Skoda Kodiaq ‘Coupe’ er muligvis kaldt Kodiaq GT

38Al over et år er der rygter om ankomsten af ​​en mere sportslig variant af Skoda Kodiaq. Gennem den kinesiske PCAuto synes navnet på bilen er nu ved at blive offentliggjort på internettet.

Mid sidste år dukkede de første rapporter om mulige ankomst af en Kodiaq 'Coupé', en variant med en mere skrånende taglinje. Den tjekkiske sporty sæt ville i første omgang kun kinesisk jord komme under hans hjul, selv om en europæisk lancering udelukket. Kinesiske PCAuto har at lægge sine hænder på et billede, hvor den nye Kodiaq varianten allerede et navn synes at have fået. Vi ser også, at der stadig er en SUV er i planlægningen, et træk, der vil blive afholdt næste Kodiaq, Karoq og Yeti.

"Kodiaq GT', navnet på bilen synes at være bragt som muligt næste år allerede på markedet. I øvrigt, forlod Skoda Vision E Concept, et eksempel på en elektrisk SUV, selvom stort set hvordan man kunne gå se sådan Coupe-SUV mærke ud. De elektriske SUV, en bil som Volkswagen I.D. Crozz den nye VVM-platform vil blive placeret, skal ses omkring 2020 på vejen.