Renault Twingo (1999) tarkastelu

2täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
Twingo
5, Manuaalinen
1999
2013
192000 km
192 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 6.0 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

Renault Twingo 1.2 8v

 • 07 huhtikuu 2014 18:41

Niin, mutta kun yksi tarkastelun levyjä minun nykyinen auto. Omistan tämän auton lähes vuoden, ja se sopii minulle hyvin.

Koska en olosuhteiden autoa jäi jumiin, ja veljeni vain saada uuden ... Voisiko Ostin vanhan Twingo ottaa häneltä. (Free)

En ole fani Renault, mutta teillä on yksi katse lahja hevonen suussa, eikö? Jouduin vaihtaa vain yksi keväällä, joka oli rikki (ei sama mutta korvaa molemmin puolin) Vaikuttaa todellakin yksi on heikkous Twingo n. Siellä oli vielä saada uusi akku, koska vanhat oli kuollut. Ja kaksi uutta eturenkaiden. Koska olen melkein aina tehdä kaiken itse, se maksoi minulle uusia MOT, 400 euroa. Ja minä ajaa edelleen lähes vuoden ilman mitään ongelmia.

On olemassa muutamia kohtia, jotka on tehty uusi APK. Kuten, takalaakeri (koska se alkaa laulaa) Oikeus akseliholkkiin (pyörän puoli) on rikki, näin viikolla. Ja on uusi kumi tanko on vaihdettava. Koska tuen kolisee kun ajat läpi kuoppia (joka oli kumi parempi oikeus vaihtaa jouset, mutta sitten ajattelin, että se vielä voisi. Voisi myös, kuitenkin enintään yhden vuoden)

Lisäksi se on mukavaa kuorma, se on mukavaa taloudellinen, varsin tilava sisältä, ajo hyvä ja luotettava! Joten en pop tämä iloinen laatikkoon pari vuosikymmentä takaisin MOT sitä, ja sitten minä vielä yhden vuoden ajamista. Hän silti näyttää hyvältä, uskon, ja kaikki on kuin hyvä. Kaikki tulenteko, myös sisätiloissa. kaikki toimii kuten pitääkin tehdä ja nähdä ja ulos puolella eivät todellakaan verpaupert ulos. Joten yksi parhaista vaunuun, kuten Twingo.

Ja jotkut sanovat, mutta se on yksi nainen pienen auton! No, se on minulle makkara olento! Hän tekee juuri mitä teen, jotta hän voi jäädä odottaa autoa.

4.0
 • Comfort 4.0
 • suorituskyky 3.0
 • luotettavuus 4.0
 • maksavat 5,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? ehkä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen