Renault Clio Estate Energy TCe Dynamique 90 (2016) tarkastelu

2täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintamittarilukema viimeinen
Clio Estate Energy TCe 90 Dynamique
5, Manuaalinen
2016
2016
10500 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 8.1 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

ensivaikutelma

 • 300 km
 • 04 toukokuu 2016 17:13

Miksi tämä auto?
Pienellä siellä, meidän Fiesta osoittautui hieman pienten puolella, erityisesti boot. Harkitsee auto oli vuonna 2010, kun taas Picanto vaimoni ilmestyi vuonna 2005, silti päätettiin vaihtaa Fiesta yhteydessä (paljon) suurempi jälleenmyyntiarvo.

päätöksen
Tietenkin Tutkin kenttä laajeni ja kärkikolmikkoon tuli suosittuja autoja. Joka tapauksessa on selvää jo etukäteen, että pitäisi olla aseman tai perikunta yhteydessä tilaan. Kia Cee'd SW, Ford Focus SW ja Renault Clio Estate olivat autojen valinta. Kia oli nopeasti liittyy iso moottori, joka antaisi kulutus liian korkea. Ajetaan koeajot sekä Focus ja Clio.
Viime kädessä päätös laski Clio. A B-segmentointi riittää meidän perheen ja kun kaikki vaihtoehdot on valittu, summa viivan alapuolella oli tarpeeksi kiinnostava. Lisäksi Clio suunnittelua oli kerran askelen Focus. Painopiste, vaikka ylevä sekä käyttäytymistä ja avaruudessa oli oikeastaan ​​liian kallista kilpailla Renault.

myyntiä
Jälkeen keskustelun jakaja allekirjoitettu Renault Clio Estate TCe Dynamique 90, valittujen pakkauksissa ja vaihtoehtoja:
- Comfort Extra (ilmastointi, sade ja valoisuuden tunnistin, sähköinen taittopeilejä)
- Kaupunki Extra (pysäköintianturit, peruutuskamera ja keskikyynärnojan)
- R-Link (ylellinen ja laajennettu multimedian / navigointi)
- kromi ikkuna nauhat
- metalli vanteet tyyppi: intohimo noir
- Privacy glass

Neuvottelujen aikana olemme silti onnistuneet kiinni:
- täysi vara
- Waxoyl lakkaus
- Rekisterikilvet soveltavien kirjaimilla.

Toimitusaika: 3-4 kuukautta.

ensivaikutelma
Vaikka ei ole kovin paljon kerrottavaa, tietenkin myöhemmin, mutta kuitenkin jo ajanut ensivaikutelma jälkeen Ensimmäiset sata kilometriä.

Ajomukavuutta ja avaruus
Kun istut ratin taakse, näemme, että auton edessä on erittäin tilava. Vaikka auto on B-segmentointi, voisi melkein sanoa, että saatat olla tekemisissä C-segmentointi on? No, joka tapauksessa, B 1/2. Siis todella siisti. Vuoden viimeisellä neljänneksellä 2015, joitakin (minor) tehtiin muutoksia sisätilojen Dynamique version, jossa olin hyvin onnellinen. Ensinnäkin huonompi korkein vaiheessa koeajon, muovi insertit ohjauspyörän on mennyt! Se on nyt täysi nahka-ohjauspyörä (GT-versio). Oven kahvat on varustettu muovimatto sijasta erittäin tarttuva korkea kiilto muovi. Vain runko viiva tabletti on edelleen korkea kiilto, muutamia pieniä aksentteja sisätilojen postitse. Tribute, Renault. Auto näyttää aika paljon kypsempi ulos. Lisäksi kellot on punainen osoittimet ja mittanauhat (sijasta keltainen).
Lisäksi istuimet on myös uusi muotoilu verhoilu. Harmaan aksentteja Pinnoitteen siirretään keskelle istuimen ja takaisin reunat paikkaa. Kuten mukavuutta. Istuimet ovat erittäin mukavia, mutta osoittaa takaisin, etenkin lannerangan alueella, hyvin vähän tukea. Posket ovat hyvin pehmeitä. Kaiken kaikkiaan sinun tulee olla terävämpi kaarreajossa hieman rokkasi edestakaisin tuolin. Toistaiseksi olen sitä mieltä, että jos häiritsevää.
Takana: Luulen, että tällä hetkellä yksi suurimmista haittoja. Sen takana et halua kolme aikuista ratsastaa joka kestää pidempään kuin vaikkapa tunnin. Kun olen itse olen edelleen istua polvillani vasten istuimen (I 1.7. Verrattuna Fiesta on etäisyys välillä taka etuistuinten vähentää huomattavasti. Koska meidän perhe tilanne on kuitenkin ongelma ensimmäisinä vuosina.
Trunk: Tietenkin olemme ostaneet Estate: No B-segmentin. On paljon. Harmi, että taitettu buginen (mikä on varsin pitkä) valitettavasti pitkittäin tai poikittain menee sitä. Valtava plust kohta. Lähes koko takaisin avautuu. Ei ole mitään kysymys kynnys. Hyvin käytännöllinen ja mukava!

Ride ja käsittely
Ennen yhtään mitään menossa ostamaan tämän auton, olen lukenut paljon, jossa joitakin kielteisiä asioita motorization ja kulutusta. Viimeisten hieman myöhemmin. Huolinnan: Erittäin mukava. Kevyempi kuin pehmustetut Fiesta aiheuttaen kuoppia ja kynnykset joustavammin poistettava. Jotain Rakastan todella. En ole urheilullinen runko, joka minä olen taivaassa käynnistetty. Ohjausryhmä on suora ja kevyt, jotain mieluummin tehdä. Vaihtaminen on jotain kumimainen mielestäni mutta pokeri kytkimen tai tarkkoja. Online lukea paljon huonosta näkyvyydestä ympärillä valmentaja, mutta en todellakaan voi liittyä siihen. Kyllä, peili on hieman alhaisilta, mikä voi aiheuttaa ongelmia liikennevaloissa, mutta koen sen riesa. Taustakamera on hyvä, ikkunoiden välissä C- ja D-tyyli antaa Estate paljon enemmän näkyvyyttä kuin viistoperä. Mitä todella tarvitsee tottua toimintaan navi että täytyy tapahtua takana ohjaustanko yksikkönä. Olin mieluummin painikkeiden ohjauspyörän kuin takana. Melu valmentajan jotain muuta Olen lukenut paljon valituksia. Olen erittäin positiivisesti yllättyneitä, siinä mielessä, että kuulet hyvin vähän moottorin melu on. Suuremmalla nopeudella tarkoittaa, että lohko on hyvin hiljainen. Paksu hieno niin. Kuitenkin nopeampaa menen, sitä enemmän tuulen kohinaa pitkin A-pilariin. Se näyttää olevan tunnettu puutteena tästä autosta. Odotan sitä, koska se on jotain, haluan käydä läpi jälleenmyyjän. Takauksen olisi helppo sopeutua.

R-Link
Ihmiset ovat tyytyväisiä tai siellä, tai löytää mitään. Olen ehdottomasti kuuluvat ensimmäiseen ryhmään. Se on monipuolinen järjestelmä monia vaihtoehtoja. Tätä kirjoitettaessa olen vasta alkanut matkaa tämän järjestelmän kautta, mutta selaillessani ilman ongelmia. Siirtymiskomennot voidaan antaa kautta puheentunnistus, mutta siinäpä se tarvitset aikaa. Järjestelmälle, joka vastaa hyvin hidasta. Kuinkahan maksettu LIVE-palveluista TomTomin työskentelemään yhdessä standardin navigointi. Onkohan tämä on hintansa arvoinen. Olen jo lukenut, että hankinta karttapäivitykset voi olla kalliiksi, koska Renault ei sopinut TomTom yksinkertaisten päivitysten tarjoamisen. Vähän huono, mutta täällä olen niin minulla ei ole kokemusta avulla ei tuomitse enempää siitä.
Bluetooth-yhteys minun iPhone tehtiin hetkessä ja toimii hyvin. Minulla ei ole keskusteluja suoritettu niin, ettei tällaista tuomiota. Äänenlaadun Suoratoistomusiikin on odotettua parempi. Erittäin huono tarinoita käsittelyssä mutta minun tapauksessani olen vaikuttunut. Järjestelmä yhdistää i-Tunes ja täydellisen hakemistorakenne albumeja ja soittolistoja jopa kokonaan. Myös yksinkertaisesti liittää iPod voidaan yhdistää USB-kaapelilla R-Link, joka säilyttää myös kansiorakenteen tässä. Jotain Toivoin muttei odottanut. Luokka niin!
Haittapuoli on olla hämmentävä valikkorakenne järjestelmän. Jotain painamalla ensin yksi tai kaksi painiketta voi tehdä mitään, näyttää yhdistävän R varmasti jossain hankalia. Voitaisiin käyttää.
Äänenlaatu Digitaalisen radion kautta Arkamys 3D kaiuttimien on hyvä. Odota mitään ihmeitä, mutta syntyperäinen äänilaitteiden, joka täyttää hyvin.
Mukavaa on, että järjestelmä tukee huomattavasti 'taloudellisen ajotavan'. Saat jopa ratsastaa pisteet miten ajo on ympäristötietoisia (tai ei).

Liikuttelu ja suorituskykyä
Tärkeää, mutta ei tärkeintä minulle (nämä olivat kahdessa edellisessä minulle). Tietoisesti valinnut TCE 90 koska haluan mahdollisimman polttoaineenkulutus. Diesel ei ole vaihtoehto, koska olemme alle 15k vuodessa kellot. Vuonna koeajo oli jo tässä turbo-puhallettu lohko melko antaa sysäyksen autoon. Tämä tulee noin 2000 rpm ja se saa auton melko hyvä tulee pitkin liikenteessä. 1,25, oli ilmakehän päässä Fiesta tässä huomattavasti vaikeampaa. Mielestäni todella täytyy tottua moottorin alhaisilla ryminä. Ennen kuin huomaatkaan olet jo korkealla kierrosluvuilla. Tämä lohko kehottaakin tekemään kierrosta, mikä johtaa paljon suurempi kulutus. Pikakelaus eteen ja maltillinen oikea jalka pitää kulutuksen rajoissa. Kun vauhtiin, kestää jonkin aikaa ennen päätöksen nopeus, mutta siellä oli varmasti jotain. By ennakoivan ajon näin ei tarvitse olla ongelma. Aloita ajoissa nopeasti ja sitten sen jälkeen. Ei se mitään.
Start / Stop-järjestelmä on ihan pakko tottua. Minusta se on hieno järjestelmä, mutta toistaiseksi se ei ole aina saatavilla. Tietenkin, järjestelmä ei toimi, jos on olemassa ilmastointilaite tekee kovasti isku tai kun moottori on kylmä, mutta normaalissa ajossa saan liian usein viestin, että järjestelmä ei ole käytettävissä. Tämä odotus Olen vain mietin ennen suinkin vain katsella ohjelmia. Oletko hiljainen ratsastaja, joka tarjoaa ohjattu kaasu ja ymmärtää taidetta nopeaa vaihtamista ylöspäin, niin sinua iloisesti yllättynyt. Oletko tottunut jänteiden 4000 rpm ennen upshifts, niin tämä lohko on melko vähän juoda. Haluaisin mennä dieseliä.

kulutus
300 tiskillä kuin en ole paljon kerrottavaa. Ajotietokoneen tarjoaa keskimäärin välillä 5,9-6,1 100 kilometriä kohden, tai 1: 16,4-16,9 saan auton, joka voi olettaa edelleen olla ihan mukavasti. Muutama muistiinpanoja: On ollut monia kaupungin mittarilukema ja en ole ollut eko-painiketta. Olen siis kaiken luottaa siihen, että se voi edelleen alaspäin.

Pian lisää ...

Update kun 10000

 • 10500 km
 • 05 tammikuu 2017 16:05

Ajon jälkeen muutaman kuukauden Renault on, olemme ylittäneet 10000 tässä kuussa. Aika päivitys:

Ajomukavuus ja käsittely.
Edelleen hyvin tyytyväisiä. Se on hieno auto, joka lähettää hyvän ja tehdä mitä haluat. Ohjauspyörä on mukava pitää ja sitä voidaan käyttää helposti. Nopeus on rajoitettu 100 kilometriin tunnissa ja se näkyy rajoitettu melua ajon aikana. Tuulen kohinaa näyttää vain olla todella läsnä vastatuuleen. Mielestäni ei häiritsevää tarpeeksi akuutti mitä tehdä sen kanssa, mutta sanon ehdottomasti ensimmäisen vuoro.
Miinus mulish viritetty risteily. Järjestelmä reagoi liian myöhään rinteessä joten nopeus on liian suuri tai liian myöhään. Se, että ohjauspyörän painikkeista eivät pala minusta outoa.
Kesäloman aikana olemme ajetaan Saksaan ja se toimii erittäin hyvin. Se on auto, joka on edelleen maukas jälkeen useita tunteja ajettu. Tuolit ovat mukavia mukava, mutta istuin oli syvempi halunnut. Suspensio viritetty mukavaa mukavaksi tehdä Autobahn oli ilo ajaa yli.
Vaihtaminen Mielestäni ehkä kaikkein herkullinen auton. Se mitä tunnoton ja pidä täysin paikkaansa. Teet pitkiä vetoja, pokeri, joka on liian pitkä. Hitaamman kierrokset numero nopeus I jää 6. vaihde. Osana taloudelliseen ajotapaan, jouduin halunnut.

saavutukset
Enemmän kuin tarpeeksi ajotyylini. Puhalletun lohko tarjoaa runsaasti Pep minua vetämällä vaikka esim. Ajetaan Van Brienenoordbrug rampin kautta IJsselmonde, auto silti kiinnittää suuri Nelosvaihde. Vuoristossa Sauerland hän kulkee pitkin mukavasti. Rinne hänellä on joitakin ongelmia, mutta minulle pystyä tuomaan riittävästi virtaa nopeudella. Tällöin auto silmukat melko sip tavalla.

R-Link ja muut järjestelmät / optiot
Voit tuoda paljon, mutta se toimii uskomattoman hankalaa. Vaikka valikkorakenteen järjestelmä on hieno, siirtyminen yhdestä toiseen radioasema on esimerkiksi hyvin hankala. Se vie liikaa toimintaa! Sääli. Erittäin hyvä on navigointijärjestelmä, joka huolimatta raskaus, sopii hyvin käyttää. Ääniohjaus on tuskallisen hidasta, mutta toimii aina.
Start / Stop-järjestelmä ja nyt saan todella toimii vain, jos kaikki ovat optimaaliset. Tiedän etukäteen nyt kun hän tekee sitä tai ei. Valoanturi toimii erittäin hyvin, mutta siellä on kytketty liian aikaista valaistus. Minulla oli ajaa kartan värejä ensi asteena lähivalot mutta teki sen nopeasti luovuttiin, koska olet lähettämässä täydessä auringonvalossa yövärien. Katso jos jälleenmyyjä voi tehdä jotain.
Huonompi, olen siitä sadetunnistin. Doing koskaan todella hyvä. Tai nopeasti poistaa tai liian hidas. Säädä nuppia kahvaa ei mene hyvin. Sen täytyy olla todella parempi, Renault!
Ilmastointi toimii erittäin hyvin. Vuonna kylminä kuukausina, mutta se kestää kauan lämmetä ilmaa alkaa levitä. Valitettavasti jälleen raapiminen poissa tuulilasi lämmitin.

tila
Edessä, yli hienoa, en voi sanoa mitään muuta. Takana todella tiukka. Aikuisena sinun ei ole kovin tilava. Perheet isompien lasten tosiaan tarjoillaan C-segmentointi. Runko näyttää tilava mutta ladattaessa loma osoittautui itse asiassa varsin edelleen pettymys. Erityisesti se, että, kuten korkeus kasvaa lastaus kerroksessa, auton leveyssuunnassa kapenee on hyvin havaittavissa. Onneksi emme usein autoa niin täynnä. Enemmän kuin riittävästi tilaa buginen tai rattaat, muuten.

Tiedot 10000
Kun se on tapahtunut, että autoradion (joka normaalisti sammuu avajaisissa kuljettajan oven) ei tehty enää. RLINK järjestelmä oli ilmeisesti juuttunut. Onneksi jakaja vain parin kilometrin päässä meistä, ja hän kertoi meille, että sinä tai neljäsosa autoradion täytyy jättää pysäköity (?) Tai sinulla on irrottaa yksi napojen akun. Jos sen toistua tarjoaisi ohjelmistopäivityksen lohtua.
Auto murtuu ovesta kun otetaan kolahtaa hieman. Epäilen jotain kumit. En anna sen katsoa ensin vuoro.
Tankattaessa kääntää aseen taaksepäin aikaisin! Jos on 8 litraa, kun hän voi kytkeä kaikki pois. poimia, pidä ylösalaisin, kaikki ei ole väliä. Vain aseen niin pitkälle, että pidät bensiiniä näkee virtaamaan tankkiin työ todella täyttää tankin. Erittäin ärsyttävää.
Ääni käynnistyy joskus väärässä tilassa. Eli on jokin muu kuin että jätit hänet. Esimerkiksi auto hylätty radiokäytössä kun alussa seuraavan USB-tilan käynnistys. Outo ja varmasti, koska järjestelmä toimii yksinkertaisesti ja nopeasti (ei) on erittäin ärsyttävää.
Kuten aina tämä pätee myös: ensimmäinen scratch tekemässä parasta. Sen lisäksi, että mielestäni maali hyvin alttiita naarmuuntumista.

kulutus
Kun viimeinen kirjain, kulutus jopa putosi muutaman kymmenesosan jopa 5,4 l / 100 km, mutta talvikuukausina ovat syntyneet, koska olen vielä puoli litraa yllä. Tällä hetkellä niin keskimäärin noin 5,7 litraa / 100 km. Ole huono, mutta olin odottanut enemmän, varsinkin koska olen huolellisesti ajaa (nopea kiihtyvyys ja pitkät käyttöönoton nopeus, paljon mittarilukema kaupungissa). Kuitenkin paljon tehokkaampi kuin edellinen auto, kun se oli hieman pienempi massa. (6,3 L / 100 km)

Ansioita ja miinusta
Tähän asti useimmat ansioita ja miinusta sattumanvaraisesti

+ silti kaunis muotoilu ja värit
+ mukava istuma-asento, toiminta ja käsittely
+ taloudellinen
+ Hyvä navigointi RLINK
+ toiminta ilmanvaihtojärjestelmä
- hankala käyttää ja epävakaa firmware RLINK
- kohtalainen valvonta Sadetunnistimen
- Lämmitin tulee hitaasti

4.5
 • Comfort 5.0
 • suorituskyky 4.0
 • luotettavuus 4.0
 • maksavat 4,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? ehkä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen