Honda Jazz Hybrid 1.4 Exclusive (2011) gjennomgang

13implementeringhastigheterByggeårKjøpsårkilometer~~POS=TRUNC siste
Jazz 1.4 Exclusive Hybrid
1, sekvensiell maskiner
2011
2011
112000 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 8.7 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

FØRSTEINNTRYKK

 • 2500 km
 • 03.11.2011 14:28

I sommer fikk jeg endelig mail fra flåten manager. Jeg fikk gå finne en ny leieavtale.

Selvfølgelig har jeg så rundt den tiden at en passende etterfølger kan være for Clio.

Kravene var ganske enkel:
- Større enn Clio
- Månedlige kostnader lik eller mindre enn Clio

Min første shortlist var som følger:
- Renault Megane 1.5 dCi Estate
- Ford Focus Wagon
- Toyota Auris Hybrid

Men dessverre, med stor (sarkasme) avtale mellom arbeidsgiver og leasingselskapet, både Megane og Focus rett og slett for dyrt.

Så Toyota Auris forble. Når Honda Jazz Hybrid slo meg.

Auris kjører perfekt og også utførelse og materialer er veldig bra. Men han er igjen litt dyrt, og bagasjerommet er bare liten.

Jazz er like romslig, har svært rik, kjører godt, ser bra ut og er ikke dyrt i form av aggregering, lease lignende ..
Den faktiske kjøpesummen for en bil i denne klassen ganske høy. Jeg forventer ikke at mange mennesker vil gå for hybrid versjon. De andre versjonene er faktisk mye billigere og ganske økonomisk å bruke.

Etter to testkjøringer jeg bestille en Honda Jazz Hybrid Exclusive Deep Sapphire Blue.

Exclusive er en standard allerede full av alternativer (Regnsensor, Lyssensor, USB-tilkobling, Bluetooth bilmonteringssett, CD-spiller, glasstak, elektriske vinduer og speil, skinninteriør, oppvarmede seter, etc.), så det var litt ekstra for å legge til (fra fabrikk).
Navigasjonsalternativer (for dyrt (2000 euro!)) Og parkeringssensorer (ikke nødvendig i en kombi) Jeg har ikke sjekket.

Da min forhandler besøk (de Bois Utrecht - Topp Forhandler) trakk min oppmerksomhet til Sportmode pakken. Dette inkluderte 16-tommers hjul, en spoiler og striper på bilen. Dette forhandler-alternativet jeg har haket uten striper. Jeg likte fordi for mye av det gode (eller dårlige).

4. oktober jeg kunne returnere Clio og plukke Jazz på Bois. Etter alle postene har jobbet med, jeg endelig fikk nøklene.

Kombinasjonen av farge Dark Sapphire Blue Pearl og disse felgene ser etter min mening veldig bra. Så langt har jeg hatt derfor ingen negativ reaksjon. Heller ikke resten av bilen.

Siden den dagen har jeg sittet på 2500 km. Hva skiller seg ut mest er den fred som gir bilen mens du kjører. Dette er blant annet av den CVT (litt mer motorstøy under akselerasjon glatt) og instrumentpanelet belysning som endrer farge når det blir kjørt mindre effektiv (fra grønn til blå turkis til). Som et resultat jeg begynte å ri merkbart roligere.

Motoren er glatt nok til å bære noe bra. Du vil ikke snakke veldig ofte full kraft på grunn av de ovennevnte grunner. Bare når sammenslåing på motorveien vil du bruke dette ekte.

Den hybride Funksjonen er ellers forskjellig fra Toyota. Den elektriske motoren er til støtte for bensinmotor. Han vil ikke gå opp helelektriske (Prius og Auris gjøre det). Hvis det er under 50 km / t blir drevet veldig konsekvent, vil han fortsette til full elektrisk fremdrift. Bensinmotor vil forbli rotere uten innsprøytning.
Dermed egen oppfatning av rolig tur, Jazz dessverre.
Imidlertid vil motoren automatisk slås av når den står stille.

Andre positive:
- radio
Dette gir en fin, klar og fyldig lyd. Også når et høyt volum opprettes det ingen knirking. I tillegg har jeg også endelig har en USB-kontakt som fungerer svært godt og raskt. Selv om jeg synes det er merkelig at en adapterkabel kreves for å bruke den.

- plass
Selv Jazz er offisielt i samme klasse som Clio han fortsatt har mye mer plass. Både foran og bak jeg kan sitte godt med min 1m82.
Videre er det bakre sete både på og nedbretning. Ved å heve eller senke setet det beveger seg nedover slik at resultatet er et helt flatt gulv. Når lockup kan f.eks. En sykkel krysser bli satt i bilen.

- Kjørecomputeren er omfattende. Du har flere uttalelser om dagens bruk og dine tidligere ritt.
Også du er i økonomisk kjøring belønnet med blader. Etter hvert som du får få flere blader det gradvis blir til et tre. Ikke veldig nyttig, men morsomt.
Selvfølgelig er det også å se hvilke motor for stasjonen arbeider med bekymringer.

Negative punkter:
(Ja, det er, så er de veldig små ting)
- De luftdyser i den foran kan ikke forsegles på toppen av dashbordet.

- Både vindusviskere for å tørke og tilbake bare en forholdsvis liten andel. Det er egentlig ikke urovekkende, men det kunne ha vært bedre.

Endelig er det forbruket.
Dette må være det som folk flest er interessert i, fordi det er en bil med hybriddrift.
Også, jeg er nysgjerrig på hva verdier gjør opp for praksis.
Det er derfor jeg gjør ganske godt mitt beste for å kjøre så økonomisk som mulig. Men selv med dette arbeidet er fortsatt overalt gjennomsnittlig 5,9 liter per 100 km. Jeg forventer at dette kommer til å bli bedre.

kort:
Romslig, elegant og komfortabel, (relativt) økonomisk og eksklusive (hybrid-versjonen vil ikke få mye fra den nederlandske veier).

Jeg vil holde deg informert.

(Jeg også lurer på om han faktisk er like pålitelig som angitt i autoweek tilfredshet trofeet)

Altfor sent UPDATE

 • 112000 km
 • 18 august 2015 10:40

Jeg hadde tenkt å oppdatere denne anmeldelsen oftere, men inkluderer far er hvor mye tid tilgjengelig for dette dessverre noe begrenset.

Oppdateringen er så sent at bilen igjen to og en halv måned vil komme på slutten av sin leiekontrakt.

spørsmål

De siste fire årene har faktisk vært nesten feilfritt. Jeg sier nesten fordi det er bare juling, og det har vært et problem med bremsene (eller fortsatt er faktisk). I lys bremser angiveri bremser foran. Med litt hardere bremsing forsvinner igjen. Utskifting av disker og blokker løser problemet bare midlertidig. Bremser bilen fortsatt god. Så jeg tviler på om jeg vil gå tilbake hit.
Skrangle er rett i dashbordet og bare av og til hørbar. Det synes også å være hørbar og forsvinner avhengig av hvordan vinden. Så kanskje det er bare noe i luftkanalen. Det er derfor vanskelig å reprodusere og derfor igjen vanskelig å løse av forhandleren.

Bortsett fra disse to punktene, er det problemer med bil. Bare hver 20.000 km en sving og ingenting annet.

Men vi hadde en gang en skrue i dekket og også min kone hadde en mindre kollisjon. Men dette er selvsagt ikke feil av bilen selv.

Vi har opplevd Jazz Hybrid i løpet av de siste fire år som en komfortabel, praktisk og romslig bil.

komfort

Men standardseter i Jazz jeg ikke stor. Baksiden er bra, men setet er rett og slett for kort. Det er en av grunnene til at vi gikk for Exclusive versjon. Det er skinninteriør og i stedet de holder Jazz seter med skinn, de bare sette stolene ut av Civic (og Insight etter min mening). Disse stolene passer som hånd i hanske. Spesielt sidestøtte her er veldig bra. Så hvis du er i prøvekjøre bilen for å avvise stolene, ta en titt på den eksklusive versjon.

praktisk

Praksisen er en av de unike salgsargumenter av denne bilen. Jeg viser dessuten ikke direkte på plass, men mer på triks som: To anstendig og tilgjengelige koppholdere, to hanskerom, bak dører, ekstra vidåpne (liten praktisk med barn), de magiske seter (seter bak både ned og opp kan fold) og lagringsplassen under baksetet. Oh og den lille låsbart rom under baksetet er av og til også vist seg nyttig for å lagre flere verdisaker.

plass

Så til slutt det er plass ombord. Selv om dette er veldig bra selvfølgelig fortsatt relativt. I B-segmentet, er det en av de største. Men sammenligner det med en gjennomsnittlig C-segmentering så det er åpenbart ikke den største innsjøen. Det er også det punktet hvor du gjøre sammenligningen. Hvis du sammenligner ham f.eks. En Volvo V40. Da V40 har en større bagasjerommet. Men se på plass med flate senger og tilgjengelige reise deretter Jazz vinne igjen.
Jeg klarte likevel å gå bort for en helg med fire voksne, to små hunder og bagasje.

Svake punkter er det:
- En for bred stil
En stil er bare veldig bredt og eksempel. Rundkjøringer er derfor forsiktig med å syklister ikke overse dette ser ut.
- nå vindusviskere
I forrige avsnitt nevnte jeg dette allerede, men det er fortsatt et tvilsomt punkt for co-drivere.
Frontruten er mer enn rektangulær firkantet (på grunn av formen av bilen). Men vindusviskere gå den tradisjonelle måten (feiende dem begge høyre til venstre og tilbake igjen). Dette har som resultat at en stor del på øvre høyre er ikke inkludert. Hver passasjer vil dermed overgå 1m70 av innskuddet stykke for å se om noen har til å sitte ned.
Dette var veldig enkelt å løse ved vindusviskere feide både utover (som f.eks. Opel Zafira).
- USB-tilkobling
Hvorfor skal en adapter for å sitte her før jeg kunne knivstikking i en USB-pinne?

kjøreopplevelsen

Så er det kjøring og forbruk. Det er en veldig fin bil på turen. Lange strekninger ikke er et problem, og i byen han er bare veldig smidig og glatt. CVT girkasse jeg føler meg bra, og jeg har egentlig aldri hatt et ønske om en annen. Tydeligvis det fører til at motoren sikkert akselerere plutselig kommer til å slå flere omdreininger. Men nesten hver bil vil herved produsere mer støy. Personer som lider av denne støyen må jeg gjøre for å få roligere med gasspedalen.

Når det gjelder strøm, er det åpenbart ikke en hot-luke eller lignende Sakte men sikkert er han ikke. Den eneste gangen han virkelig trenger å jobbe hardt på motorveier gjennom kupert område (Vest-Tyskland f.eks.). Men her er å leve.
Hvis CVT er satt i S-modus og ECO-modus han er deaktivert noe flottøren og gassresponsen er mye skarpere. Raske rundkjøringer sette på denne måten i det minste et smil. Ulempen er at gass selv så ekstrem at jeg blir syk etter kort tid. Derfor vil jeg anbefale å ha CVT i D for normal bruk og ECO-modus. På denne måten er bilen mye roligere og passer bedre med en rolig kjøring.

I S-modus, kan du faktisk bruker padleårer på rattet. Selv om dette er mer en gimmick og legger det gjør egentlig ikke noe. Du kommer ikke fortere uansett. Den eneste gangen du kan bruke dette nyttig for f.eks. En nedstigning og ønsker bremser.

Da turen. Dette er spesielt nøytral og ikke utfordrende. Ikke forvent skarp ridder som en Ford Focus eller Honda Civic. Men det mangler balanse i suspensjon. Front er dette bra, på baksiden er det altfor stiv. Nøye så når terskler som det er folk i ryggen.

forbruk

Endelig forbruk. Nå har jeg en ganske jevn kjørestil og komponert min pendling ikke motorveien. Dette betyr at jeg sitte rundt 5,7 en 5,8 liter per 100 km. Hvis jeg gjør mitt beste jeg kommer til 5.3 og 5.4L. Nå tror jeg de større hjul og spoiler her også ansvarlig for (anmeldelser fra andre Jazz Hybrid sjåfører har andre lavere verdier). I andre ritt er hastigheten. Ved 100 km / t bilen er ganske økonomisk. Den gjennomsnittlige nederlandske motorveien, men du kan 120 eller 130 km / t, og deretter forbruket stiger.
Bilen er litt mer effektiv enn den ikke-hybrid versjoner av Jazz. Den ekstra kostnaden for hybrid veier ved dette nivå ikke kompensere for forskjellen i drivstofforbruket.

Tror ikke at forbruket er den eneste forskjellen. Jeg har nylig hatt en Jazz 1.2 CVT som erstatning transport. Selv om dette er absolutt ikke en dårlig bil er følelsen Hybrid fortsatt sterkere og mer moden til. Forskjellen er stor nok til å kjøre for seg begge typer i prøvekjøring. I tillegg er Hybrid også mye raskere. Dette er spesielt merkbart når batteriet når den er tom (mange trafikk f.eks.). Deretter kan du gjøre det klart at mye mindre strøm er tilgjengelig.

slutten

Som antydet, enden er nær. Selv om bilen er relativt stor, vi ønsker fortsatt mer plass. Med en liten pluss bagasje og barnevogn (Joolz Day) passer veldig bra. Men til syvende og sist er det et ønske om et sekund, og deretter blir det til at babyen der allikevel litt stramt (uten barnevogn måtte tilpasse seg uten problemer).

Fordi jeg ønsker fortsatt å bo i 14% ekstra skatt (enkelt spørsmål om penger) og mer plass vilje er valget ganske begrenset. Nemlig Renault Clio Estate, TS Toyota Auris Hybrid og Peugeot 308 SW. Siden jeg ønsker å falle av Clio fortsatt for en gangs skyld en C-segmentering. Toyota er min favoritt merke, men dette har dessverre tatt ut av leieavtalen pakken i fjor. Så da jeg kom ut med 308 SW. Så snart de er vil jeg være der, selvfølgelig, skrive en omtale om (og oftere oppdatering).

5.0
 • komfort 5.0
 • ytelse 4,0
 • pålitelighet 5.0
 • koste 5,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket