Mercedes-Benz E 220 d (2016) tarkastelu

16täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintamittarilukema viimeinen
E 220 d
9, Sequential Machines
2016
2016
20000 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 7,8 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

ensimmäinen kilometriä

 • 1250 km
 • 04 toukokuu 2016 09:46

Täällä ensimmäisenä lyhyt huomioon minun uusi työtila, Mercedes E 220D (W213).

Aloitan itse auton, neljän vuoden kuluttua ja 225000km kanssa W212 ajanut 200 CDI (tyydyttävästi) päätti vaihtaa auton uuteen E-sarjan.

Koska auto ei ole toimitettu ja virallisesti ehdottaneet komposiitti autolla kautta konfiguraattori päällä ja niin jatkoimme yritykselle hyvin tarjouksen vanhan auton niin nopeasti käsitellä ympärille.

Auto,
Merecdes E 220D
- Exclusive ulkotilojen (OP tähti cap)
- Avantgarde sisustus, tämä johtuu siitä, että lievä oppimista minun edullista, avantgarde kokoonpano matto ja pohja ovet kuin musta.
- Kunnianhimo paketti, joka sisältää verhoilu, taittopeilejä / lämmitys, ja osassa liiketoimintaa.
- Teknologiapaketin, joka sisältää Comand Online, laajakuva kojelauta, liikennemerkki tunnustamista ja head-up-näyttö.
- Machiato nahka beige / musta
- musta otsikointi
- panoraamakattoterassilla
- akustiikka-paketti, joka sisältää kaksi IR kestävästä lasista, lisä- äänieristys ja ylimääräinen kumi tiivisteet oviin.
- Lisäksi, I (valitettavasti) muutti vanteet 17" Kymmenen käyttivät, jälkikäteen, olivat alkuperäisiä Exclusive pyörät Mielestäni parempi, mutta hei ....

Get:
Jälleenmyyntisopimuksen osoitti, että olisin poimia auton tehtaalla Sindelfingen kanssa erityisen paketin Mercedes. Tämä on erittäin suositeltavaa kaikille ostaa uusi Mercedes!
Matkalla Stuttgart lähettää kaiken viimeistä yksityiskohtaa myöten, toimitetaan tehtaalta lounas kerronta kierros tehtaalla, yöpyminen illallinen ja vierailu Mercedes museo, Top !!

Sitten ajo episodi lyhyt selitys annettiin autobisneksestä ja ominaisuudet, hyvin organisoitu ja uskollisia Mercedes kuljettaja yllätyksiä toiminnan osalta. Mitä Huomasin heti oli paljon parempi istuma-asennosta W212, istuin on vihdoin mahdollisuus jatkaa kiskot ja antaa enemmän tukea.

Lisäksi tarkkoina korkeammalle tasolle uudelleen, viimeistely ja materiaalit tuntea jälleen luokkaansa. Auto on (kiitos akustiikan paketti) erittäin hiljainen, lähes tuulen tai purkautumiseen kohinaa. Moottori on aivan kuten edellinen jälleen erittäin hiljainen, se nyt kulkee hammaspyörien 9 erittäin pienillä kierroksilla +/- 1700 145 km / h.

Rauhallinen autossa kyydissä Rotterdamista Sindelfingen oli herkullista, on henkeäsalpaava, ajomukavuutta paranee ja renkaat ovat nyt suuremmat mitä vaivaa. Vaihteiston paljon tasaisempi kuin 7g paista en ole koskaan suuri fani.

Auto on luvattu jälleen tehostuvat, mistä Sindelfingen Rotterdam (600 km) ja joitakin paikallisen liikenteen ja valtatie (145 km / h) ajotietokone tallennetut 5L / 100 km ja se on hieno, luulen. Ensimmäinen ratsastaa Rotterdamin Amsterdam, ensisijaisesti valtatie risteily 100 km / h on kulutus 3,8l / 100km.

Comand ja ohjauspaneelin
Comand-järjestelmä on kuten aina alkuun, erittäin mukava kortteja (Satellite Image) ja toimii nopeasti, vaikka ääni Comand toimii moitteettomasti uudelleen. On monia mahdollisuuksia, että olen liikennemuotojen puoli luultavasti ole vielä löydetty.
Olen Laitteen kaiuttimet ja täytä silmissäni (korvat) sopii minulle, radio enimmäkseen tai pehmeää. Ohjelmointi radiolähettimet pilkattiin vaikeaa ja kanavan väliin jo esiasetukset heittää koko listan sodassa, joka voisi olla parempi!
Puhelin (iPhone) kytkettiin ilman mitään ongelmia, olen Apple CarPlay mutta se on jo toivottoman vanhentunut ja käytännössä hyödytön, Toivoin nähdä sähköpostin ja whatsapp päälle Comand näyttöjä, mutta tämä ei ole mahdollista, vain muutamia sovelluksia saatavilla, kuten tekstiviestien (mikä oli taas) ja Apple kartat ....

Laajakuva ohjaamo:
Tämä on on pientä lisämaksua vastaan, hämmästyttävää, miten voit luoda oman kojelautaan eri vaihtoehtoja, navigoida, käytä puhelinta tai radiota kuvassa, melkein kaikki on mahdollista ja terävä! Tämä tekee auton ollenkaan!

sisustus:
Sisustus beige nahka machiato mustaa puuta, musta matto ja taivas Pidän todella, panoraama katto on myös erittäin kevyt ja tilaa autossa. Merkittävä parannus on tilaa ovet sekä edessä että takana.
Takana jalkatilaa on merkittävästi suurempi kuin W212, joka on erittäin tärkeä, koska kuljettaja minulle.

Jatkan kokemus autonosia täällä tulevina vuosina ja voi toivottavasti kertoa enemmän kestävyyttä.

20000 KM

 • 20000 km
 • 26 syyskuu 2016 15:56

Ensimmäisessä 20000km ovat siellä niin vähän aikaa täydentää.

Huolto: lisätään litra öljyä tarvitaan jälkeen 18000 km, toivottavasti tämä oli kertaluonteinen pyyntiin, älä odota tarvitse lisätä öljyä Mercedes!

Auto sopii erinomaisesti, paitsi että olen erittäin tyytyväinen siihen, saan paljon positiivista palautetta kollegoiden ja matkustajille, vaikka saan sen, onko Olen ratsastus C-luokassa (myös S-Class). Luulen oikeastaan ​​ainoa haittapuoli tästä autosta, ettei identiteetti, mutta hyvä pahin ...

Kuten odotettua ei ole vikoja autossa jo tässä vaiheessa, mutta olen huomannut muutamia asioita tai epäselvä.

Navigointijärjestelmä edelleen "hillo" käynnistyksen aikana, tämä tapahtuu pääasiassa silloin, kun virta on ollut ja pois muutamia kertoja avaamatta, tämä lienee tyypillinen kuljettajat valituksen vielä odottaa autossa ja itse auton pois ajan mittaan. Normaalisti et tee näin nopeasti, luulen. Se on myös helppo korjata edes pitää päälle / pois-painiketta painetaan ja järjestelmä käynnistyy uudelleen ja hyvin.

Mukana on myös edelleen ääniviestin noin ruuhka kaiuttimien kun käännyin pois kaikki puhe varoitukset. Tämä tulee olemaan progammeringsfoutje. Toivon päivityksen, tämä ärsyttää minua!

Lisäksi automaattinen taajuus ei näytä toimivan radiossa, kumma tällaisen kehittynyt järjestelmä.

Mikä miellyttää minua kovin yllättäen hyvin käytännössä laajakuvanäyttö ja ohjauslevy säätimet ohjauspyörässä.

Laajakangasesitys antaa sinulle mahdollisuuden jakaa kellojen itseään tietoja mielestäsi tärkeää. Siten nopeuksia voi tarjota navigointinäytöllä tai uhrata info esimerkiksi näytön on erittäin hyvä resoluutio ja ei kärsi heijastuksia. Siellä on foorumi on tehnyt paljon sekä vastustajia ja sanoisin katsoa sitä todellisessa elämässä! Se näyttää paremmalta kuin kuvissa!

Kosketustäplät ohjauspyörässä toimii erinomaisesti intuitiivinen, vasemmalla on vasemman ruudun ja oikea oikean ruudun, kuten arvata saattaa puhelimesta tai iPadilla voit valikot pyyhkäistä vasemmalle, oikealle, ylös ja alas. Toimii hienosti ilman sitä.

Vuonna Comand järjestelmä on myös Apple CarPlay, tässä toivoin sähköpostit ja whatsapp viestejä vastaan, mutta valitettavasti vain, jos käytät Spotify tai jotain tuntuu kätevä vähän kauemmas minua kurja työpaikka.

Kätevä sovellus voi olla etänä katsella tilan esimerkiksi auton lukituksen tai lukita auton, jonka olen jo jäänyt aiemmin niin iloinen, että tekniikka on ratkaissut tämän!

Mitä todella erottuu on W212 sukulainen, joka ajoi tämä on jousitusmukavuuden on paljon voittoa ja auto on ihanan neutraali mukavan käsittelyn ilman deinerig. Äänieristystä on erittäin hyvä, kiitos lisävarusteena akustinen paketti.

Moottorin ja polttoaineen kulutusta;
Uuden 220D moottori tekee työnsä hyvin, melko hiljainen kiihdytettäessä ja lähes äänetön kiintein kurssein. Yhdessä 9g-Tronic silkkinen yhdistelmä monia mukavia pari, harvoin kierroslukumittari lähellä 2000+, ja maantiellä moottorin käydessä alle 1500 rpm.

Kulutus (seuraava tietokone) on nyt keskimäärin 4,5L / 100km mikä jälleen on paljon pienempi kuin 200CDI minulla oli ennen.

Kaiken auto toimii erittäin hyvin, minä aika ajoin päivittää edelleen tämän tarkastelun.

5.0
 • Comfort 5.0
 • suorituskyky 5.0
 • luotettavuus 5.0
 • maksavat 5,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen