Kia Niro 1,6 GDi Hybrid -liiketoimintalinja (2016) tarkastelu

5täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
Niro 1,6 GDi Hybrid liiketoimintalinja
6, automaattinen kaksoiskytkinvaihteisto
2016
2016
3 km
8300 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 7,0 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

mukava auto

 • 3 km
 • 31 maaliskuu 2017 13:42

Aion laittaa autoni ensin esitellä teille, tämä on liiketoimintalinja suorituskykyä, on kaiken ja jotkut aion varjolla täällä.
Auto oli matkalla veneessä Koreasta, tarkoitettu kalusto auton maahantuoja, joten kaksi viikkoa myöhemmin olen voinut ratsastaa.
Olen myös määrätty yhtä suuri jakaja minun talvirenkaat (jotka hameinensa varastoissa) vaikeuttaisivat, ja sen tilalle Michelin Cross Climat olisi asentaa renkaat Cactus ja joukkovelkakirjojen taustalla auton ensimmäinen, ja minä sanoa, mikä ilahdutti minua hyvin.

Syynä hankinta oli erittäin mukava kaupan ehdotus minun jälleenmyyjältä, aluksi uusi kaktus, mutta halusin hieman korkeampaa istuin ja ne ovat KIA, joten se siirrettiin Niro tehdään pian, puhui lähinnä hybrid drive minua kovasti.

yleinen:
Onpa kiva auto on tämä, raskaampaa moottori ja kuusi kontti kaksinkertainen kytkin on ilo ajaa, ei ajamalla oli rangaistuksen Cactus, mutta tämä on askel korkeampi tikkaat, auton on kuin vauva tulossa, ja menee sujuvasti käsittelemään kuoppia ja kuoppia, hän nojaa melkein ohi nopeasti päälle ja pois ratsastaa.
Laittaa auton hyvin ja äänen yhdessä, kuulet taas Bonk kun ovi sulkeutuu, ja varsinkin konepellin alle näet melkoinen ero loppuun kuin Cactus, mikä tekee hintaero.
Istuin edessä ja takana on varsin tilava, olen hyvin takanani, ja olen 1,83 metriä ja paino 120 kg, se myös tulee ensimmäiseksi miinus, istuin tuolin minun rakentaa, aivan liian kapea ja liian lyhyt, ei paha istun, mutta Cactus minulla oli jotain parempaa tältä osin.
Olen ollut lomalla auton ja minun täytyy sanoa, että voisi ajaa tuntikausia ilman että olin väsynyt.
Joskus on asioita autossa, jos he eivät et osta vaihtoehtolistan, mutta kun tutustua siihen, tulet rakastamaan sitä.
Mitä tämä auto on, että minulle lämmitetty ohjauspyörä, mikä ilo, kun saat, ohjaus on erittäin nopea lämmin ja silti ajaa paljon helpompaa, ja automaattinen himmennys peili, edellisessä autojen minä taputtivat peilini koskaan, mutta nyt automaattisesti tapahtuu koen ero, ja joka antaa melko paljon silmäsi levätä ajon.

Hybridi-järjestelmä:
Voin vain sanoa, että tämä toimii erittäin hyvin, toisin kuin Toyota, jossa voi siirtyä jopa 50 kilometriä tunnissa vain sähkö, sillä voidaan Niro ole kylmä moottori hän käyttää vain bensiinimoottorissa mutta on käyttölämpötila alkaa juhla.
Oletko seisoo liikennevaloissa, hän sitten täydelle teholle ja jos ajaa myös kääntyy pois, antaa sinulle enemmän kaasua, bensiinimoottorissa siellä.
Jos ajaa vakionopeudella se kytkeytyy usein täysin sähköllä, jopa 100 km tunnissa maantiellä, nämä eivät ole pitkiä matkoja, mutta pian muutaman kilometrin, voit vaikuttaa tähän lyhyesti vapauttamalla kaasu, sitten menee hän täysin sähköinen, mutta hän tekee sen periaatteessa aivan itse, lyhyesti aivan loistava.
Väite, että hybridi-asema on kiinnostava vain, jos ajat paljon kaupungissa ja pikku ei maantiellä vedetty yli liian järkyttyneitä KIA, kollega, joka on Toyota hybridi ja kuluttaa siksi paljon, se on vastoin tätä.

kulutus:
Tietenkin pakkausseloste kertoo jotain aivan muuta, mutta silti se ei ole huono, auto silti painaa 1400 kiloa ja sitten pieni kulutus, voit myös huomata, että nyt lämpimämpi kulutus on menossa alaspäin, olen hyvin utelias kesällä.
Minun Cactus mutta painoi 950 kg ja 82 hevosvoiman moottori oli oli minun kulutusta suurempi.
Myös minun valinta Ristin ilmasto renkaiden sijaan standardin energiankulutuksesta säästäjien tehdä lisäystä, mutta en todellakaan ole tyytyväinen.

Multi Media system:
Näytön toimii nopeasti ja sulavasti, tulet tahansa nopeasti, ja on erittäin kattava.
Navigointi ei ole ilman vikoja, mutta se on myös vanhempi kortit, jotka sattuvat olemaan, että tehtaan laitteiden päivittää karttoja ja ohjelmisto on ensimmäisten 7-vuotiaat ilmaiseksi, ja ymmärrän, että on jo yksi on valmis jakaja, joten jos olen antanut asentaa palaan tänne.
Parinmuodostus puhelimeni menee erittäin hyvin (Windows Phone) ja WiFi esim. Puhelinta napa toimii hyvin, voit sitten kertomuksia ja turvakameran la minuutin Tom Tom.

Climate Control:
Joka on myös perustaa näytön fyysisiä painikkeita ja toimii hyvin, voit asettaa painike, jota vain istua autossa, kulutus on jälleen hieman paremmin.

Päätän, että olen erittäin tyytyväinen KIA NIRO ratsastaja ja olen ehdottomasti suositella tätä autoa, se vie aika paljon rahaa, mutta verrattuna vastaaviin autoihin voittaa minulle NIRO mukavuutta ja älykäs hybridi järjestelmä.

Jan-Willem Smeets


4.5
 • Comfort 4.0
 • suorituskyky 5.0
 • luotettavuus 4.0
 • maksavat 4,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen