Mitsubishi Galant 2.5 V6 (1997) tarkastelu

3täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
Galant 2.5 V6
5, Manuaalinen
1997
2011
239673 km
251605 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 2.7 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

Ensimmäistä kertaa

 • 239 408 km
 • 30 lokakuu 2012 23:47

Kun olin kaksitoistavuotias olin ajo itsenäisesti ensimmäistä kertaa. Se oli Flordia. Sitten ryömi rattiin Ford Taurus SE. Mighty hieno tein tehdä sen säiliöön on suoralla tiellä lähiöissä dian. Jälkikäteen En usko isäni uskaltanut.

Kolme vuotta myöhemmin harjoiteltu tätä tapahtumaa, mutta sitten Chevrolet Malibu. Kuitenkin, kun olin viisitoista matkan jatkumisen ei rajoitu lähiöissä, olivat myös pitemmillä matkoilla kohti supermarket ja ranta pakettiin. -as Nautin siitä täysillä jokaisen autofanaat- of. Alankomaissa ajoi mutta epäonnistui, mikä oli P. liikaa riskejä. Pääpaino oli. Jopa seitsemäntoista oli lopulta säännöllisesti, että minulla on sininen Skoda Superb illalla A28 turvallisesti ajoin kotiin.

Hermostuneisuus mahdollisuuden oman auton olivat loogisesti myös nopeutunut. Se hetki tuli alkuvuodesta 2011 minulle. Kun olen lopettanut minun lukion ja päätti välivuoden on "levätä", joka tuli lopulta kokopäivätyöhön. Välissä vuoteni oli minun pankkitilille täynnä. Vuonna 2011 Olisin kahdeksantoista, niin se on aika henkilöauto oli. Mutta mitä aiot ostaa? Kuinka paljon se ajoneuvovero ja vakuutuskulut muutenkin? Ei puhua polttoainetta ..

oli minun lyhyen luettelon ei paljon autoja maksaa minulle. Jäljelle jäi vain yksi Mitsubishi Galant 2.5 V6. Kahdeksantoista vuotta ja V6 Olen kuullut paljon jo denken..dat voi koskaan mennä hyvin. Silti olin melko varma minun tapauksessani ja lähti etsimään. Huhtikuussa olin löytänyt autoni.

Tiistaina huhtikuun, näin hänet ensimmäisen kerran. Pimeässä itkeä ääneen. Hopeanharmaa Mitsubishi Galant 2.5 V6 1997 yli 239 kt kellon. Uusi kytkin, uusi kierrejouset, kunnostetun vaihteisto, VR-4 jarrulevyt ja jarrusatulat, uusi pakokaasujen, korkean virtauksen polttoainepumppu ja iridium sytytystulpat. Minun päivä ei ollut rikki. Tämä oli siis se olin seitsemäntenä vuonna ostin ensimmäisen auton € 2500, -. Olen vakuuttunut P. pitää paikalla on ajotieltä. Hän oli myös tyytyväinen minun ostaa.

Vien sinut

 • 239673 km
 • 31 lokakuu 2012 00:08

Lauantaina yhdeksäs huhtikuuta voisin hakemaan hänet. Tyttöystäväni Olin lähetetty ajoissa kotiin. Tämä oli tärkeää. Kutsuin ystävä, joka pidettiin jonkin aikaa hänen vaaleanpunainen kortin. Hän sai ajaa kotiin Galant. P. voisin tehdä sen uudestaan ​​vain ole itse. Kerran Eindhoven hän loisti auringossa. Kiillotettu ja hyvin. Edellinen omistaja oli vielä viime kilometriä ikäisensä ja oli nyt valmis jäähyväiset.

Omistaja otti minut hänen viimeinen ratsastaa ja anna itsesi ajaa tietä takaisin minulle.
Kerran siirretty, nimittäin, P. Hänen nimeään, olimme matkalla. Auton että hyvä antanut uutta peut ja hypätä A2. Voide nahkaistuimet varustettu turva- oli erittäin miellyttävä. V6 buzzed uskomattoman kaunis ja se voisi myös olla, koska ei ollut radiota autossa. Olen myöhemmin ei koskaan rakennettu, moottori kellon yksinkertaisesti liian hyvä. Tyhjille pala A2 annoin M. tilaisuuden kaasupolkimen hieman syvemmälle, ja vasta sitten tajusin itse, mitä olin itse ostanut. Kahdeksankymmentä pantiin ilman kipuja kellon. Kotona kurssi varrella muutamia hyviä tovereita näyttää ylpeyteni. Auto todella liikaa valtaa painoaan oli heitettävä herkullinen käyriä. Screeches peruuttaminen oli tietysti ole ongelma.

Sinä iltana mielelläni nukkumaan. Ja syystäkin.

Rakkaan ..

 • 239742 km
 • 31 lokakuu 2012 00:24

Musta päivä Mitsubishi. Yhdessä ystävän kanssa poimia joitakin juttuja, koska Mitsubishi sekä käyttöä. Kun W. kelluva ruoko, mutta hän katseli muutaman sekunnin jälkeen, kun hänen edeltäjänsä pyöräilyä lapset vierellään. Onnettomuus on pieni nurkka. Meidän pastori, Suzuki Swift oli kuitenkin heikommassa asemassa. Hänen takana ei ollut enää käytettävissä. P. vakuuttaja maksettu mitään irti W. Niin oli rahansa. Olin niin maltillinen maksaa puolet kustannuksista. Paneeli voidaan suoristaa, lamppu ja grilli oli ehjä. Konepelti ja puskuri korvattiin komponentteja käytetään samaa väriä.

Mitä hän niin kaunis.

 • 239 748 km
 • 31 lokakuu 2012 00:31

Maalaamossa on tehnyt hänelle parhaiten. Auto on kunnostettu ja P. hänen verenpaineensa normaalilla tasolla. Hän loistaa kaunis jälleen ajotieltä ja alustavasti P. ja minä ainoa, joka ajaa sitä. Ainakin, kun sain ajokortin.

Ensimmäisessä kilometriä

 • 239753 km
 • 31 lokakuu 2012 00:49

KYLLÄ, vihdoinkin! Ajokortti saatu neljäntenä elokuuta. Jälkeen melko intensiivisen, lyhyt katkos Saksa ajaa alas vielä onnistunut. Heti pyydetty kiireellisesti ajokorttia. Auto oli tallissa uuden akun, öljynsuodatin ja öljy. Maksut olivat lopulta hieman yli kaksisataa euroa.

Mitä teet silloin? Oikea, lähdet lomalle. Se mitä tein. Kolme hyviä ystäviä, ja olut teltta takana ja anna palaa. Ensimmäinen laillinen kilometriä omalla autolla. Mutta ensin tankkaus, kuusikymmentä litraa yhdeksänkymmentä euroa. Voisimme jopa parantaa. Auto lähettää pelottavan tarkka ja on erittäin helppo nostaa. Vaikka neljä miestä autossa. Lähetin A2 etelään ja ajoivat nopeasti kuusikymmentä kilometriä tunnissa. Ilmastointi oli viileä, auto oli viileä. Tämä oli hieman vapautta että olen ollut jonkin aikaa etsimässä. Mitsubishi on valtava auto pitkiä matkoja. Runsaasti tilaa matkustajille ja mukavan Touring Car. Kuulostaa hän tekee, mutta se ei haittaa, että kuulostaa hyvältä. Tiedostot emme ole kohdanneet aiemmin. Sakon vakionopeussäädin asetettu 140 olimme kulkee Maastricht sisällä puoli tuntia.

Kun Belgiassa liikenteessä ohentunut nopeasti. On E40 (A3) kohti Verviers sain auton yhtä vauhti. Tehokas V6 aina antaa riittävästi tehoa ja vaihtaa takaisin ei ole välttämätöntä. Taajuusmuuttaja oli todella ilo. On E42 (A27) suuntaan Malmedy ajoi vähän liikennettä, mäkinen, mutkainen valtatie sopii urheilulliset ajo. Jotkut kutsuvat sitä vastuutonta, kutsun tunne. Nopeusmittarin neula ei tällä hetkellä kuulu satakahdeksankymmentä. Suoralla venyttää jälkeen Malmedyn olemme oikeassa kokeilla huippunopeus, melkein. Kaksisataa kolmekymmentäviisi, jossa neljä ihmistä ja matkatavarat autossa. Sitten jouduin jarru moottori, joka ohitti kuorma, erittäin hieno. Jos tämä oli ajanut siellä ollut Mitsu epäilemättä käveli kaksisataaneljäkymmentä. Ihana.

4.5
 • Comfort 4.0
 • suorituskyky 5.0
 • luotettavuus 5.0
 • maksavat 4,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen