Peugeot 308 SW Blue kaupalliset Executive Pack 1.6 BlueHDi (2015) tarkastelu

8täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
308 SW Blue kaupalliset Executive Pack 1.6 BlueHDi
6, Manuaalinen
2015
2015
89 km
27122 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 7.3 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

hyvä vaihtoehto

 • 1495 km
 • 26 elokuu 2015 08:52

No, olen antanut itseni ohjaavat uudistettu 14% lisäys. Siitä on tullut valkoinen (blanc nacre) olleen jälleenmyyjältä ratissa, koska se on sen jälkeen V60 erinomaisista fauteuills) minulle ylivoimaisesti tärkein autossa (I ajaa 55000km vuodessa)
Vietin 5 minuuttia, ei mittari ja ajettiin overtuigd.Inpakken, keula ja tähdätä. Leasingyhtiöllä toimii edullisen jälleenmyyjien, joten peus tuotiin oven jälkeen 10 viikko (eli mittarilukema 89)
Tietysti ensimmäinen suunnattu minulle tiedotusvälineiden kautta, mutta näet niin monia täysin erilaisia ​​mielipiteitä ja virallisia testituloksia, minun täytyy vain odottaa ja katsoa mitä on vikaa. Oma näkemykseni on ylivoimaisesti tärkein.

ratsastaa
Tietenkin, että myös ei vain istuin on tärkeää. Kuitenkin: sanalla sanoen lähes yhtä hyvä kuin V60 ja se on sanoa jotain. Toisella sen jälkeen, kun BMW 323i, että me käytetään, V60 oli superohjautuvat auton.
Kuitenkin käsittely yrityksen ohjauksen saksalainen auto, mutta myös joustavuutta ranskalaisen auton. Hei, odota tasoitus tämä on ranskalainen auto ....... Moottori on yhdellä sanalla uskomaton. V60 ja Focus että olin aivan sama, mutta on tehnyt ihmeitä poikia Peugeot. Joissakin veto (on eräänlainen kick-down poljinta) ja mikä loput vuoden drive.The eniten melua lisäämällä ekologisen renkaiden märkä.

kulutus
Hyvin olosuhteista riippuen. Alueella 200 km mennä Saksa: 4,8 l / km .Back voimakkaiden vastatuuleen 5,1
Vaikutuksesta ilmastoinnin Aion myös kannustaa meten.Bron: Link My Peugeot, hauskaa gadget kautta Android-sovellus.

tila
Hämmästyttävän suuri (yli 508 SW esimerkiksi) Lue: tilaa takaisin pettymys.
Itsetestaus: istuvat itse (1,85 m) Minulla on enemmän tilaa kuin V60 (ja esimerkiksi esiaste minulla oli Ford Focus vaunu)
Uusi suihku osio 190 x 80 cm siihen sovitettu pieni mukautus aseman edessä istuimen taakse ovi kiinni.

turvallisuus
Lue myös, mitään LED-valot, Welles, vaikka Full LED achter.Geen ja polviturvatyynyt, oikea kuinka usein käytät niitä? Testit osoittavat puolella ja pää turvatyynyt 90% vakuuttavia ja toivotaan näitä asioita ei tarvitse mennä alas .
Ei DAB-radio, Welles !!

syytteeseen

lähes 10000 km

 • 9476 km
 • 04 lokakuu 2015 13:17

Perjantai ajoi meidän mökki Ranskassa (noin 1000 km) erittäin rentouttavaa matkaa, paitsi Pariisissa, mikä sotku, mutta SW ei voi tehdä mitään.
Jos ajaa jatkuvasti hieman nopeampaa (140 km / h risteily, ja ajoittain saalis-uitschietertje)) kulutus on edelleen hieman korkeampi (5,4-5,8 l / KM) Mutta pikakuvakkeet täällä se täytti Ranskassa kuuluvat verkkaiseen tahtiin 1 x 3,9.

Kommentit jälkeen 7 ensimmäisen viikon aikana.

1. kortit Nav ovat vanhentuneita (I aarre 1-+1,5vuotta) Peugeot häpeä, ja päivityksen joudut maksamaan 149 €, tämä on häntä

2.radio "nykii" joskus (viimeinen virke viimeisen musiikkikappaleen toistuvasti, noin 3-5 sekuntia)

3. Olen "piiska-antenni" ja olen myös nähdä samanlaisia ​​autoja "lyhyt-paksu antenni" Kun kysely on jälleenmyyjä kääntyi yllätykseksi jälleenmyyjän itse satunnaisesti kasvin ruuvata antennin katolle. Vuodesta 5308: n SW oli toinen puomi ja kolmas pikkuinen. Huhhh?

4.in aloittaa takaluukun itse nousi ensimmäisen jälkeen tilletje, nyt olen todella täytyy auttaa häntä tehdä tökätä.

5. pysyy virkistävän tauon yllätys tämä SW

ja hän jyrisee päälle

 • 27122 km
 • 30 tammikuu 2016 11:29

Alkupuoliskolla edellisen Volvo V60 oli joitakin huonoja ongelmia. Tässä Peugeot mitään, al.Ik veti lähes 25000 km kääntyä etukäteen ilman AdBlue das niin oikeastaan ​​ainoa valituksen (ei olisi 2 litran säiliö suurempi tarve kuin olet todellakin käänny ensimmäisestä helposti)
Kollegani on kaksi kuukautta aikaa nuorempi 308SW ja on takaisin, kun muistaa, (jotain oven lukot tai jotain) ei ollut tarpeen minun. Jää autuas matka auto, joka tuo minut rauhaan Frankfurtista Pariisiin Boulognesta Köln.Wat ilmoitus on, että keskimääräinen kulutus talvella on varmasti hieman enemmän kuin kesärenkaat.
Seuraavaan 25000km n.

5.0
 • Comfort 5.0
 • suorituskyky 4.0
 • luotettavuus 5.0
 • maksavat 5,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen