Citroën DS5 Hybrid4 Business (2013) tarkastelu

12täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintamittarilukema viimeinen
DS5 Hybrid4 Business
6, puoliautomaattinen
2013
2013
29500 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 5.0 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

Tervetuloa DS5 testikäynti Gris Galena (14% taltta

 • 28 joulukuu 2013 23:54

Nykyään uusi auto luovutettiin. Mikä kaunis asia. Varsinkin kun juuri tulossa ulos showroom. Istuma-asento, erittäin mukava, näkyvyyteen ei niin, haluan ilmaista sitä kunnolla, kauneuden ja aerodynamiikan on annettu korkea prioriteetti.

Ensimmäisessä kilometrien on matkustanut. Täytyy sanoa, että ajo vaatii hieman harjoittelua. Suurin taistelu on käynnistää auton, se on parasta pitää jalka jarrulla haluavat vain ajaa sinut pois. Mutta muuten en ole siellä ottamaan kirjan, joka yhdistää puhelin, ei ole ongelma, instituutiot, kuten todettu, navigointi, kattava ja käyttäjäystävällinen.
Ajo hybridi järjestelmä on eff yo. Moottorin pysäytys ajon? kuin aloittaa uudelleen? ei kannata luottaa insinöörit PSA. He ovat työskennelleet tarpeeksi kauan. oli toinen 200 km valtatie. On ilmeisesti vielä kulutusta aikana, mutta jo auton luona vain nopeasti. Hetkeksi 185 km / h painanut, auto toimii hiljaisesti ja nopeasti. Junassa lankeaa taustan kuulet, että teemme konepellin alle. Tehdä enemmän autoja eri merkkejä, mutta on todettava, pojat ovat todella PSA murskaimet koska ne rakentaa dieselin ja tietää, mitä he tekevät.

Mutta nyt yksi asia Olen ehdottomasti pidä. Suspensio mukavuus on nimi DS ole kelvollinen eikä varmasti iloni. Mikä miss Citroen Hydro-pneumaattinen järjestelmä ei tuota enemmän ja DS. Ota huomioon, että se vie energiaa ja sitten saada takaisin 20% kasvattaminen ja Mr. Weekers toinen kuori kanssa lisämaksusta BPM, mutta äkillisiä kynnysarvot sääntöjenvastaisuuksia mitä tunnet, vaikka teräsjouset että voi mukavasti . Aion paras tottua siihen, mutta nimeni ei ole Schumacher, ja kaikki haluat 150km / h kulman kautta, on melkein aina ajaa auton kiertänyt mutka sivistyneesti. Todella pahoillani. Haluaa siirtää huomautuksen, että olen syönyt monta Citroens kuuluisan jousitus.

PS, vain lainattu kuva Sitruuna, väri olin ihan tässä kuvassa (Gris Galena erityistä DS% väriä). M hyvässä kunnossa. Snap tosiasia miksi valkoinen väri on kallein.

'M aio kertoa sinulle.

Huomioita Johdanto

 • 1100 km
 • 30 joulukuu 2013 14:40

Äkkiä selkeästi, olen itse käyttänyt arvostelut ostaessaan toisessa yhteydessä. Pitäisikö Olen tuntenut sen olemassaoloa, olisin esim. Koskaan ostanut Espace. Ennen Jaan kokemuksia. Totean kuitenkin, että negatiiviset kommentit sÄvytetyllÄ klisee huomioita vuokrasopimus kuljettajat antavat kommenttinsa tietäjän sänky ja että negatiivinen kuin epämiellyttävä kokemus.

