Rap: Koenigsegg Agera R ‘verdens hurtigste’

51In hypercarland deltagere kæmper hinanden teltet, når det kommer til at blive tildelt titlen hurtigste bil i verden. " Koenigsegg antydede, at snart titlen i lommen.

For nylig, den svenske Koenigsegg Agera R rapper gjorde med Bugatti Chiron at sprint fra stilstand til en hastighed på 400 km / t og derefter igen for at stoppe. Koenigsegg har nu blikket på hastigheden af ​​Bugatti Veyron Super Sport, en bil, der nåede en tophastighed på 431 km / t på Guinness Book of World Records har været den hurtigste serieproducerede bil i verden.

Koenigsegg viser via sociale medier, der har gjort det til en droppet stykke motorvej i den amerikanske stat Nevada med Agera RS en gennemsnitlig tophastighed på 447 km / t. Den Agera R var hver vej kørsel at tage hensyn til ting som vinden. Ifølge Koenigsegg er nogen oplysninger målt ved Racelogic moduler. Hastigheden er ikke klassificeret som en rekord, men ifølge Koenigsegg er kun et spørgsmål om tid.

Koenigsegg kan faktisk holde rekorden, er det stadig tvivlsomt, hvor længe brand i hænderne. Veyron efterfølger Chiron har hidtil nået en tophastighed på 420 km / t, selv om bilen efter sigende har nå hastigheder på 463 km / t. For at beskytte dækkene og dermed sikre sikkerheden ikke prøvet. Det er stadig den amerikanske Hennessey. Den Venom GT-tuner, der hævdede tre år siden har nået en hastighed på 435 km / t, blev alt, hastighed målt kun i én retning. Den nyligt præsenterede Venom F5 bør være i stand til at nå en tophastighed på 483 km / t efter dens skabere. Imidlertid har dette potentiale rekord breaker ikke foretaget nogen officiel rekord.