Peugeot 306 Cabriolet 1.6 (2000) tarkastelu

2täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
306 Cabriolet 1,6
5, Manuaalinen
2000
2010
90 700 km
100 150 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 9.1 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

Hieno valinta!

 • 100 150 km
 • 05 tammikuu 2011 09:13

kokemuksia
Kolmen vuoden ilo ja vähän huoltoa ajetaan ympäri täytyy pelata Opel Astra (F) vaihtovelkakirjalainan alkoi ajatuksia, se olisi mitään aikaa muuhun? Mutta jälleen kerran vaihtovelkakirjalainan, joka oli hyvin pidetty, mutta ehkä jotain enemmän modernia? Tilan suhteen, meillä ei ole liikaa palata ja läpi minun pitkän turvautua monta vaihtovelkakirjojen jo pois etukäteen. Etsintä autoweek ja muut sivustot tuottivat luettelo mahdollisista ehdokkaista, kuten Peugeot 306 avoauto.

Kannalta mukavasti Peugeot on aina pitänyt meille, mutta myös ulkonäkö 306 cabrio meille se oli, niin internetissä valikoima kolme mahdolliset ehdokkaat. oli tarpeeksi hulluja meille löytää mitään erityistä naapurustossa tuolloin, joten menimme Utrecht, jossa - muun muassa - tuli käymään Toyota Dealer Kooijman. Jälkeen erittäin miellyttävä keskustella ja hyvä kauppa meidän Astra emme tarvitse paljon pohdintaa, tämä yksi 2000 90000km kellon ja lähes uuden muunnettavissa olevan hänelle. Mukana suurten huoltojen ja kuusi vuoden takuu.

Nyt kahdeksan kuukautta, ja hauska ajaa myöhemmin, emme vieläkään kadu ostosta. Auto on erittäin mukava, mutta yllättävän urheilullisempi jousitus kuin Astra. On myös selvää, nähdä, että se on nykyaikainen avoauto täällä; Vääntöjäykkyys on huomattavasti suurempi, mikä vähentää squeaks ja creaks. Sävy on parempi eristettyjä ulkopuolella ääniä vielä vähemmän tulossa sisälle. Se on kerrottu takaikkunoiden tuuli.

Moottoriajoneuvojen kehitys ei todellakaan ole raitoja liipaisinta, mutta 1.6 tarjoaa riittävän luja ja joustavuutta hyvin mukana liikenteessä. 50 "viisi" ei ole ongelma, koska hyvin 120/130 km / h pitää kaikki hyvin ymmärretty. Kulutus kuuluu meitä ympäri ensimmäisen 13, sillä varoituksella, että se on laajalti käytetty kaupungin ratsastaa.

Autossa tulee tuulensuoja, tämä kuitenkin käytämme satunnaisesti. Kun se on asennettu se toimii hyvin, mutta ei ole helppo sijoittaa hänet; kansi cabrio täytyy avataan hieman, jonka jälkeen suluissa tuulen-sieppari voi kuulua siihen. Edessä valjastaa tuulen sieppari hihnan lovia. Kaiken kaikkiaan tämä tekee vyöt käynnissä vähemmän sujuvasti, ei kuulla rätinä ja - jos kupu on kiinni - ei purkaa tuulensuoja. Syynä voimme käyttää häntä vain. 70-80 km / h, on lisäksi pidettävä poissa hyvin ilman tuulensuoja.

Talvella viime vuonna mielessä, olemme varustettu 306 marraskuussa talvirenkaat teräspyörin, investoinnit € 600, -, mutta se on jo yli todistettu edukseen!

kysymykset
Merkittäviä ongelmia ei ole (onneksi), mutta auto takuu on ollut takaisin muutaman kerran autotallin. Muun muassa kuluneet jarrut. Emme ole tehneet ostoksen koeajon, saatat huomata, että, mutta tämä on siististi ratkaistu Kooijman. Myös työläs sivuikkunan alas ja nousivat jälleen, ulostulossa oli 'sporttinen' bijgeluid ja rakensi hälytyksen omaa; se sujui ilman näkyvää syytä pois. Vaikka nämä asiat ovat helposti ja kunnolla liuennut takuun puitteissa.

Ensilumi tänä talvena tuulilasin ei näyttänyt toimivan yhä pakkasta ei auttanut tiiviste moottorin lohko, joka johti pieneen määrään öljyvuotoja. Näitä kysymyksiä on nyt korjattu.

4.0
 • Comfort 4.0
 • suorituskyky 3.0
 • luotettavuus 4.0
 • maksavat 4,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen