Chevrolet Aveo 1.4 16V LS (2009) tarkastelu

1täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
Aveo 1,4 16V LS
5, Manuaalinen
2009
2015
67560 km
67600 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 8.2 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

Volvo 440 Chevrolet Aveo: 16 vuotta eteenpäin

 • 67600 km
 • 04 huhtikuu 2015 13:40

Syy tähän tarkastelu: kirjoitettaessa vähän tai ei lainkaan tarkastelu 1.4 LS painos, pääasiassa 1,2. 1.2 tiedetään olevan vähän vaikutusta, joten se tuntui voitto tarkistaa 1.4 versiota.

Tämä tarina tarvitsee lyhyt esittely:

Vuodesta 2014 ostin Volvo 440. ikänsä, kiva auto, ei ruostetta, nahkaverhoilu, ilmastointi, sähköikkunat ja tarkastettu ajettu noin 123d km NAP.

Kaiken kaikkiaan hieno auto, vasta tänä vuonna tiedossa MOT että kustannukset olisivat vähintään 500 €, ilman kaksi uudet renkaat ja ehkä iso puolestaan ​​..

Samana iltana soitti ystävä (autokauppias at Broekhuis) edellä tarina. Kun useita autoja verrattuna on eri hinta tuntui minusta tämä auto edelleen taloudellisesti varovaisin minun tilanteessa.

Joka tapauksessa, nyt kokemus:

Sinun täytyy ymmärtää, että olen 16 vuotta ajassa eteenpäin, niin mitä minulle pidetään "uudet teknologiat" voidaan jäljittää jälleen merkittävästi toiseen.

Mitä minuun Minusta on hauska auto nähdä ja sen ulkopuolella. Jouduin tottua, koska se ei ole "unelma auto" oli mitä minun piti pelastaa.

Varsinkin kirkkaan sininen väri tekee hänestä lonkan ja urheilullinen.

ajotapaan:
On tukevasti tiellä myös suurilla nopeuksilla (+140 ilmeisesti testattu täällä). Et tuntuu, että se on pieni auto. Auto pysyy tukevasti tiellä, liian tuulista. Tuntuu suurilla nopeuksilla ei hermostuneesti. Send liian hän tekee hyvää, runsas ja runsaasti palautetta.

suorituskyky:
Huomaat, että ajoneuvon nopeutta täytyy rakentaa voimaa, vain 2700-3000 rpm se vetää todella mukava tapa. Tottua ensin luoda vauhtia kiinni, kunnes olet halutulla nopeudella.

Esimerkki: Jos 100 toimii hänen 5, huomaat, että lähes mitään voimaa jäljellä. Vasta kun ajat 120 on riittävästi virtaa jälleen. Yllättäen hän vetää 120 on ruokahalua sen 140/150. Vinkki: Pidä enää hänen 4-120, vasta sitten siirtyä pienempää nopeutta.

Comfort:
Hauska, mutta toistaiseksi luulen vanha Volvo 440 1993 mukavampaa kuin Aveo. Tämä johtuu siitä, että olen voinut kuitata kaikki paikat Volvoa toiveitani. Olen melko pitkä, jos laitan istuinta taaksepäin tarpeeksi pitkälle jalkani, saan kipu syliini kontrollina mielestäni oli liian kaukana. Ehkä se on yksinkertaisesti kysymys ottaen jonkin aikaa parempaa säätöä.

Tuolit on muutoin melko vankka.

(Muu) Sisusta:
Hieno radio hinta-alueella, basso, diskantti ja puolivälissä asettaa hyvät (ammattilaisille!) On myös apusisääntulo Esillä (toinen plus!). Hieno, minun Volvo oli jopa iPhone yhteys (oma sisäänrakennettu radio, tietenkin).

Laatu materiaalien saan yllättävän hyvä! Olin odottanut paljon vähemmän tästä autosta. Kromi yksityiskohtia hyvältä ja tekevät autosta entistä tyylikäs. Siellä on myös valmistettu pehmeästä materiaalista kojelautaan sijaan kovaa muovia, että olet joskus nähdä.

alue:
For: hieno
: Huomioi myös hienosti, kun joku on 1,90. Voin tuntea hiukseni katolta tulemaan.
Trunk: Juuri muuttanut puhallettava kylpytynnyri, jonka kaikki alkiot ja komponentit! Tietenkin tasainen penkki. Lisäksi tilaa ei ole minua vastaan.

Kaiken:
Broekhuis Harderwijk auto toimitetaan mukavasti: kaikki kiillotettu, puhdistetaan, uusi APK (voimassa 2 vuotta) 6 kuukauden takuu, uudet renkaat ja tankki täynnä. Siististi järjestetty!

Nyt minä vain kestää jonkin aikaa ajaa, voisin olla jotain mielenkiintoista raportoimaan kuin kirjoitan sen siellä.

3.5
 • Comfort 3.0
 • suorituskyky 3.0
 • luotettavuus 4.0
 • maksavat 4,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? ehkä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen