Energia TCe 200 Renault Espace Initiale Paris (2015) tarkastelu

5täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintamittarilukema viimeinen
Energia TCe 200 Espace Initiale Paris
7, Automaattinen dual-kytkin
2015
2015
10000 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 8.0 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

Renault Espace aloittaa hickups

 • 6000 km
 • 08 tammikuu 2016 13:10

Olen vain täyttää julkaistussa raportissa tänään Espace. Minulla on jo 6000 km matkamittari kanssa Espace. Verrattuna edelliseen Espace -Tämä on minun kolmannen siellä on parantunut joitakin asioita, mutta ei kaikkea.

Mikä voisi olla parempi / huonompi kokemukseni?

Suunnittelu kurssi. Kauneus on, ei enempää. Valitsin väri Dune, mun kahden edellisen Espaces. Topkleur violetti ei houkuttele meidän ilmastoon. Beneath pilvet on ruma musta.

Mukavuus on huolimatta hieman tiukemmat sisäiset mitat sekä pidän paikkaa jopa parempi. Merkittäviä voitot taittotuoleja. Sylissäni ovat edelleen raskasta lugging tuoleja tuskaa 10 vuotta.

Mitä ajodynamiikkaa myös saada joitakin kohtia. Ohjauspyörä ottaa yhä useammin liikenneympyriss kuin go-kart. Vanhan Aliohjautuminen käyttäytyminen on siis kadonnut.
Mutta suuremmalla nopeudella huonoilla teillä tai nauhojen asfaltin ratsastus vahva kaarreajossa on suorastaan ​​pelottavaa. Alustan keskustelijoita jopa vaikeampaa kuin edellinen Espaces; Ei ole väliä missä tilassa kytket sen. Sinusta tuntuu, että hän ampuu tieltä, "blubbery" käsittely.

1.6 bensiiniä oli totuttelua jälkeen 3,5 V6, mutta meille Hollannin tieverkon on hieno. Hän kävelee kaupunki ei ole mukavaa, mutta se on toivottavasti ratkaista joitakin hienosäätöä.

Pettymys puuttui automaattinen säätö istuimen, peilit ja muita asioita, kuten vaimoni hänen Tärkeintä oli naapurustossa. Nyt minulla on -jos he ajoivat sen has- autossa kanssani kiemurrella pään puolelle kattoa vasten ja odota 30 sekuntia ennen-katso alapuolisissa asetettu profiiliini.

Lyhyesti, plussia ja miinuksia, mutta joka tapauksessa töyhtö varten "meidän Laurens" Renaultin suunnittelun päällikkö.

Valitettavasti hauskaa on minun Espace, yksi ensimmäisistä ulos tehtaan Douai- Sy 2015 täysin tuhoutunut R-Link-järjestelmä.

Minun viimeinen mittauksessa kesti 34 sekuntia moottorin käynnistyksen jälkeen, ennen kuin järjestelmä käynnistetään kokonaan uudelleen. Sitten sinun täytyy kuitenkin edelleen painaa tiettyjä painikkeita sitä toistaiseksi. Peruutuskameran on hyödytön, tuolloin, olet pitkä ja leveä parkkipaikka tai sivuston.
Useimmat henkilökohtaiset asetukset ovat vähän vaikutusta, järjestelmä he eivät muista. Radion FM ja DR jatkuvasti keskeyttää järjestelmä antaa äänimerkin. Puhelinluettelo toimii ilmeisesti hyvä iPhone, Samsungin -Still enemmän myydään 2015- täysin käyttökelvoton.

Jakaja tekee parhaansa, Renault ei ole lähestyttävissä. Päivitys on luvattu tammi-, niin minä nyt neljä kuukautta harmi takana. Jos päivitys täyttää seuraavat toinen tarkastelun. Jos näin ei ole, too.

Update R-Link

 • 10000 km
 • 10 huhtikuu 2016 11:21

Samalla Renault on toteuttanut kauan odotettu päivitys. Lähes kaikki ongelmat on ratkaistu edellisessä tarkastelun sekä useita asioita, jotka eivät ole niin paljon vaivasi minua, mutta se parantaa järjestelmää. Se päätteli kuitenkin edelleen, että se on monimutkainen järjestelmä, jossa on monimutkainen valikkorakenne. Pidät etsimistä.

Mitä Renault ei tehty, puhelinluettelon. Se kamppailee Samsung. Minulle se ei ollut, joten hän jälleen jälleenmyyjälle.

Yhteenvetona:
Se jatkaa kauneutta auton. Mukavuus on hieman vähemmän kuin edellisenä Espace, mutta liittyy suunnitteluun
Sileällä valtatie on persialainen matto, kaupungissa, kuoppainen teillä ja paljon ohjailua ei ole kiva auto. Epäilen 4 valvonta liukas tunne.

Carlos Ghosn, Renaultin - toimitusjohtaja like about häiritsevä innovaatio. No, se on hyvä onnistunut. Aika että Renault jälleen kuunnella hänen asiakkailleen.

3.5
 • Comfort 5.0
 • suorituskyky 4.0
 • luotettavuus 1,0
 • maksaa 3.0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? ehkä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen