Priceless EarthRoamer XV-HD super autocamper

38Op på udkig efter en luksuriøs sted på ordentlig trailer? Tag et kig på EarthRoamer. De præsenterer den nye XV-HD super autocamper. Vigtigt at vide: der er en pris til luksus.

Camping, betyder det, at du har de fem stjernede hoteller nærved og på vej ud med familien. Ingen badeværelse, men blot med den (lyserød) toiletrulle på campingpladsen til VVS. Hvis du allerede har den luksus nu ikke ønsker at gå glip af det, kan du shoppe på den amerikanske EarthRoamer. Den mere end ti meter lang XC HD super autocamper er faktisk udstyret med hver luksus man kan ønske sig.

Tænk på et komplet badeværelse, gulvvarme, et køkkenbord lavet af granit og endda en vaskemaskine. Kan sove i hotelsenge værdig og med en tank på 950 liter vand foreløbigt at være alene. Store batterier, en generator og en stor solpanel sikre, at alt fungerer altid. Grundlaget for autocamper er en Ford F-750 4 × 4. Deri ligger en 6,7-liters V8-dieselmotor leverer 983 Nm drejningsmoment. Wilder planer end Sydfrankrig? Det er, fordi med den 46-tommer dæk XVI arbejde dig vej gennem enhver form for naturen, som du kan tænke på.

Quid pro quo: med en salgspris på $ 1,5 mio mere pebret end all inclusive-feriested ved Middelhavet. Men en fyldt er kredit-kort? De tre første enheder for øjeblikket fremstilles.