Seat Leon Cupra R gaver

40 Den brede offentlighed på IAA Frankfurt tæt bekendtskab med den nye Arona, men det er ikke den eneste nybegynder næste uge viser sit ansigt. Det, vi har en tendens til at tænke på denne Leon Cupra R?

Det Leon Cupra R er superlativ af Leon Cupra, en bevægelse, der vil blive bygget i et begrænset oplag på 799 styk. Hvem beordrer Cupra R med manuel gearkasse, bliver leveret en 310 hk version. Versionen med DSG sparker op 300 hestekræfter.

De Leon Cupra R er omkring klædt med detaljerne i kulfiber forsynet med spoilere. Vi er den lette ting på de forreste og bageste spoiler, sideskørter og den bageste diffusor. Sidespejlet caps, logoer og hjul bære en kobber-farvet maling. Interiøret er som sæde forsynet med kobber accenter. På rattet og Alcantara sidder fast på omskifterknappen. Det Leon Cupra R fås i mat grå, Midnight Black og Grå Purenees. Seat Leon Cupra R har en justeret camber på forakslen og leveres som standard med DCC adaptive chassis. Remmerij Brembo er også den part, gælder det samme for en særlig udstødningssystem. Det Leon Cupra R er kun tilgængelig som en hatchback.

Den forrige generation Leon øvrigt var allerede en 310 hk-version, selvom det var en af ​​den hollandske importør tilhugget variant.