Opel Corsa 1.3 CDTI ecoFLEX Cosmo (2012) tarkastelu

30täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
Corsa 1.3 CDTI ecoFLEX Cosmo
5, Manuaalinen
2012
2012
23 km
120000 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 7,1 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

Osto-, toimitus- ja ensimmäinen tuhannen kilometrin

 • 999 km
 • 26. toukokuuta 2012 09:33

Ajoimme Opel Corsa, koska meillä kanssa kaksi autoa vielä melko muutaman kilometrin päässä, olemme siis ostanut diesel. Olemme valinneet Opel Corsa 1.3 CDTI ecoFLEX Cosmo ja plus paketti.
Cosmo on kaikkein ylellinen muotoilu, ja se sisältää muun muassa sadetta ja pysäköinti anturit, päiväajovalot, joka automaattisesti vaihtaa lähivaloille, jos tarvetta ilmenee. Edelleen, vakionopeussäädin, kevytmetallivanteet, korkeussuunnassa säädettävä kuljettajan istuin, ESP ja ABS, elektroniset ilmanvaihtojärjestelmä. Olen tietoisesti päättänyt olla navigointia. Se näyttää olevan vanhentuneita karttoja ja lisäksi sinun täytyy antaa ECC. Ja koko roikka turvatyynyjen kuljettajan, etumatkustajan, sivuturvatyynyt ja pää. Lisäksi olemme ottaneet ylimääräistä kuormatila alla tavaratilan lattian ja tupakointi paketti. Ei siksi, että savua, mutta kevyempi, jotka voivat toimia laturina iPhone Tom-Tom.
Meillä on myös plus paketin ja lisää matkustajan istuimen korkeussäädön siihen. Lisäksi, sopeutuvat ajovalot (ajovalot pyörittää, ei sumu lamppu, joka valaisee), ja nopea lämmitys, joka on lämmitetty ohjauspyörä, istuinten ja tuulilasi. Lisäksi, jäähdytysvesi tulee sähköisesti lämmitetty ja mahdollistaa nopeamman lämmin moottori ja lämmitin.
Valitsimme väri Henna, putoaa Morrocana pinnoite, joka pinnoite kerrostuu puolilta nahka / keinonahka?
Olemme valinneet muutamia 5 x 5 käsitellä. Saamme 5 vuotta ilmainen ylläpito jopa 100.000 km. Lisäksi vasta tammikuussa 1, 2014 velkaa ei ajoneuvovero. Tämä säästää minua ennen tammikuun 1.. Vuonna 2014 määrä 1716 euroa. Siellä voit silti nopeasti 1183 litran dieselin. (Alkaen E1.45 / litra).
Valmistajan mukaan tulisi olla 1-28 toteutettavissa. En usko satuihin ja jo erittäin tyytyväinen, jos menen saada yksi 21. Eri käyttö näytöt viittaavat siihen, että jos todellinen luku on.
Ostaessaan ilmoitettiin meille että toimitusaika oli kaksi kuukautta, se lopulta tuli kymmenen viikon ajan, niin siististi.

Käytäntö. (Pick ja ensimmäinen km)
18. toukokuuta oli päivä, saisimme uuden auton jälleenmyyntisopimuksen.
Ensinnäkin hallinnon luovuttamista paperit ja avaimet vanhan Corsa ja luovuttaminen Uusien henkilöautojen rekisteröinti, kuten avaimia.
On 2 vuotta Opel assistence, sanovat jollaisia ​​ANWB (missä tahansa he käyttävät)
Sitten selittää monia toimintoja. Me sulkea yhdellä kädellä ja kukkakimpun.
Niitä taas kertonut jälleenmyyjälle, että on varmasti dieselin ajettavaksi hiljaa lämmin. Kuulostaa hyödyllisiä neuvoja. Sitten kävellä auton, joka on ensimmäinen iskee limakalvon istuimet, ovat kuppi-istuimet, jotka ovat verhoiltu nahalla sivussa ja keskellä kankaan sama takapenkillä
Jakaja ajaa hänet ulos showroom, Astun säätämällä istuimen, säädä peilit, laittaa turvavyön, ja sen jälkeen lopullinen jäähyväiset, ajamme ulos showroom. Se alkaa käyttää FF, mutta ajoi Corsa niin tottuu nopeasti. Uutta on, että on ominaisuuksia, jotka aiemmin ei ollut tällaista sadetunnistin ja automaattinen valaistus. Sadetunnistin varmistaa, että kun sataa se määrittää, missä asennossa hän poistaa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole mitään syytä huoleen. Sama automaattisella valaistus. Päiväsaikaan näyttää päiväajovalot ja ota tarvittaessa päälle city ja lähivalot.
Ihannetapauksessa sinulla ei ole mitään syytä huoleen.
Silti uuden auton aina odottaa, mutta pian on iso hymy ratissa. Mitä hän ajo herkullinen, herkullinen dieselin. Luin muita arvioita melusta moottorin, joka pikemminkin ääniä. En todellakaan ole vaikuttanut henkilökohtaisesti sitä mieltä, että se on kiva ääni.

Ajamme ympäri ja sitten mennä kotiin. Illallisen jälkeen teen matkan 520 km, pyöreä IJsselmeer. Tunnet turbo tulot 1800 rpm. En osta liikaa ensin käynnissä hiljainen.
Koko matkan saannot mukaan ajotietokoneen 4,3 l / 100 km. Erittäin taloudellinen niin, ensimmäistä kertaa (ei saa ajaa) erittäin mukava Luulen. Toinen tankkaus tarvikkeita 5,1 / 100 km. Tämä johtuu siitä, ilmastointilaite oli käynnissä täydellä kapasiteetilla antanut sään.
Start / Stop-järjestelmä on erittäin helppoa. Kiihtyvyys puolestaan ​​ovat ilmaisia, vapauta kytkin ja moottori sammuu. Kun vauhtiin moottori ja voit ajaa kytkin kerran, tämä on kaikki hyvin nopeasti. Voit nopeasti tottunut kerroit pysähtymisen ja käynnistää moottorin uudelleen. Myös säästää Diesel kun kaikki. Järjestelmä ei vain sammuu, kun ilmastointilaite toimii täydellä teholla, joka vie muuten luultavasti liikaa akkua. Ja niin ovat ensimmäisten 1000 km sitä.

hieman lisäyksiä

 • 1750 km
 • 03 kesäkuu 2012 16:45

Samaan aikaan määrä on 1750 km. Kulutuksesta, olen tyytyväinen. Ensimmäisen säiliön tuotti kulutus 4,3, toisen säiliön 5.1.
tänään "kulutus ratsastaa"odotuksiin. Hiljainen liikenne, ja piti minua hinnat voimassa. Ilmastointi pyörii. Jälleen kulutus 4,3.

Tietoja AC: Huomasin, että se ei ollut todella kylmä. Lämmin sää viime viikolla hän puhalsi liian kuumaa ilmaa. Kylmä ei hän ole. No ilmastoinnin edellisessä Corsa ei ollut suuri (ei voinut saada sen jäähtyä), joten ensin en ollut se hullu. Ollut onnellinen siitä, mutta kyllä.
Silti pidin löytää se outoa. En kuitenkaan ole löytänyt kytkintä kojelaudassa mahdollistaa ilmastointilaitteen päälle tai pois päältä. Vain automaattisesti vai ei, ja että ei ollut eroa. Se vain ei jäähtyä.
Joten kirja vain kerran bijgepakt.
Osoittautuu, että jos painaa nappia tahansa ruudukon kohtaan hänen pitäisi olla, että se on laivalla tietokone näyttää toisen näytön. Ja samassa ikkunassa voit kytkeä päälle tai pois päältä ilmastointilaite. Minun tapauksessani, joten hän erottui. Kääntyi ja nyt hän jäähtyy täydellisesti, automaattisesti tekee työnsä, niin täysin unohtaa sen.

Moottori käynnistyy, kun 1750 rpm oikeus poimia ja 2000 rpm: llä todella saada push koska turbo merkittävästi kuin pyörii.

Kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväisiä.
Onko mitään kritiikkiä? Kyllä, kaipaan jäähdytysveden lämpötila tai jopa parempi öljy lämpömittarilla. En näe, että jäähdytysveden lämpötila tai öljyn lämpötilan tarpeeksi.

erittäin tyytyväinen

 • 5000 km
 • 25 heinäkuu 2012 17:15

Erittäin tyytyväinen Opel Corsa. Hieno diesel poimia hyvin vuonna 1750 ja push (pieni) antaa takaisin 2000 rpm.
Käytän Sovelluksen ANWB seurata käyttöä ja saada ensimmäinen 5000 km polttoaineenkulutuksen 1 18,9. Tämä voi määrittää paljon paremmin, mutta haluan myös mukavuutta. Ilmastointilaite on kääntämällä ja Start / Stop-järjestelmä käytän ei ole aina pelastaa turbo. Lisäksi olen ajaa nopeusrajoituksia. Nähnyt voit keksiä satoja / h polttoainetaloutta, mutta ei juurikaan tarvitse ajaa jatkuvasti sata missä voit kovempi.
Pian lomalle Saksa.
Tuulilasinpesimen latausliitäntä istuu akun vieressä. Hankalat koska sekaannu nopeasti, jos et ole varovainen.

Lisäksi erittäin tyytyväinen, seuraavaan 5000 km.

4 kuukautta ja 10000km

 • 10000 km
 • 15 syyskuu 2012 17:52

Samaan aikaan Corsa on 4kk, ja ensimmäinen 10000km sitä. Se on edullisempaa ajo. Toinen 5000 km tulee kulutus 1-21 keskimäärin. Olemme olleet lomalla Saksaan. Lastin ladattu, kaksi aikuista ja iso koira. Se on kaikki hyvin. Saksan Autobahn hiplaisin huippunopeuden 180 tiskillä. Nopeaa lämpötilan järjestelmä huolehtii automaattisesti siitä, että sähköinen jäähdytysvesi saavuttaa normaalin lämpötilan. Siellä on lämmitys nopeammin ja moottori tulee aiemmin lämpötila, joka edistää hyvää käyttöä.
Auto on paranemassa ratsastaa ja tehostuvat. Mäkisellä alueella Saksassa, hän pärjää, hän vetää vinssi rinteillä. Ilmastointilaite pitää asiat jäähtyä hyvin. Olemme niin tyytyväisiä.

Ensimmäinen huolto.

 • 20000 km
 • 08 maaliskuu 2013 12:26

On nyt löytänyt ensimmäisen huollettava 20000km sijaan. Täysin ilmainen, 5&5 käsitellä.
Ei ollut mitään yksityiskohtia raportoida, ja ei löydy.
Edelleen hyvin tyytyväinen tähän diesel- ja ajoneuvojen mukavuutta.
On vielä edullisempaa käynnissä, nyt keskimäärin 1 21.7. Minun täytyy tehdä vähän vaivaa. Vain ajaa sallittu nopeus. . Herkullinen on istuimen ja ohjauspyörän lämmitys kylminä päivinä. Myös mukavaa on, että (eko) jäähdytysveden kuumenevat sähköisesti, joten liesi nopeasti antaa lämpöä.
Start / stop-järjestelmä toimii täydellisesti, ja sinun ei tarvitse huolehtia, että turbo ilman öljyä draait.Want pitkän ajomatkan jälkeen, moottori ei lopeta pelastamiseksi turbo.

1 vuosi

 • 22435 km
 • 19. toukokuuta 2013 10:08

Olemme nyt vuotta myöhemmin. Mikä sai vähemmän kilometrejä kuin odotettiin. Nyt t sää on parempi menemme taas enemmän irti. Kesästä Etelä-Ranskassa, mietin, miten hänellä on tai kulutukseen.
Hiljainen ratsastaa (ei yli 120) 1op23 mahdollista .. alhaisimman uutettiin 1in 17, talvella ja monet teho kuluttajat. taloudellinen ratsastaa oli 1in 24.haalbaar. Olen 1 vuoden / 22 435 keskimäärin 20,4 1in. Kaukana luvattu kulutusta, mutta en odottanut. Se voi olla edullinen. Tänään tein matkan Apeldoorn ja takaisin. Vain ajaa hinnat saivat. Keskimääräinen kulutus 1 23,2 vain ajaa sallittu nopeus, mukaan lukien 130, jossa se voi. Käytän myös start / stop vähän, liikennevalot ovat liian lyhyitä punaisella. eikö niiden muutaman sekunnin. Pitkä pois (esimerkiksi jos Brienenoordbrug avaa) En wel.motor iskee pitkä katkeaa automaattisesti uudelleen, kun akun taso liian zakt.Motor käsitellään hyvin, 2000 rpm upshifts pitää kohtuullisena vauhtia. Se ei ole raitoja laukaista, mutta odotin myöskään.

rakennettu Parrot

 • 28500 km
 • 15 elokuu 2013 19:19

Samalla minun on jälkiasennus Parrot MKi9200. At 25000km tilassa. Paitsi handsfree tilassa voit myös käyttää iPhone, iPod ja pelata Bluetoothin kautta musiikkia. Mukava järjestelmä.
Menettää mahdollisuuden jälleenmyyntisopimuksen (Opel vd Burg Zoetermeer), neljä kertaa! lähetti sähköpostin, jossa kysytään, he voisivat toimittaa sen ja asentaa. Jopa neljä kertaa ollut mitään vastausta takaisin. Ilmeisesti he eivät tee rahaa.
Papukaija jälkiasentaa Boulogne auto teoksia Zoetermeer. Kaksi innostunut kuljettajat, jotka ovat oman liiketoiminnan kaksi vuotta. Loistava palvelu, sai vapaasti (ainoastaan ​​bensiini) ja Smart-auton kuin kauppa.
Kirjoitan tämän osan tarkastelun lomalla. Olemme Etelä-Ranskassa. Hiljaa nopeus ei ole ongelma, aivan kuten 130 on vakionopeussäädin päällä Turnpike. Keskimääräinen kulutus: 1-21,2. Olenko tyytyväinen. Varsinkin kun otetaan huomioon se, että ilmastoinnin täällä on ajaa täydellä nopeudella ja meillä oli jäähdytin autossa matkalla sinne, joka vetää paljon virtaa. Lisäksi runko on ladattu, kaksi aikuista ja iso koira takapenkillä.
Rinteet (6%) ei ole ongelma, pitää nopeuden turvallisesti. AC toimii hyvin nopeasti varmistaa, että asetettu lämpötila saavutetaan. Joka on oletuksena 22 astetta. Ei liian kuuma eikä liian kylmä, meidän mielestämme precieus hyvin.

juhlapäivät

 • 31281 km
 • 01 syyskuu 2013 10:41

Viime loma 4920 km ajettu. Erittäin miellyttävä kilometriä. Ei öljynkulutusta. Hyvinkin pitkin moottoritietä, tai jyrkät käännökset. Kiihdyttää hyvin, jos olet yli 2000 rpm.
Sopivasti kaksinkertainen runko, hylly ulos ja sinulla on enemmän matkatavaroita. Takaistuin voi hieman eteenpäin, antaa vielä enemmän tilaa.
Keskikulutus tämä mittarilukema on 1 20,5.
On nopea ratsastaa turnpike (ja muhkea 6% kaltevuus) ja ratsastaa kautta valtatie. Lisäksi oli liikenteessä useita kertoja, myös alentaa kulutusta. Olen niin iloinen.
Hyvää paikkaa, teki matkan yhdellä kertaa, ei istuimet ongelmia.

Toinen puolestaan ​​talvirenkaat

 • 40523 km
 • 17 tammikuu 2014 14:51

Nykyään Corsa on ollut yritykselle pientä puolestaan ​​40 523. 60000 voi odottaa iso kierrosta. Ei ollut yksityiskohtia. Vapaa 5 käsitellä.
Lisäksi anna talvirenkaat. Oli toiminta. Teräsvanteet, renkaat ja korkit 499, -. Lisäksi 75 euroa renkaan vaihtoon, johon sisältyy kesärenkaat jälleen laittaa sen keväällä.
Lisäksi tarkastellaan huppu. Oli muistaa. Jotkut ovat valo korroosiota. Minun mitään vikaa.
Olemme edelleen hyvin tyytyväisiä. Kesästä Corsa tulee ajaa tehokkaammin, olen nyt saada kulutus 1-21,7. Se sisältää uudistua satunnaisesti joka painaa kulutusta. Hieno on että moottori on jopa lämpötilaan nopeasti ja lämmitykseen, joten nopealla lämmitysjärjestelmän.
Pari pitkä asemat eteenpäin näkyvyyden. Toukokuu vapaapäivä Argeles sur Mer, Etelä-Ranskassa ja Summer Cap d'Agde, Etelä-Ranskassa. Odotan näitä matkoja.

2 vuotta

 • 48263 km
 • Toukokuu 18, 2014 09:55

Nykyään auton kaksi vuotta. Autot kuten edelleen erittäin hyvä.
Samaan talvirenkaiden pois päältä ja takaisin kesärenkaat. Myös uudelleen asentaa käsinojan.
Toukokuu vapaapäivä kumpaankin suuntaan Etelä-Ranskaan, tehty pysähtyy heti. Ei se mitään. Viime vuonna hän on myös tullut edullisemmaksi, yhden vuoden keskiarvo 21,7
Me näppäilyä niin hiljaa.
Voi todella edullinen, jos et mene yli 110 pitkiä matkoja on yksi 24 saavutettavissa.
Kesällä taas Etelä-Ranskassa. Kanssa 130 km maksullisia teitä on jotain yli 20 ensimmäistä.

 • 50055 km
 • 27 kesäkuu 2014 16:54

Tänä aamuna terävä ruuvi vasemman eturenkaan. Olimme jo suunnitteli ottavansa uudet renkaat loma (noin kolme viikkoa). Klo vain 2 mm. Takana 5 mm.
Kaksi uutta renkaat Goodyear € 174, -

juhlapäivät

 • 56646 km
 • 12 elokuu 2014 16:29

Viime viikolla meni Ranskaan, yhteensä 5661 km ajettu joiden keskimääräinen kulutus 1 20.2. Koska hyvin onnellinen, koska kaksi henkilöä kuljetetaan matkatavaroiden ja iso koira. Lisäksi, erittäin kuuma, joten ilmastointi puhaltaa paljon. Rinteillä 10% ei ole ongelma, tai muuttaa yhden portaan alaspäin. Lainkaan öljyä.

Maksaa päivämäärä:
19 kuukautta ei MRB (euroa 91 x 19 = 1729, -) jälleen MRB alkaen 01 tammikuu 2014.
20000 käänne: ilmainen 5 x5 käsitellä
40000 puolestaan ​​idem
Istuva Parrot 175 -
Ostaa talvirenkaita vanteen 499, -
2 kesärengas: 174 -

Pian kääntää 60 000 (= iso turn) jälleen ilmaiseksi.

huolto

 • 59899 km
 • 28 lokakuu 2014 16:50

huolto ja vaihto kesästä talvirenkaat.
Big puolestaan ​​ilmaiseksi. (Jos 5&5 deal)
Muuta kesä / talvi 75 -
Lisäksi jarrupalat olisi korvattava. 183,08
Lausunnossa, ensimmäinen 200 km estävät hiljainen.

Hän ajaa edelleen kuin junan vessa, kulutus on hyödyllistä. (Keskimääräinen 1 21,7).
Lisäksi pumppu jossa polttoaine täällä Zoetermeer " mutta" 1.26.9 on, mitä se maksaa muualla Zoetermeer 134,9.
I ajaa ohi, täytyy tehdä, jotta kiertotietä.

ensimmäinen MOT

 • 68000 km
 • 10 huhtikuu 2015 10:09

Tänään autotalliin kääntyä, APK, muuttuvat talvella - kesärenkaat.
Lisäksi kysymys lattia, joka on vieressä käyttää kautta kytkin.

Käännä ilmaiseksi, koska 5&5 Deal (ei saada laskun se tarkastettavaksi. (333,50) tallennettu niin.
Korvaaminen talvi-kesärenkaat viimeisen kerran maksettu vastineeksi 75 euroa. (Joka on halpaa, koska se maksaa 75 euroa jokaisen muutoksen Fordin)
Jälleen vuonna Opel apua (Autoliikenne Opel.) Viime vuonna abbonnement ANWB päättyy säästää kaksi autoa yli 200 euroa.
MOT: Mitään erityisiä hyväksytty, € 8,99

Lattiat että täytyy asettaa koko maton eteen, monet työtunteja. Paitsi kustannuksiin sisältyvät uudet matot ympäri tuhatta euroa.
Opel Alankomaat on valmis maksamaan kolmannelle osapuolelle (löytämiseen normaalia kulumista), jakaja on valmis maksamaan kolmannelle. Maksaako minulle enemmän kuin € 290, -
Jälleenmyyjien komitean olla tekemättä sitä, mutta täällä Moers (verhoilu) kerran kysyä, onko pieni pala.
Aion kertoa kerran. Mielestäni pikemminkin kyynel läppä pultattu saada se. Silti näyttää kivoja.

Johtopäätös: jälkeen 8,99, veloituksetta. Hyvä palvelu Opel jälleenmyyjä.

Noin kolme viikkoa toukokuun vapaapäiviä Etelä-Ranskassa, me kosketa noin 4000 km osoitteessa.

Kesällä / talvi vaihto, ja käyttämällä

 • 80000 km
 • 12 marraskuu 2015 15:08

Edelleen hyvin tyytyväisiä Corsa. Kesä oli Saksassa ja 150 / km on hyvä nopeus Autobahn. Kulutus yli 1 op18.
Päivittäinen liikenne keskimäärin 1 20, jossa on huiput 1 24.
Korvaaminen kesällä talvisää on tapahtunut.

Korvaaminen talvi-kesärenkaat

 • 85115 km
 • 30 maaliskuu 2016 17:18

Viime kuukausina (marraskuu-maaliskuu) pikku ratsastaa.
Tänään korvaaminen oli talvesta kesärenkaat. Korvaushoito kohden 2keer (eli kesästä talveen ja talvesta kesään), mutta 75 euroa. Aiemmin jo maksanut joten tällä kertaa kuin maantieajoon.

Verders kaikki kunnossa viime kuussa putosi usean hihna jotain. Vasta kun sataa. Kun oli autotallissa, jotka ovat sotkee ​​öljyllä vyö. Sittemmin enemmän nro luistaa hihnan. Ei maksa mitään, " palvelu Mr."

Noin paksu neljän viikon etelään Ranskassa me kirjoittaa muutaman tuhatta. Lomien jälkeen (toukokuu 18) 90000 km vuoro.
Kesällä Tšekissä.
Odotan bided ratsastaa, koska Corsa tekee mitä hänen on tehtävä.

Voi lomailla, pikku vuorollaan ja MOT

 • 91099 km
 • 18. toukokuuta 2016 17:31

Toukokuu (30.04.-14.05.2016), meni Argeles sur Mer Etelä-Ranskassa. Meillä on kaksi aikuista ja iso koira (Scottish collie) takana. (Jumissa valjaissa niin, että jarrutettaessa kovaa, emme pääse 25 kiloa meidän kaulaan.) Todella eteläinen, sillä 25 kilometrin päässä Espanjan rajalta. Edelleen uskomatonta, kuinka paljon mahtuu Corsa. Tavaratilaan hyllyn pitävät ja se luo syvemmälle runko. lepäilin matkalla (ei yli 120), koska jäämme puolitiehen. Keskimääräinen käyttöön lähtevän: 1-21,7.
Monet tehdyistä matkoista loman, keskimääräinen käyttö 1-23.
Diesel ei ole ongelma kallistuu, hyvin jyrkissä rinteissä monia käyrät joskus vain siirtyä takaisin neljänneksi.
Sää oli valitettavasti naurettavan hyvä, mutta lämpiminä päivinä automaattinen ilmastointi toimii hyvin.
Back in yksi vedä (tietysti pysähtyä lepäämään, koira päästää ulos (joka ei ole edes yksi piippaus mielellään mennä autossa), ja tankkaamaan.)
Niin ajoi 12 tuntia ja kolme neljäsosaa 1345 km. Keskinopeus Turnpike 138, laskuri 130 GPS.
Keskimääräinen käyttö takaisin: 1 20. siisti, erittäin siisti niin.
Yhteensä ajo loma: 4337 km
Ei öljynkulutus, ei ongelmia.

Tänään voi 18 hänen syntymäpäivänsä (precieus 4 vuotta), pienet puolestaan ​​91 099 km
Päivä vireille autotallin voi kuulla kylmäkäynnistys, koska monen vyö liukastui maanantai jälleen kostea / sateinen sää.
Kun poiminta mitään ongelmaa. Pieni puolestaan ​​aikataulussa, APK ei ole ongelma. Takapyörät ovat 4,5 mm (ensimmäiset), rengas 5,5 (toinen sarja).
Ei maksua viisi&5 Kaupan APK € 8,99.
Vyö lipsahti kylmäkäynnistyksen aikana, jälleen sotkee ​​öljyä, silti näyttää hyvältä.

Yhteenvetona: vieläkään ei ollut mitään todellista ongelmaa jälkeen 91000 km (paitsi muutama usean luistaa.).
Ei äkillisiä palava valo, jolla moottori korjauksia tai mitä tahansa. (I pölliä T ff).
Vähän tai ei lainkaan kustannuksia, vain uudet jarrupalat, kaksi uutta eturenkaat, 4 talvirenkaat vanteen ja 2x APK € 8,99.
Ei ylläpitokuluja, viiden vuoden (tai jopa 100.000 km) 5&5 käsitellä. Ensimmäisellä vuosipuoliskolla no MRB (a € 91 kuukaudessa) maksettu.

Olleissa maissa / ajettu: Ilmeisesti Alankomaat, Belgia, Ranska, Espanja, Saksa, Itävalta ja Tsekki.

TON ja edelleen voimissaan

 • 102000 km
 • 18 marraskuu 2016 14:46

Viime kesänä meni Tšekissä. Palaset Saksassa, jossa se ajettiin vakionopeussäätimen 150.
Ajaa Corsa silti mukava ja suhteellisen taloudellinen (1 19).
Syksyllä meni Belgian Ardennien, kun laskuri oli noin 100000.
Päivän talvirenkaita sitä.
Sama uusia pyyhin terät tuulilasinpyyhkimet.
Vastineeksi he tulivat ymmärtää, että korvaava tyynyt olivat paljon ..... tilalle.
Jarrupalat 185 euroa
Vaihto 75 - (sekä talvella että kesällä muuta)
Pyyhin ruitrnwisser: 35 euroa
Ei ongelmia.

Winter-kesärenkaat

 • 107870 km
 • 07 huhtikuu 2017 16:17

Tänään taas muutos talvesta kesärenkaat.
Vapaa, kuten syksyllä jo maksanut 75 € kaksi pistettä.
Voisiko se odottaa, erittäin mukava henkilökunta Opelin vd Burg.
Syksystä (vihdoin) autotalli, jossa hän pysäköity tilassa. Mikä kiitos, ei jäätä rapuja tai huurteen.
Noin kaksi viikkoa kaksi viikkoa Etelä-Ranskassa.
Sitten toukokuun 18 a beurtje ja MOT. (5 vuotta)
Utelias, koska ensin minun täytyy maksaa siitä 5&5 käsitellä.
Ei jakeluketjussa.
Vaihtoon? Ei, ajaminen on vielä vuosi tai kaksi sen läpi, onhan toistaiseksi (en lopeta) ilman ongelmia.

5 vuotta ja MOT

 • 112500 km
 • Toukokuu 21, 2017 19:09

5 vuotta .... päättyvät ilmaiskierrosta.
Tänään välinen vuoro ja MOT.
APK ilman ainuttakaan ongelmaa puolestaan ​​yhteensä 231, -.
Toukokuussa Loma oli 14 päivää Etelä-Ranskassa, dieselmoottorin näppäilyä mukava, keskimäärin 1 21.7.

Kesällä lomien Costa Brava.

Vahinko ja ensimmäinen "häiriö"

 • 120000 km
 • 06 elokuu 2017 17:51

Viime kesänä kolme viikkoa meni Espanjaan. Kumpaankin suuntaan hiljaa näppäilyä kulutusverojärjestelmään keskimäärin 1 21,7. Ilmastointi toimii täydellisesti, vaikka se oli lähes 40 astetta.

Valitettavasti ratsastetaan vaurioita. Espanjalainen auto jarrutetaan meidän yritys, ja siksi minun piti väistää, joten osuin betonin napa. (Ja tietenkin Espanjan nainen ajoi ohi eikä rekisteröintiä).
Vahinkoa puskurin, mutta erityisesti vahinkoa ohjauksen oikealle. Kun tehdä Vauxhall jälleenmyyntisopimuksen Espanjassa. Uusi eturipustusvarren, uusi sidosta pallo, laakeri ja sokki. Vahinkoa bumper'm täällä tehty Alankomaissa.
Onneksi näin voinut mennä kotiin turvallisesti.

Viikolla kolme valo kojelaudassa palaa joitakin keltainen (auto avaimella), ilmestyi samaan Opelin jälleenmyyjä saada hehkupuikon (nro 4). Korvattu uudella.

4.0
 • Comfort 4.0
 • suorituskyky 4.0
 • luotettavuus 4.0
 • maksavat 4,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen