Toyota Auris Touring Sports 1.8 Hybrid Dynamic (2015) tarkastelu

10täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
Auris Touring Sports 1.8 Hybrid Dynaaminen
1, Sequential Machines
2015
2015
6 km
43500 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 7,5 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

Ensimmäiset päivät

 • 25 km
 • 15 maaliskuu 2015 11:07

Perjantai minun uusi Toyota Auris Hybrid Tavalliset Urheilu noutaa omassa autotallissa. Väri on tumma Steel (tummansininen). Dynaaminen suorittamisen. Vuokrasopimuksen tekstiä ei ole Belgiassa.

Yaris on osoittanut ominaisuudet, luotettava, kohtuullisen tehokas, mutta liian pieni ... perhe. Mulla on viime vuosina liian vähän mittarilukema niin diesel ei ole enää tarpeen. Teen paljon liikennettä, paljon valoja ja liikenneympyrät matkalla töihin niin kone on kätevä. Ja olen utelias uutta tekniikkaa niin hybridi on oikea minulle. Ja monia arvosteluja tällä sivustolla oli suuri apu, kiitos.

Ensimmäinen ajatus oli Auris, mutta Aion silti verrata:

- Mazda 6 Tauko 2,0 bensiini: kaunis rivi, runko hieman pienempi kuin Auris, mukava sisältä, mutta annostelija pakkaus yli minun budjetin.
- Honda Civic tauko, kauniisti viimeistelty, suurempi runko, parempi modulaarisuus, mutta mielestäni se ei ole niin kiva malli, olen heti saanut 20% alennuksen dieselmoottori kun tilasin auton 31-12-2014. Vaimoni oli sitä vastaan, sillä se on sama kuin Honda spoilereita, iso vanteet, kirkkaita värejä ... hän ei valitettavasti ole täysin väärässä.
- VW Golf 1.4 TSI Tauko kone, simulaatio netissä, 5000 euroa kalliimpi kuin Auris samoilla laitteilla, vähemmän takuu, ja ... todella mukava En usko tähän malliin.

Vaimoni oli myös listan Renault Megane, Citroen C5, Toyota Avensis, ... aivan liian pitkään tuotannossa.

Premium ratsastaa, hyvin pidetty, Lexus CT200 Pidin ääntä, mutta ei saatavilla tauko. Samalla budjetilla saisin BMW 114i 17 "vanteet, nahkaverhoilu, navigointi, ...
mutta tarvitsevat tilaa ...

Joten takaisin minun ensimmäinen valinta.

Aion ensin harkittava arvion jälleenmyyntisopimuksen lähellä työni oli kätevä ylläpitoon. Mutta se oli pettymys. Kun he yrittivät mustamaalata minulle ensin diesel versio olin vielä selityksen siitä Hybridityyppisiä. Olin erittäin hyvin valmistautunut, enemmän tietoa kuin myyjä. Yhdeksänkymmentä minuuttia, että ne piti minua, se oli pitkälti hankinta Yaris, tai pikemminkin ei ota. Liian vanha, liian monta kilometriä, ..., sitten ehtinyt kauan kun kutsuvan hyvin alhainen ostohinta. "Asiakkaidensa ostaa uuden auton viiden vuoden välein. Mukava heille. Noteeraus perinnöllinen ja suora verrattuna lainaus ystäväni oli ollut viikkoa ennen auto oli suuri ero. Sitten minun autotallissa, ei virallinen jälleenmyyjä enää, mutta hän voi hankkia milloin lähimmän jälleenmyyjän. Suuremman alennuksen ja paljon parempi hankinta. tilasi heti! ja kuusi viikkoa myöhemmin toimitettu.

Ensivaikutelma, super, hyvä ammattitaito, urheiluistuimet tarjoavat runsaasti tukea. Navigointi pitäisi tarkastella uudelleen, mutta näyttö on helppo lukea. Hybridi-asema tallennetaan verrataan diesel-, että hiljaisuus. Kahvi vaikutus, joka ei vieläkään ole oikeastaan ​​huomannut minua solki hame monta testiä kuin olet ilmeisesti tulee meluisa diesel, todennäköisesti on vähemmän. Voit leikata pitkän tarinan lyhyesti, menin minun Economy Business Auris.

edelleen enemmän kilometrejä ja lisätietoja seuraavassa raportissa.

erittäin tyytyväinen

 • 6500 km
 • 23 heinäkuu 2015 18:30

6500 km ja keskimääräinen polttoaineenkulutus on 5 litraa Olen erittäin tyytyväinen. Auto ajaa hyvin, mukava, ihana ajaa pitkiä matkoja, GPS on erittäin tarkka. Lyhyesti toistaiseksi kadu ostokseni.

Saan myös paljon positiivisia reaktioita sekä palkkio ratsastajille, jotka ihmettelevät, miksi heidän tuotemerkki, tämä käsite ei ole, miten se on, että saat niin paljon auton tähän hintaan (automaattinen, peruutuskameran, GPS, urheiluistuimet, kevytmetallivanteet, ...) joo ... ja jotka ovat myös vaikuttuneita hiljaisuus ja viimeistely auton, mukaan lukien kollegani, joka juoksee kehui Audi A8 3.0 TDI.
Jopa Toyota kuljettajia, jotka eivät ole hybridikäyttö ja kysyvät minulta kokemus.

I ratsastaa enimmäkseen Eco-tilassa, minä ajaa kaupunkialueilla (vyöhyke 30) sähköisesti, jos mahdollista. Kaivutilassa käytän kiinni, ajaa maantiellä ja vuori.

Onko haittapuoli muutenkin, auto on hiljainen, liian hiljainen, jalankulkijat ja pyöräilijät voivat tuskin kuule tai ei, joten ole varovainen.

jopa 10000 km.

Toivottavasti pian edes puhua kollega, joka osti Lexus hybridi NX vertailla.

> 10000 km

 • 11000 km
 • 19 marraskuu 2015 21:21

silti erittäin tyytyväinen, kulutus 5 l / 100 km, olen erittäin tyytyväinen, se on edullisempaa kuin Yaris D4D. Ihanteellinen perheen auton vauva ja taapero, riittävän suuren matkalaukun.

Erittäin tyytyväinen CVT automaattinen, se polku, joka teen päivittäin osuudet vaihtelevat 30-70 km / h, niin ihanteellinen kanssa hybrid drive.

silti suuriin kysymyksiin, miten ladata tämän auton, voit olla yli 30 km sähkökäyttöistä on vaarallista, sinulla on tilaa matkalaukkuun näiden akkuja, joten ... Toyota on vielä tehtävää. Alankomaissa on (kuten tavallista) Belgian.

kivaa tämä auto, huomaat, jos olet eri mieltä toisen asemaan, meillä on myös Citroën Berlingo 1.4HDI rakennettu vuonna 2014 ja säästäisi jotta ajaa toisen kiihdytysaikaa menisin liikennevalojen no peruutuskameran, ei GPS, istuimet, start-painiketta, helppous ... meni niin nopeasti, sanovat Berlingo jo iso askel eteenpäin verrattuna Yaris.

sai tarjouksen Toyota vanteet + talvirenkaita + -1 100 euroa, mutta en aio puhua, edellisessä autojen koskaan ollut talvirenkaita. Ystävät kertoivat minulle, että he eivät käytä viime vuonna, koska se oli niin lämmin talvi.

minun ensimmäinen haastattelu, 15 000 kilometriä, asetetaan syytteeseen.

vuotta myöhemmin

 • 16000 km
 • 16 huhtikuu 2016 19:58

Samaan aikaan vuodessa, miten aika rientää. Edelleen hyvin tyytyväinen minun ostaa. Oikeastaan ​​ei paljon kerrottavaa.

talvella kulutus on suurempi, 5,8 l / 100km verrattuna 5 kesällä.

Matka Aachen -3 °, vähän liikennettä, vakionopeussäädin 120 km / h, 6 l / 100 km, palaava valo sulaa 5,1 litraa / 100 km.

pieniä huolto 116 euroa arvonlisäveroa. on hyvin halpaa, 3,8 litran voi lohkossa siellä.

CVT on tallennettu, kahvi vaikutus jossa sillä whined olemisesta merkityksetön kun marmorilattiaisesta sen 70-120 on kyllä, tai no se perheauto ole urheiluauto.

Tänä kesänä on tarkoitus matkan Italiaan, sitten seuraa enemmän.

2 vuoden omistuksen

 • 36000 km
 • 02 toukokuu 2017 21:54

kahden vuoden jälkeen edelleen hyvin onnellinen. Talvirenkaat ja vanteet osti silti tuntuu turvallisemmaksi lasten kanssa autoon ja kesärenkaat kestävät pidempään.

Viime kesänä Italiaan ollut matkalla, lastattava ja kuljetuslaatikko, käytä puoli gallonaa korkeampi.
Tiet Ranskassa ja Italiassa, paljon parempi kuin Belgiassa, niin huomaat kuinka siunattuja ratsastus autossa, paikan Southern määränpäähän. Vuoristossa ei ole ongelma koneen tekee työnsä hyvin.

Saksa äskettäin palasi kotiin, 300 km polttoaineen kulutus keskimäärin 4,8 litraa. Ja paljon liikennettä, niin vähän ratsastaa vakionopeussäädin.

jatketaan.

palannut matka

 • 43500 km
 • 20 elokuu 2017 10:52

3663 km, joiden keskimääräinen polttoaineen kulutus 5,1 litraa Sloveniaan ja takaisin. Paljon liikennettä Saksassa toimii, niin olet hyvin tyytyväinen CVT. voi ajaa hyvin yöllä, maksiminopeus ei ole testattu, en valehtele hereillä voima asennossa 150 km / h Luulin kaiken haluat tarpeeksi nopeasti tai lisää tehoa. Itävallassa ja Sloveniassa nautti hyvä tieverkosto, suuri ero Belgian kanssa. Autuaan autoa matkustaa.
Vuorilla lisäteho ylös- ja alaspäin B menee itsestään. Saksassa oli hyvin vähäistä Hybridit eikä EV saksalaisen rekisterikilpi.

Minulla on työnantajan viiden viikon ajan, Opel Astra farmari diesel käytettävissä liikematkojen, ei kone, ei silmälaseja laatikko, start-painiketta, huonompi istuimet, enemmän melua ... Olen onnellinen kun ilta minun Auris home voi ajaa.

muutamassa kuukaudessa takaisin huoltoon ja talvella.

johtopäätös: edelleen hyvin tyytyväisiä

4.5
 • Comfort 4.0
 • suorituskyky 4.0
 • luotettavuus 4.0
 • maksavat 5,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen