Suzuki Vitara 1,6 høyt Executive (2015) gjennomgang

271implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Vitara 1.6 Høy direktør
5, manuell
2015
2015
24 km
500 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 7.8 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

nyte

 • 500 km
 • 5 juli 2015 21:57

Etter ca ni år unna i en Renault Vel Satis kan sies at luksus gikk. Å så finne en passende etterfølger er ikke det, spesielt Vel Satis koste mer enn 44.000 euro i 2000, og før det var allerede pakket elektronikk (også den mest sårbare av Vel Satis). På RAI Jeg var veldig imponert over Vitara. Etter noen prøvedrift noen uker senere var jeg overbevist om at Vitara ville være etterfølgeren. Etter en rekke anbud (særlig på grunn av innbyttepris) valget er gjort. Det var den Vitara Høy direktør. Svært komplett med absolutt alt 'd'r-på-og-en-d'r. Tydeligvis har jeg lest mange vurderinger før salg, YouTube-videoer sett og la meg informere så bredt som mulig. Minuser av forfatterne som jeg opplevde i hovedsak relatert til 'plast' finish på interiøret, som 'bare' har fem gir og turbo sitter ikke. Vel, kan krangle om interiøret. Jeg bare finne pragmatiske enkelhet velsignelse. det bør ikke være for mye et tivoli. Personifiseringen Suzuki tilbyr også mine ikke (alle farger). Og mange plast? Vel nei, ikke etter min mening. Han har bare fem gir og en 1,6 motor jeg kan ikke utsette sin opptreden uten turbo. Han snur utmerket og kan meget vel komme sammen i trafikken. Ja, det er ikke en "trigger-linjene" og den første til å kom bort i lyskrysset, så jeg har hatt. Andre turbo kan økes etter 100.000 km allerede erstatning. Siden Vitara derfor ikke lider. Kjøring med Vitara (i forhold til Vel Satis) bli vant til. Han sender noen direkte. Setene er noe fast, men behagelig og passer for en lang reise. Radaren er egentlig perfekt! Det reagerer selv til en svingende syklist. Mange elektronikk betyr også en veldig tykk manuell med forklaringer. Jeg jobber fortsatt med meg å slite gjennom og få alle triksene for å mestre. Men det er truffet. Det som også slo meg var flott belysning. amsterdam natt på ubelyst veier er ikke kunst lenger. LED-pærer er utmerket. Kort sagt, har Vitara positivt overrasket meg på alle sider og har en utmerket pris / kvalitet.

5.0
 • komfort 5.0
 • ytelse 4,0
 • pålitelighet 5.0
 • koste 5,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket