Opel Kadett GSi 2.0 16V (1989) tarkastelu

12täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintamittarilukema viimeinen
Kadett 2,0 GSi 16V
5, Manuaalinen
1989
2009
300000 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 9.0 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

todellinen legenda.

 • 23 kesäkuu 2009 16:13

Sins taas hetkeksi aikaa [lisäksi päivittäisessä Vectra V6] Kadett GSI 16v käytän ensisijaisesti viikonloppuisin.

Vuodesta 2001 lähtien olen tullut todellinen fani Kadett GSI joten tässä tarina havainnot ja MSS muutamia vinkkejä niille, jotka harkitsevat ostavat.

Kun olet ostanut Vec helmikuussa alkoi pian sen jälkeen jälleen kutista ja olla niin vähän hetken mielijohteesta kadetti NE 115 hv uitv.gekocht, hauskaa, mutta se oli hyvin vastaan, takana rumpujarrut ja aivan liian vähän valtaa, NO GSI tuntuu niin, mutta en yllättäen tuli pian kaunis violetti 16v laskuri, ostetaan ja tietysti tuntui takaisin ollenkaan.

Kukaan ei osta minulle GSI varten vakauden, ja odottaa siksi ole! Hurja viiva ja ovipaneelit, viiva osastoon, ilmainen hakerige bin, se pitäisi vain kaiken, se on silti vain voima, että GSI A '' mukava ratsastaa '' tekee.

Yksi ongelma on usein se, että tällainen auto vain ei saa lämmennyt, voit todella antaa kaasua GSI, mutta osa on vielä sitä mieltä, että kaksi keltaista kuutioiksi veden lämpötila. kojelautaan voidaan jo ottaa !, tämä yksinkertaisesti eivät, se ei heti, mutta varmasti x virheen. [tiiviste, varsinkin päät ks700]
Asianmukaista hoitoa ja hyvää lämpenee niin 16v voi todella olla valtavasti kannalta mittarilukema,

Poistin paitsi jakaa kolme seikkaa, joista on otettava huomioon kanssa ondehoud mutta joskus unohdettu ja ei niin suuri, jos olet jossain keskellä viidakkoa ';;

-polttoainepumpun rele [pelata joskus ja joskus ei, jos hän nokt vain koko ajan.]
-vesi letkut [taputtivat minut onnelliseksi molemmilla kerroilla 100 metrin päässä kotoa.]
-sytytys moduulit myös joskus mieli.

Vaihda vesi letkut varmasti mieluummin kerran liikaa kuin liian vähän, että maksaa todellakaan ole päätä.
------------------------------------------------------------------

Lisäksi huomiota nuorten sekä vanhoja puhuu mallin itself'm vain todella, mutta myös varsin herkkä ämpäri paikkaa.
Connoly oppi, että mestari on ollut erittäin mukavaa, mutta todella antaa paljon vähemmän tukea erityisesti pakarat.
Ja tietenkin huomattava valta, kaivos on lisäksi joitakin verfraaingen, etu- ja taka huuleen ja 15 tuuman cup pyörät, moottori Ilmanotto ja pian tulee olemaan DDV siru [on] enemmän valtaa tai näkyvyyttä ulkoisten tarvitse minua kaiken enää, en jo 40 ja se käy hyvin.

Kadett on 980 kg ja 150 hv / [156 varten '' likainen ''] luonnollinen ja puhdas hauskaa siru ja muut Ilmanottoritilät on paljon mukavampi ratsastaa kuin 'laiska alempi rpm' 'ovat kadonneet.


GSI on usein auto on aiemmin, [tai pikemminkin ei vain seuraava omistaja] se on liian usein ole tiedossa sinä seuraava omistaja saa, kun öljy on muuttunut, sytytystulpat jne, mutta vielä tärkeämpää, jos tiedät kun DISTRI [60000km] tehdään, koska, toisin kuin esim 8v toimii 16V HTP kaiken raunioina !! [lisäksi aina vaihda vesipumppu yhteistyössä kiinni hihnan eikä kaari uudestaan ​​vanha hihna.!


'' The '' ongelmana GSI tietysti muutenkin niin usein koria [ruoste], joka on aivan varsin heikoksi lokasuoja reuna tai pala kynnys Olen henkilökohtaisesti asti daarantoe, mutta jos sinulla on myös mätä vuonna ympärillä ripustuspisteiden tukivarsien [zeeeeer hankalaa !!] palkit ja jousilautasissa taakse ja sitten myös yhdistettynä esimerkiksi huono häiriöihin on usein syynä, että toinen laskeutui purkaminen ristillä. [valitettavaa mutta joskus ei todellakaan ole enää alkaa]

Osto koskaan kiinnittää huomiota IIG niin useimmiten koko auton rungon ja myös alle matto polkimet, jarruletkut, polttoaineletkut ja tämä yhdistettynä moottorin levittää ja tarkista edes varma, jos moottorin hallintajärjestelmän valo viiva [ täytyy mennä ulos alkaa] nämä vihjeet eivät ole lisenssiä samanlainen hyvä GSI, mutta jo alussa.

Jotain uutta I Mss. ei kerrottu, mutta se on selvennys fanit huolimatta tarvittavien riskien olen edelleen fani yksi legendoista 80s
------------------------------------------------------------------
Tämä GSI Minulla ei ole niin paljon km. tie- ja voi vielä arvioida tarkasti, saapuvat monia ongelmia, ja edellä on myös osittain perustuu vorigee GSI: n [16v tai kaikki sivut lukuunottamatta NE alussa tämän tarinan] mutta caross. IIG on ihan ok, joten toivon, että se jatkuu niin paha ...

kunhan oma budjetti sallii kaksi autoa / ei muita hulluja asioita tapahtuu kanssa Tämän toivon silti pystyä ajamaan useita vuosia viikonloppuisin .........

enemmän GSI ystäville tai uberhaupt fani 80 kuvakkeet, kuulen
like it!
---------------------
päivitys,
Tee se nyt niin istumaan vasten 3000 km .......
Ensimmäisessä niggles [ole super järkyttävä] ilmoittaa itse ,, vesivuoto [tiedä mistä se tulee ja w.s ovat iskunvaimentimet ole niin hyvä, se saada ratkaistua mahdollisimman pian.
Vuonna Okt.voor Testin jälkeen katsomme, mitä muuta tulee ulos ....
------------------------------------
Säädä ollut nähtävissä [oikeastaan ​​loppuun asti lokakuu] Ja kaikki ei ole niin huono, [iskuja ei ole mitään sanottavaa, mutta on ennaltaehkäisyn jo muutenkin kaksi muuta ostanut] vielä kaksi bändit ovat uusia on asrubber korvaa, yhteistyö on liian korkea, pari valot ja pieni tarkennuspisteen edessä korilla ja että siinä.

4.0
 • Comfort 2.0
 • suorituskyky 5.0
 • luotettavuus 4.0
 • maksavat 4,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen