Ka 1.2 Titanium (2009) tarkastelu

täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
Ka 1.2 Titanium
5, Manuaalinen
2009
2009
6 km
74000 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 8.1 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

Rivi kokemuksia Ka Titanium 2009

 • 62000 km
 • 21 lokakuu 2012 19:48

Tammikuussa 2009 silmääni putosi Ford Ka. Ensimmäinen autoni oli myös Ka auton niin aina oltava jotain erityistä. Ajoin tuolloin ilo on Peugeot 107.
Kun Fordin jälleenmyyntisopimuksen olin todella myydään suoraan Ka. Auto näyttää paremmalta kuin odotin. Ehkä teimme koeajo ja sitten olin koukussa. Mikä ero vanhasta Ka-tje. Erityisesti tilaa ja aikuisuuden. Vanha Ka ajoi hyvältä, mutta tämä auto silti näyttää paljon kypsempi. Ne reaktiot saan aina. Se on yleensä mitä teen, hyvin innoissani tästä autosta. Varsinkin alussa, kun sain auton, koska se oli mukava nähdä, että olen esim. Joskus auto ei päässyt sisään, koska ihmiset innokkaasti sisällä ne ovat olleet kurkistaa.
Uutta on nyt hieman pois, koska aloitat ne kuitenkin kohtaavat yhä useammin, mutta olen ajo nyt lähes neljä vuotta hauskaa minun Ka Titanium versio.
Sivumennen yleensä ajoi keskimäärin 2 vuotta auton niin on minulle En ole ollut niin kauan tehty auton kanssa.

Samaan aikaan, neljä vuotta myöhemmin, luulen uusi Ka edelleen kaunein autoja Segmentti. Ajatukseni ovat joskus mennyt toiseen autoon, mutta liittyivät pääasiassa kustannukset Ka ei ole yhtä tehokas kuin useimmat muut autojen segmenttiin. A ei etiketti, ei tievero ilmainen, niin. Tuolloin minun ostaa neljä vuotta sitten ei ollut niin keskusteltu kuin se on tänään.
Haluan kuitenkin minun Ka todellakaan halua jättää väliin.

Lähes neljä vuotta olen ollut yli 60,000 km ratsasti. Joka päivä olen ajaa sen kanssa (työmatkaliikenne). Mutta Ka on ollut myös matkoja Pariisiin esimerkiksi. Ei valittamista mukavuutta.
Ratissa täytyy tuntea loukkuun suuremman auton. Se näyttää tilava. Kaunis kojelautaan. Minun Titanium versio kaunis pearl white lakalla.
Olen myös onnekas, että on olemassa subwoofer ensimmäiset versiot Titaani (Music Pack). Tämä todella antaa ihana ääni autossa !!
Tilaa matkustajan puolella on suuri. Erityisesti hansikaslokerossa joka on hieman "peruutettu".
Taka-asema ei ole usein ihmistä osallistui. Vanhempani sanovat hyvä istua alas, mutta tilaa ei pidä luonnollista. Erityisesti pään jälkeen, koska jalkatilaa on edelleen kaiken minulle. Varsinkin matkustaja voi istua paljon eteenpäin, koska tilan kojelautaan joten voit aina istua siellä hyvin.
Tavaratilaa on myös tilava.
Comfort voi valittaa niin !!

Kulutus siis mielestäni pienoinen pettymys, koska muiden autojen segmentti, mutta kautta laivalla tietokone voi hyvin tarkasti pidät kulutus reikiä. Erittäin kätevä. Olen yleensä istua 6,4l / 100km.
Joten et varmasti saat 500 km.
Käyttäytymistä En voi valittaa. Kuten sanoin ennen kuin avaruudessa tuntea loukkuun suuremman auton, mutta sinulla on myös käsittelyä. Valtava ero Edellisestä auton (Peugeot 107). Ka tuntuu paljon enemmän erääntyvät, enemmän tilaa, mutta toimii myös todellinen luokkaa parempi. Kurssi on sisällä kaikki näyttää paremmalta.
Helposti istut 100km / h. Maantiellä todellakaan ole valittaneet.

Sen jälkeen ajo yli 60,000 km on niin en ole koskaan kokenut jotain outoa tästä Ka (koputtaa puuta).
Ihana auto !!

Neljän vuoden jälkeen olen joskus joskus ajatellut toinen auto? Mutta jos menen vielä kerran katsoa Tulen varmasti päätellä, huomaan, että ei ole parempaa autoa segmentin, joka on luonteeltaan tämän Ford.

Juuri nyt olen työskennellyt uudet pyörät, haluan olla musta vanteet

myyty automalli

 • 74000 km
 • 14 lokakuu 2013 12:53

Autoon Ajoin sen myyneensä hauskaa jälkeen yli neljä vuotta. Minulla on toinen Ka ostettu takaisin, mutta tällä kertaa metallin versio. Vain askeleen pidemmälle kuin Titanium.
Arvostelu Laitan pian.

4.0
 • Comfort 4.0
 • suorituskyky 4.0
 • luotettavuus 4.0
 • maksavat 4,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen