere. Levering vil begynde i foråret, men prisen er endnu ikke kendt.