1 vuosi DS5 Hybrid4

 • 29500 km
 • 11 tammikuu 2015 16:29

Vuoden kuluttua ajon päivityksen.
Yhteenvetona, todella kaunis auto.
Päivittäistä käyttöä lähiliikenteessä työskennellä matkoilla 1100km päivässä. Kesällä ja talvella. muutamat kommentit I voidaan tehdä pois, koska saivarteleva silti pystyä tallentamaan kielteinen seikka.
Monet ylistävät loput aluksella, aina läsnä jännitystä, runsaus tilat missä asut rennossa Tapa, jolla mittarilukema annat dian. Top niin. Jäykkä jousitus välin olen tottunut siihen. Jos laina ja auton usein tuli toimeen yhtä ihmisten tuotteita, olet onnekas jos voit jälleen tapahtua DS5. Menetys jatkuu keväällä sipulit, mutta ymmärtää, että vain ne, jotka ovat zapped monia kilometrejä ympäri tämän ihanan järjestelmään. Tavaratila oli aluksi, voin vain ilmoittaa huolenaihe mutta sen jälkeen vuoden käytön että se on aina poistuu piilotettu lokero, jossa kaikki irtonaiset tavarat on varastoitu. Edellä mukainen täydellisesti tilaa. Jos mikä on enemmän, jotkut pankin on tasainen ja tähän mennessä vielä saanut kaiken.
Laadullisesti auto ei ole vielä nähnyt autotallissa. Keskiviikkona ensimmäistä kertaa. Kommentit minun puolelta autotalli, Cruise on ajoittain toimintahäiriö, auto on / off ja hän toimii taas, mutta silti harmittaa, ja matkustajan istuimen hurja tietyissä asennoissa.
Kulutus talvikuukausina, keskimäärin 1: 17,5, 1:18 muina vuodenaikoina. Todella kehua, se voi ymmärtää. Ei ole koskaan ollut auto, joka ajoi taloudellisempaa kuin 01:14, mikä oli Citroën CX 2500 D 1982 .... Useimmat kilometrin eivät huutaneet valtatie Hybrid System on ilmeisesti harkittu.
Nahka Pisteviiva Citroen ....
1) mitä tahansa 5 tähden autoja vähentää A- ja varsinkin B tyylinäkymä. Taaksepäin, kamera on tietenkin osuma.
2) pesukatutyyppinen. Auton pesu harjat eivät kykene puhdistaa auton takaosaan. Toisinaan niin sienellä takaikkunan ja rekisterikilpi.
3) kuten jo raportoineet monet, vastaanoton radio. jotkut asemat eivät välttämättä saanut keskeytyksettä koko maassa. Yleisimmin käytetyt ovat vain seuraavat koskettavaa välillä Maastricht ja Waddenin saaret ilman yksi painike.
4) kynnysarvot, kunnan talousarviosta syy opslurpende palveluihin virhearvioinnilla välinen kosketus maahan ja etuspoileri. Aiheuttaa vain äänen sivullisia ei kääntänyt päätään, mutta mitään muita vahinkoja.
5) vanhentuneiden navigointijärjestelmä ohjelmiston. Ensimmäisestä päivästä, ohjelmiston päiväys navigointijärjestelmän. Juuri pettymys, että ajat läpi niitty mukainen navigointijärjestelmä enintään 1000 km kellon, jossa vuotta aikaisemmin rakennettu liikenneympyrään. Todellakin vaikuttaa uuden auton tuntuman ja tiedustelut osoittavat, että tämä väite on hyvin tunnettu ja päivitystä ei ollut saatavilla.
Leerpunt kaupalliset yhteiskunnalle.
1) kilpailusta leasing markkinoilla on suuri ja siellä on tapa, päätettiin olla sallimatta renkaan jälkiä. Ymmärrettävästi mutta rajoittaa tai mainita valinta linkkejä alapuoli. Autoni on varustettu Kleber talvirenkaat, joille on ominaista Auto Week riittämättöminä. Renkaat eivät todellakaan täytä ja vertaa Michelinin renkaat asennettiin edellisessä autossa oli suuri. Puute pitoa, etsiä kappaleita ja levottomuudet pyörä tekee kaipaat kesärenkaat. Toivotaan he pukeutuvat yhä kova. Surullinen.

Päätän tähän päivitys.

4.5
 • Comfort 3.0
 • suorituskyky 5.0
 • luotettavuus 5.0
 • maksavat 5,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? ehkä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen