Volvo XC90 T8 kaksimoottorinen Plug-in Hybrid AWD kirjoitus (2015) tarkastelu

25täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
XC90 T8 kaksimoottorinen Plug-in Hybrid AWD Kirjoitus
8, Juokseva Machines
2015
2015
4 km
40000 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 7,7 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

 • 4140 km
 • 30 tammikuu 2016 12:03

Vuodesta joulukuun lopussa 2015 vuokrasopimuksen käsitellä 7%. Tumma Kirjoitus versio "Twin-Engine. On kaikki vaihtoehdot paitsi headup näyttö, etukamera ja hierontatuoleja.

Pitkän edelliseen D5 200 hv ajo ensimmäinen kokemus very nice! Auto on hiljaisempi, parempi valmiiden ja ilmeisesti tuntuu erittäin modernista.

Suoraa hyötyä:
- Power !! (Jos et lyö käytännössä .....)
- Hiljaisuus aluksella
- Bowenin ja Wilkens = + 1
- Parempi paikkoja kuin edellisenä
- Turvallisuussignaaleja (myös ärsyttävää mutta enemmän)
- Lisää tilaa toisella rivillä
- Erittäin intiutive kosketusnäyttö

Suora haittoja:
- Sumu kaunis myrskyisät vanhan D5, bensa nelisylinterinen kuulostaa ole.
- Bensiinin kulutusta, mutta se on järkevää; 2300 kg polttoainetta, joka yksinkertaisesti juominen riippumatta moottorin.
- Sähkönkulutuksesta. Autossa on 30 km ja hyvä sää, huono sää (erittäin kylmä / märkä) 20 km. (Ei saavuta 125 kmh, 95 kmh tulee bensiiniin)
- Jäädyttäminen pistoke-elementin. siellä sochtends saa Mennekes ole. Esiintyy myös esimerkiksi VW Golf PHEV toim.
- Ohjelmistovirhe. Lisätietoja tästä.
- Puuskainen kyydin perävaunu. Teimme edellinen D5 paljon paremmin.

Kokonaan pyyhitty mahtava hieno auton koko palkkio ajokokemuksen. Todellinen SUV tunne viimeisen kuitenkin hän kaipaa. Sopii paremmin liiketoiminnan kuin hevonen elää tarkoitti tätä. Ja olen pahoillani, hän sai vähemmän luonnetta. muutenkin; Nyt jopa valituksia, että muut ostajat pitäisi pitää mielessä:

Ensinnäkin kulutus:
Huom; saavuttaa rauhallinen ajotapa Tyhjä akku 1-11, mutta se todella kiinnittää huomiota siihen, miten kiihdytyksen, max 120 ja ennakoida (mukautuva cc). Jos oikein käyttää +320 hv ja maukkaita täydellinen ottamatta huomioon kulutusta Doetie noin 1 5-6, suuresti riippuen ajotavasta niin. Kanssa säännöllisesti lataa mahdollisuuksien saamme yhden nyt 15 yleinen keskiarvo. Huomatkaa, emme koskaan käytä niin (!!!) suorituskykyä potentiaalin teoreettisen 400 hv. Yleensä sähköinen 80hp. (Eli jos haluat antaa paljon hevosvoimaa ja hyvää tahtoa 'gas', ota vuokrata Tesla)

Sitten turvajärjestelmät:
Erittäin mukava ja ystävällinen ja jätän heidät vaikka se on joskus ärsyttävää koska auto usein karhuja ja leijonia kuten ilman, että jotain on vialla ja pelottaa onnettomuuden mahdollisia seurauksia muille. Olen kuitenkin jo törmäys ehkäisyvalmisteiden joten ei torua liikaa siellä.


Sitten lopulta jotain aina kuljettajan pitäisi tietää T8 (tai ehkä kaikki uudet XC90 vaikka ...)
Joskus hän ei käynnisty. Kaikki elektroniikka näyttää tekevän sitä, mutta hän heittää heidät ulos 'vaihteella'. Joten PRNDB pysyy poissa näytöstä.
Kaksi vaihtoehtoa; Tienvarsilla apua mekaanikko tepsiä jos teet sen itse. Meidän mekaanikko oli viime viikolla 4 T8: n ongelmana oli niin kaikki kärsivät.
Sen takana vasemmalle on (hätä? ..) akku. Suojaus Vedä ja irrota negatiivinen keskeisten 10. 12. minuutilla odottavat irti negatiivinen. Automaattinen nollata itsensä kanssa.
Odota kiinnitä ja yritä jonkin ajan kuluttua Doetie sen taas! Volvo tietää ongelman, mutta ei suostu ilmoittamaan asiakkaille. Jotain tuotekuva ja luultavasti erittäin ärsyttävää, koska se kesti tapaamisesta. Joka tapauksessa toivon, että se on kiinnitetty seuraavassa päivityksessä. Joten vihje: Laita avain 10 takaisin !!

Onneksi nämä eivät ole suuria asioita, ja odotamme monia hienoja mittarilukema!
Tervehdys, Fam. Baan.

päivitys

 • 40000 km
 • 25 tammikuu 2017 11:58

Vuoden kuluttua päivityksenä:

Jatka myönteisiä puolia edellisessä raportissa. Joitakin negatiivisia korjattu. Etenkään toimintahäiriöitä ilmenee kahden ohjelmistopäivityksiä. Myös korvaaminen koko ilma yhteydessä paljon hurja. Katson tyypillisiä käynnistyksen aiheuttamat ongelmat hätäisesti laittaa tuote lopulta on teknisesti hyvä auto!

Jotkut reaktiot aiempaan tarkastelun löysin säälittävä ja ehkä jonkin verran selitystä:
Missään sanoin että Volvon palkkio. Hän antaa teille, että tunne vain paljon enemmän kuin edellisen sukupolven ja on hyvin lähellä Saksan kilpailua, jossa esimerkiksi Lexus RX (koeajo) tuntuu vähemmän hienostunut.
Lisäksi ihmiset ajattelivat minun rehellinen havainto 7% lisäys loukkaavaa. Tarkoitan siis, että me valitsimme T8 variantti sijasta D5 koska yhdistäminen sääntö. Koskien Volvo intohimo se olisi alright 240, 850, 940, S90 (sedan vanha) ja mitä ei. Tämä kätevä yhdistäminen liipaisin yhteyksiä tässä on kätevä ja mukana muuten se olisi tullut D5.

Koskien kommentteja polttoaineenkulutusta; täysin samaa mieltä ja supistuvan pisteeseen: siitä on tullut enemmän kuin ensimmäisen tarkastelun. Vuoden kuluttua ilman ajotietokoneen on nollata tilanne nyt 7.4L / 100km. Ja muista, menemme paljon vaivaa pidä siitä, mutta vain voi periä. Valitettavasti ne harvat pitkiä matkoja riittää polttoaineen kulutusta valtavasti työntämään. Sivumennen; vaikka ajaa "pelkkä sähkö" autokäyttöön edelleen noin 1.8L / 100km. Olemme pyytäneet useat myyjät ja kasvattajia, mitä tämä on, mutta valitettavasti voit (tekninen) tietämys koskaan mene tasoittaa myyntimies haavaumat perässä. Työpaja miehet ajattelevat, että se on jopa lämpötilan säätely sähköjärjestelmän. Tai toisin toisin sanoen. XC90 T8 tarvitse bensiiniä ajaa sähköllä !! (Nice testata tätä edes tyhjään polttoainesäiliö)
Joka tapauksessa termit että sopeuttaminen: sekä useammat ihmiset ymmärtävät nyt, että Yhdistämissäännöt luotu, jotta yhteiskunta tottunut tulpat. Jotain varsin onnistunut imo .. Latauksen infrastruktuuri NL on hyvässä vauhdissa, kaukana piilossa, mutta saamme siellä.

Mitä suositus: Se on ihana auto mutta kun otetaan huomioon kulutuksen ja vaivaa sinun täytyy tehdä .. te välttämättä halua Volvon SUV, kiitos vain nauttia D5. Rakastatko ja teho (sähkö) teho: Tesla Model X.

3.5
 • Comfort 4.0
 • suorituskyky 3.0
 • luotettavuus 3.0
 • maksaa 3.0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? ehkä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen