Ford Focus Wagon 1.0 EcoBoost Titaani ECOnetic 125HP (2013) tarkastelu

7täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintamittarilukema viimeinen
Focus Wagon 1.0 EcoBoost Titanium ECOnetic 125HP
6, Manuaalinen
2013
2013
66000 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 8.6 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

Ensimmäisessä 15000km

 • 15000 km
 • 02 lokakuu 2013 16:49

Ensimmäisessä 15000km

Miksi enää diesel?
Lokakuussa 2012 Tämä tilannut valkoisen Focus 1,0 EcoBoost Titanium Wagon 125 hv Fordin Ardeassa Amsterdamissa West. Alennus sovelletaan, jos auto ennen vuotta pantiin merkki. Episodi oli kuitenkin vasta helmikuun lopussa oli tuotanto-ongelmia, muun muassa tuloste vetokoukkuun. Samalla SYNC osoittautui käyttöön tätä mallia, ja olen edelleen onnellinen 2013 kunniamerkkiä.
Halusin yhdeksän vuoden dieselmoottorilla (katso katsaus Toyota Avensis Wagon, 2003, 296,000 km) dieselmoottori enää Hyvätkään autossa on myös ilahdutti minua. Polttoaineiden hinnat dieselin ja bensiinin ovat tulleet lähemmäksi toisiaan ja dieselin lisämaksu otettiin esille MRB. Aion liiketoiminnan vähemmän ajamista. Olen myös sitä mieltä, että tuttu sanonta "Hän juoksee ja kulkee ja kulkee" nyky dieselit koskee alle kymmenen vuotta sitten. Luin ja kuulla paljon ongelmia EGR-venttiilin (jotka tosin saattavat rajaaminen teitä, anyway) ja hiukkassuodattimet - kallista! - Kahden vauhtipyörä. Tässä yhteydessä korjauksia pitäisi melkein aina vaihdettava.
Automaattisessa Plus Ranskan sisarlehti autoweek, seisoi kaksi informatiivisia artikkeleita viime vuonna tasapainottaa bensiiniä vai dieseliä, nämä kolme kustannuserät, lyhyempää huoltoväli plus korkeampi ostohinta verrattiin pienempää polttoaineen kustannukset dieseliä. Ranskassa tulet käännekohdassa paljon aikaisemmin, koska ei ole tie kannetaan (!). Ca. 70% myynnistä viime vuosina siis koostui dieselit. Mutta kustannuksia EGR-venttiilin ja erityisesti kaksimassaisena vauhtipyörien varmasti taas mitä enemmän polttoaineen tasapainon Ranskassa. Joskus vauhtipyörän korvataan tavanomaisella vauhtipyörä, mutta se voi aiheuttaa ongelmia vaihteiston.

Valinta tälle Focus 1,0
Halusin lyhyen ajomatkan / vaunu / muunnos C luokka: bensiini, melko edullinen, ja katto, mieluiten tehtaalta. Avensis vaunu, joka oli tuohon aikaan suositella ja kaipaan kaikki nämä vuodet. Uuden Octavian ja Persianlahden Station (vihdoin kaunista?) Ei ollut saatavilla vielä, eikä ollut tietoinen Leon asemalle. Kolmisylinterinen Focus viehätti minua; Vaimoni on ostanut kesällä 2012 Up (75 hv) ja moottorin osoittautui riippuvuutta Ranskan ja Italian Alpeilla! Moottoripyörien, lähes kaikki kolme sylinteriä luonnetta BMW K75, Triumph, uusi Yamaha MT 09. Taustalla olivat vielä muutama minulle viettelevä D segmentoijissa: Accord (joka voittaa, ajan mittaan vain, ja on erittäin luotettava!) Ja uuden Mazda 6; Molemmat sopii edelleen huomattavasti kalliimpia. Ovat vain näytti nuorelle tilaisuus, mutta iso koeajo Focus Kolmisylinerinen 125 HP veti minua.

ratsastaa
Auto liikkuu erittäin hieno. Ohjausryhmä on kauniisti meheviä, koskaan epämääräinen ohjauspyörä on mukava pitää. Istuimet ovat hienoja. Painopiste on tiukasti jousitettu, mutta ei koskaan kova pamaus, vaikka lisävarusteena 17 tuuman pyörät. Moottori on aivan oikein äänesti Engine of the Year: tärinä (myös paikallaan, hyvin erilainen kuin Up), huomattavan hiljainen, suoraan pallo, roikkuu kauniisti kaasua, jossa on pieni turbo-reikä. Joskus tämä lohko on jonkinlainen kuusisylinterinen! Lähetyksen kytkimet hieno, kytkin kytkeytyy mukavasti laajalla alueella poljin. Luokka! Kulutus mitataan asti pumpun 1: 15,8, tämä josta 700 km ja asuntovaunun. Edullisin säiliö täytettä olivat alueella 1: 16,9. Kiva arvoja, mutta ei mahtava. Silti tämä supistaminen 1 litraan yksi iso haitta, ja sinun vain takaisin jonkin ajan kuluttua. Luin on vain vähän tai ei mitään. Olen vihdoin vielä täällä!

sisätilojen vaihtoehtoja
Sisustus on täynnä ja kojelaudassa on silmiinpistävää syvälle, viihtyisä mutta myös ärsyttävää. Keskiosa on sotkuinen. Kun jalka tuki on pienempi kuin tapauksessa Up. Navigointi näyttö on liian pieni, mutta auringossa syvän asema on helppo lukea. Kelloja mielestäni erittäin mukava ja näytön laivalla tietokone on melko selvä. Mielestäni musta nahka että 'tasainen', mutta toiset löytää se vain hyvin kaunis. Noin liitettävyys tuomiota En ole täällä, on vain vähän ymmärrystä ja en voi verrata hyvin muihin järjestelmiin. Lisävarusteena rijhulpen ovat mukavia, mutta en ole valinnut ensisijaisesti tätä autoa. Rinnakkaiset pysäköinti sujuu ja on nautittavaa matkustajille. Kaista ohjausta toimii hyvin ja on hyvin sovitettuina. Merkit poimitaan hyvin, mutta on melu muun muassa nopeusrajoitus poistuu (70 jne.). Valkoinen merkkejä alle rajoitusten siihen (6-19 tuntia!, Karavaani alamäessä jne) ovat edelleen näytetään nauhat, mutta todellinen tekstiä ei (tarkistettu suurennuslasilla). Tiedätte, että on olemassa rajoitus voimassa osoitetussa kieltoja. Kuolleen kulman havainnointi tapahtui auton ohittaminen minulle viisi vaille kymmenen metriä kohti häntä ennen. Kapeilla teillä on paljon kasvillisuutta mennä kaksi oranssia valot palavat pitkiä ja koskettaa taistelujärjestelmä. Tämä ei ole vahvin osa työkalupakki turvallisuuden. Kuppi kahvia en ole nähnyt liikkua, vaikka ajo 1300 km yhdessä päivässä. Tarpeeksi usein pysähtynyt? Ilman toistuvia virheitä havaitsemat kaistaopasteessa? Käytä aina vilkun?

tuskin epäonnistumiset
Toistaiseksi ei vikoja tai kommentteja. Kahdesti ei käynnisty auton jälkeen lyhyt kylpyhuone tauko (lomamatkoja). Seurasin ohjeita ohjekirjassa, lukitsi auton ja avataan uudelleen. Yksinkertainen nollaus? Käsikirja on todella kauhu: huono paperi, epäselvä kuvia, hurja tekstiä, ja monenlaisille & suoritusmuotoja tarkoitettu. Ja sitten amerikkalainen pelko väittää ...

iso miinus
Lopuksi yksi suuri haitta Tämän moottorin: normaali moottorijarru puuttuu sekä. Alankomaissa tämä oli muutaman päivän kuluttua jo hieman, mutta sen jälkeen kaksi suurta ratsastaa läpi vuorten Espanjan, Ranskan ja Italian, pidän tätä erittäin ärsyttävää ominaisuus. Rinteet I kaksi tai jopa kolme vaivattomasti otti pölystä kahdessa alas. Sinun täytyy jatkuvasti lisäjarrujärjestelmiä! Jos oli vähän liikennettä, minulla on paljon rinteitä ajetaan yksi alaspäin, ja sitten moottori alaspäin enintään 6000 rpm tai enemmän. Jos lähestyt kylä laaksossa, tikkari normaalisti kaksi kautta sellaista paikkaa, nyt jarru jatkuvasti tai tehdä se ensimmäisellä vaihteella. Onneksi melu rajoittuu - Vultures ole mitään arvostella - ja jalankulkijat eivät helposti ajatella, että olisin väärin auton. Lähes olemattoman moottorijarrutusta on liian ärsyttävää moottoriteillä pienentämällä verokantaa, esimerkiksi 5% (90 asuntovaunut, hätä nauhat rahtiliikenteen jne). Jos tulet viisi tai kuusi, niin se tuntuu vapaa pudotus, melkein kuin ennen Saab 96 vapaavaihteella. Mutta sitten kolme, ja sitten korko nousee edelleen kiusallinen. Karavaani auton tulosteita hyvin läpi. Lyhyesti, pumppaus kapasiteetti EcoBoost on liian pieni auto 1300 kg. Kaikki riskit, jotta voit pyyhkiä polttoaineen säästö noin puolitoista kilometriä litrassa tämä ihme korttelin takaisin vastaan ​​maksuja jarrupalat ja -levyt.
Ihmettelen todellakin mitä tehtaalla testikuljettajan ennen käynnistämistä tämän tyyppinen moottori aluspäiväkirjoihinsa ovat kirjoittaneet tätä koelaskua vuoristossa. Etuna on, että välys moottorin jarrutuksen, osittainen kuormitus ja kiihtyvyys harvinainen etenee sujuvasti. Silti haluaisin kolme sylinterilohkon ei enää valita. Rakastan lukea, miten muut ihmiset kokevat tämän. Toimittajat autoweek Neuvoisin vertailutestin, esim. By 120 km tunnissa selvästi testiliuskan vapauttaa kaasua ylikierroksilla ja kuinka monta metriä tarvitaan hidastaa, sanovat jopa 40 km tunnissa .

40000km
Ylläpito suoritetaan ilman huomautusta 20000 ja 40000 km, vastaavasti. 190 ja 298 euroa. Ei muistaa häly, ei "uusi ohjelmisto" jne
Minulla on mini-pysäköinti vaurioita (viestillä!) Ja sitten valkoinen väri näyttää poiketa maali, joka saa toimitetaan henkivakuutus koodien mukaisesti, sekä Isossa-Britanniassa ja Ranskassa. Auto on kirkkaampi valkoista kuin väri numero. Niin vaikeaa, molemmat refinishers ovat tehneet työnsä ja säädä silmien väri.
Ilmoitettu kulutus on 6,3-100 tai 1: 15,8, kuten 1800 km pienellä asuntovaunun (kun minun viestin 15000km). Niin siisti. Mäkisessä menee matkailuvaunun odotettua parempi, ilmeisesti ilmanvastuksen niin suuri, että yhdistetyn rinnettä kunnollinen jarrut.
Ovat lyhyitä erittäin tyytyväisiä, mutta heikko moottorijarrutusta ärsyttää minua karkeasti valtavasti Ardennien. Tein koeajo Mazda 6: mitä eroa. Mutta ei voi välttämättä avata katto.
Tyytyväisyys vallitsee!

häiriötön

 • 50000 km
 • 19 maaliskuu 2015 12:31

50000 km saavutetaan ilman häiriöitä. Myöskään creaks.
Kulutus En enää kanssa ajotietokone antaa nyt 6,4 / 100 kuin keskimäärin. Tämä vaikuttaa asianmukaiselta. Muut hallituksen merkintöjä vielä oikein, luulen. Jos olen aivan kaasuja kuuluu lähes välittömästi määrä kilometrejä jäljellä polttoainesäiliön täytön.
Jos jauhepuhdistin minusta laatua LM-vanteet. Sisällä on takana pinnoja paksu maalattu "estäjän valot tuskin. Navat eivät ruostu, kuten Audi ja Honda. Musta muoviosat kohtalaisena pysyvän musta, en jatkaa 'feed' tavaraa zoal UP tai S40 naapurin / ystävä. Käytän silti Sonax Xtreme Tire Gloss Spray, kallis, mutta ylivoimaisesti paras tiedän tällä alalla.
Öljynkulutus pysyy nollassa, vaikka monet nopea yrittää hidastaa moottorin. Joka käytännössä poissa jarru minulle merkittävä haitta tämän muuten niin kaunis lohko. Mazda tuli mutta drive-versio 3. Kaikki eivät välttämättä liuku täällä. Kuiva, että Mazda sanoi kattorakenne ei täsmää. Tämä on VW, Skoda ja niin jälleen erittäin hienosti tehty, suuret kattojen reunojen lähellä. Lehdistön ja esitteen kuvia 'premium' lisäksi puuttuu harvoin kattoikkuna ...

luotettava

 • 66000 km
 • 28 lokakuu 2015 30 yli 12

60000-käännös tehdään kesäkuussa.
Neste on sitten päivitetään standardi. Aiemmin jotain ammuttiin siellä usein ollessaan. Ehkä siksi pienet moottorit aiheuttaa enemmän jarrujen käyttöä? Joka tapauksessa vuoristoalueella!

"Iso turn" melkein ei kommentoida. Yksi ovi tiivisteen alta vasen takaovi oli löysä noin 10 cm, on juuttunut; maksaa 290 euroa.
Kaksi lyhyttä lomat Chicken asuntovaunun (820 kg kuivaa), noin 2000 km yhteensä.
Oli taas hyvin.
Kuvan alkuperäinen Michelinejä ovat menossa jälkeen mitä kuppaus. Olen esittänyt,
joskus kuluu 'pyöreys' sitten jotain pois. Jos jätät sen istuu vähitellen kovettua, kokemukseni. Melu pysyy samana sijoittelupoikkeuksien takana; ohjaus ei ole ilmeinen levottomuutta.

Hyvällä onnella, Päätän tämän keskitytään jäljellä 100000km testi autoweek (!).
Olen lyhyt, erittäin tyytyväinen.

4.5
 • Comfort 5.0
 • suorituskyky 4.0
 • luotettavuus 4.0
 • maksavat 4,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? ehkä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen