Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 140 HK Black Edition (2016) gjennomgang

4implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Fiesta 1,0 EcoBoost 140 HK Black Edition
5, manuell
2016
2016
3 km
7500 km
Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Black Edition 140hp

 • 7500 km
 • 29 oktober 2016 15:19

Til å begynne med budskapet om at vi alle er Ford Fiesta freak. Dette har vært vår femte nyinnkjøpte Fiesta slik at vi nå vet hva du kan forvente. Jeg kan skrive alle de fascinerende historiene om våre tidligere modeller, men jeg vil begrense meg til dette Fiesta Black Edition fra 2016.

En undersøkelse for Internett trakk vår oppmerksomhet til denne gjennomføringen. Og spesielt siden en ST var veien over vårt budsjett, og vi ble funnet etter to 100hp Fiesta er litt mer zing ville bringe mye mer moro å kjøre. Vi kom fra Røde Hothatch utgaven av så den røde utgaven var allerede nede i utgangspunktet. Vil Black Edition på så valget var enkelt.
Vi har ikke engang gjort en prøvekjøring hos forhandleren.
Å vite hva som ville bringe oss en Fiesta, nå med 140hp, og gode anmeldelser på internett sorte utgaven ble beordret på papir.

0-7500KM.
Hva en fantastisk bil dette er.
Det ekstra glidelås 40hp og over hva vi er vant til, er stor. Stasjonen spesielt på motorveien er en fryd.
Håndteringen er fantastisk, og han sender stor gjennom svingene. Resten av alle de tekniske funksjonene og detaljer jeg ikke har kjennskap til, så jeg ikke om meg.
Kjører nedover motorveien med naboene er helt fantastisk.
Han bremser veldig bra, selv om jeg aldri har forstått hvorfor det er bak trommelbremser. Det setter du opp med 140hp og en kjørehastighet på 210km / U en stund tenkning. Du kan sykle langs pent i venstre kjørefelt og front løpere liker å gå sidelengs når de ser den svarte PK med røde detaljer. Hvis en feit BMW M3 kommer inn i speilet, er du rett tilbake på bakken med begge føttene, og du innser at du "men" bare driver en Fiesta. Spørsmål om å få til høyre og igjen gjennom! Forbruket er derfor ikke naturlig å skrive hjem om, men vi kjører ikke Kia Picanto (heldigvis).

Det eneste vi har funnet så langt er at vindusviskerne gir en irriterende klikk i hanskerommet. Hvis du ser på (og du automatisk) får veldig irriterende blod.
Videre har vi en nøkkelfri start / stopp-system.
Så fordelene med nøkkelfri start.
Vel det som kalles praktisk ....
Du må ta nøkkelen ut av lommen for å trykke på høyre knapp på nøkkelen. Etter turen, jeg ofte glemmer å nøkkelfri trykking på knapper i bilen, så da slipper clutchen, stopper bilen.
Glemte å slå av motoren så. Det er også fordi motoren på tomgang nesten høre løp, spesielt hvis du er på radioen. Uansett, det er noe som jeg glemmer det, så er det en svikt i Fiesta. For meg har denne gadgeten i alle fall, men synes det er irriterende.
Cruisekontroll fungerer fint og navigasjon også.
For oss som geocachere, dette er flott, kan du skrive inn koordinatene og planlegger turen. Den belgiske MIEP er vennlig, noen ganger altfor høflig.
En løs TOMTOM har flere funksjoner, men dette navigasjons bare å gjøre jobben, gi deg ruten.

Inntil nå oppfyller denne Fiesta for oss alle forventninger, selv overgått.
Det kan bare være enige om at vi anser denne bilen går mer enn de vanlige to år unna ....

Fortsettelse følger ....

7500-15000KM4.5
 • komfort 5.0
 • ytelse 5,0
 • pålitelighet 5.0
 • koste 3,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket