Nissan Micra 1.2 65pk ELLE (2006) tarkastelu

6täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
Micra 1.2 65pk ELLE
5, Manuaalinen
2006
2006
3 km
41000 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 8.6 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

Auto kriisi?

 • 23500 km
 • 21 joulukuu 2008 15:30

Olen hulluna negatiivinen puhua kriisistä ... Joten oikeastaan ​​otsikko Käytin haastaa riitaa. Joka tapauksessa, huumori auttaa suhteellistavat asiat oikein? Ja se on sopiva nimi koska olin kaksi vuotta sitten, juuri kun ostamalla Nissan Micra vaimolleni, päättänyt, että se oli samaa mieltä viime lisäksi korkean minun vuokrasopimuksen.

Tuolloin se oli mukava pukeutunut Audi A6 luettelo arvo on yli 50K. Verokannalla 52% (itse en ole pahoillani) mielessä ja se, että olen itse kierretty pieni yksityinen mittarilukema teki luen meni yhtäkkiä raittiina. Koskaan tehnyt 16 vuotta olen ajaa liiketoiminnan. Sillä todellakin ... se on edelleen suhteellisen vähän rahaa kuukaudessa ajo tällaisen ensiluokkainen auto. Mutta ... Jos et ole sitä sinulle I / ajamme 8000km mutta yksityinen noin kilometrin on enemmän kuin 80 senttiä! Se on paljon. Jos se siis myös totta, että viettää suurimman osan siitä kaupungissa ja säteellä 25 km ympäri kaupunkia kulkee sitten alkaa ajatella: mitä jos me nuo kilometrin meidän perheen ajaa upouusi Micra? Todellakin ... sinä on pidettävä kirjaa. Ei kiva. Mutta en kovin kurinalainen kahden viikon välein. I ajaa minun vuokrasopimuksen todellakaan ole yksityisiä. Tiedän tarinat huijata. Mutta en halua sakkoa. Niin yksityiset on yksityinen, bisnes on bisnestä. Mutta niin selvä. Jos minulla on pitkä yksityinen matka, eikä sitä Micra sitten lainata minulle autoa, jos minä vuokrata. Menimme lomalle tänä vuonna asuntoauto. Myös hauskaa.

Ajatus Micra ja perheen autoja käyttää, koska tulin niin kun sain selville (kyllä ​​... Olen vihdoin minun arvostelu) että tällainen auto todella on kaikki haluamasi auton. No ... melkein kaiken. Hän on mukava (lyhyellä ja keskipitkällä etäisyys), Super ohjattaviksi (pysäköinti, ei ole ongelma sir!), Tallentaminen (keskimäärin 15-16) on kaikki vakio ylellisyyttä (keskuslukitus kauko-ohjauksella, sähköikkunat, ilmastointi, radio / CD maukasta ääni) ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: te todella hauskaa, että asia, koska se ajaa niin mukava ja hyvä. Joten kahden kuukauden kuluttua ostosta, ajattelin voisimme kokeilla sitä. Tuolloin kaksi tytärtä 5 ja 8 vuotias. Ne voivat näin ollen silti helposti takaisin. Ajattelin: en koskaan kiinni kurssin. Ylellinen A6 jätä tällaista autoa. Mutta nyt, lähes kaksi vuotta myöhemmin, huomaan, että se on mennyt hyvin. Ja aion tehdä sen uudestaan ​​ensi vuonna. Tallennan vuosittain noin 3500 euroa. Voitte ihana loma. Ja löydämme kirkkaan viihtyisä Micra.

Onko olemassa mitään haittoja? Tietysti se tekee. Reilua: paluu Plopsaland eteläisessä Belgiassa on parasta tehdä, mutta minun 1,96 metriä, en ole todellakaan onnellinen istuinten Micra (joka myös on ok paras tapa). Mutta ajat tai vain 130 km / h. Ei se mitään. Ja sinne. Ilmainen Navi HEMA vakuutuksen haha. Se eroaa integroidun MMI NAVI lähetetty minun A6. Muut haitat: huone. Se on yhdeksän kertaa 10 sakkoa (myös kolmannen henkilön (pieni) takana, runko on riittävän suuri wekelijikse viestien (kuten voitte nähdä toisen ihmisen luokan C1 lankesi meiltä pois). mutta jos lähdet lomalle niin tietenkin pussien eivät mahdu Schipholin. Joten niille kertaa lainaan S-Max isältäni ja joskus yksityisiä km voi myös kirjoittaa (olet 500 vuodessa).

Sitten ajo Nissan Micra: Olen itse ollut joitakin asioita sanoi siitä minun lyhyellä esittelyllä (!). Asia menee hyvin ja sen 1,2 65km lohko. Motor mitään luonnollista. Mutta hän selviää kyllä ​​eteenpäin, etenkin kaupunkiliikenteessä. Vääntömomentti 100Nm on saatavilla ei liian suurella nopeudella bensiinimoottori. Joten voit koska hän on melko tasainen sileä vaihtamista ylöspäin. Olen ratsastaa kylässä säännöllisesti viitosvaihd. Joka sanoo tarpeeksi luulen. Tällä hahmo hän on kaupunkien ja maaseudun tiet myös miellyttävän hiljainen. Ääni on myös mukava. Joka muuttaa kun valtatie menee. Versnellingesbakje välityssuhteet ovat sellaiset, että hän on pian revved. Maantiellä menet suurempia nopeuksia kohti 4000 rpm. Ja kuulet todella. Noin 100 km risteilyt on kauniisti hiljainen. Lisäksi olet hyvin kuulla moottorin ilman hyvin taas on todella ärsyttävää. Ja se on hauskaa, mutta näet lähes jokaisessa autossa, yli tietyn nopeuden moottoria paremmin. Ajatte pitkiä matkoja noin 130 km ja se kulkee ihan mukavasti. Musiikkia siellä ja mitään vikaa. Radio säätää myös automaattisesti, kun äänenvoimakkuutta nopeuteen tai huhu. Top! Hän on taloudellinen siis Kerroin vaihdat viisas minulla kritiikkiä. Tästä seuraa melko hakerig kuvio. Tottuu, mutta se olisi parempi mielestäni.

Lisäksi asema on miellyttävä vähäisestä, mutta tarkka ohjaus. Todella siunattu, on varsinkin kaupungeissa, mutta ei epämääräinen maantiellä. Ja istut korkeampi niin sinulla on hienot näkymät. Lopuksi, sinun on myös toinen suhteellisen suuri näkyvyys läpi kaikki lasin ympärille. Se tuntuu vähän kuin vanha Mini: autosi on noin haluat takin. Hän on myös hyvin pieni, mutta varsinkin jos ajaa et löytää hyvä auto ja pian iso (kuten vaimoni) se todella tuntuu hyvältä. Sinusta tuntuu, kuin olet saanut kaiken hallinnassa. Riippumatta on kyse.

Kannalta näyttää, maut vaihtelevat, olen edelleen löytää hyvä muotoilu. Joten se oli (ja on itse asiassa) autossa vaimoni, joka oli rakastunut. Varsinkin kun otetaan vaaleansininen kuin me tilasi sen. Hänellä on hieman sfäärien ulkoasua Fiat 500. Hänen hauska sammakko silmät syttyvät erittäin mukava pimeässä ja sisäpuolelta voidaan nähdä (ylin sitten). Vähiten onnistunut, mielestäni ehkä takaisin. Joka näyttää hieman anonyymi. Inside löydät mukavan / kiva kojelauta myös (rahaa) näyttää suhteellisen korkea. Tämä johtuu siitä, pinnoite, jolla on tällaista materiaalia samanlainen hiiltä. Ovet ovat valmiin mutta selvästi halvempaa niitä. Kova pölyä tuolit. Kuitenkin: aine on suhteellisen heikko, ja siksi ei ole niin kova kuin hän näyttää. Näet varmasti kuluvat hänet kahden vuoden kuluttua ja että on liian nopea. Joka tapauksessa, jossa lasten suhteellisesti nopeammin. Mutta se on parannus. Kojelauta on koristeltu valkoinen "Bakelite kaksoisolento" Retro-painikkeet (ajatella jälleen Fiat 500), mukaan lukien radio varsin komeasti samat painikkeet. Ilmastointilaite tekee työnsä täydellisesti ja tärkeitä kysymyksiä, kuten sumunpoisto menee hämmästyttävän hyvin ja nopeasti. Kansi kojelautaan on, jos kätevä CD- takanasi katoavat valitettavasti joskus aivan liian hauras kuin kansi hansikaslokeron.

Ja ylläpitokustannukset? Vain nauraa. Vastikään hän sai ensimmäisen vuoro. Se on 137,50 euroa sir! Lisäksi ei ollut mitään. Bensiinin ja ajaa. Verot ja vakuutukset on myös kolme kertaa mitään ...

Kaiken kaikkiaan erinomaisen auton. Joka tapauksessa, kun toinen auto. Tiedän, että olen iso poikkeus käyttämällä sitä henkilöauto. Mutta se, että olen tehnyt niin antaa kaksi vuotta, kuinka hyvä tämä "ostoksia auto" se tekee. Vanhin tyttäreni on nyt 10 vuotta ja pidempään. Joten meidän täytyy päivittää uudelleen. Vain vaimoni ei todellakaan ole suurta autoja. Hänen mielestään se on todella tarpeeksi suuri. Mutta skaalaus kokoon Nissan Note tai esimerkiksi kaunis uusi Citroën C3 Picasso on vaihtoehto. Nämä ovat enemmän kuin tarpeeksi.

ja kukin "haitta" on sen etu. Etsin uuden vuokrasopimuksen. Ja siellä olen niin ei rajoitu eri käytännön asioita, kuten tilaa. Joten ... auton kauniina Renault Laguna Coupe on mahdollista! Elämä on ihanaa ...

Silent voimissaan ...

 • 41000 km
 • 03 huhtikuu 2011 12:27

Koskaan ajattelimme ratsastaa Nissan niin kauan. Samaan aikaan, joten neljä ja puoli vuotta, kuusi vuotta hänen ensimmäisen MOT. Yhteensä huoltoa kahden pienen kohoaa alle kolmesataa euroa. Uskomatonta! Ja auto ei väisty. Ainoa mitä tehdä, on kuluvat nopeasti auton verhoilua. On kuitenkin tapauksia varten myöhemmässä vaiheessa. Samaan uusi malli. Mukava auto, mutta en yleensä pidä hänestä mallimme kanssa sammakko silmät. Sääli.

4.0
 • Comfort 3.0
 • suorituskyky 3.0
 • luotettavuus 4.0
 • maksavat 5,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen