Seat Leon ST FR 150 hv 1,4 EcoTSI Connect (2015) tarkastelu

13täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
Leon ST 1.4 EcoTSI 150hp FR Connect
7, Automaattinen dual-kytkin
2015
2015
1 km
20000 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 7,1 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

Mikä loistava auto

 • 1500 km
 • 15 marraskuu 2015 17:22

Kolmen kuukauden odotuksen vihdoin lokakuussa voi saada uuden auton. Kaikki tehdään (sis. DSG, Alcantara 18" suorituskyky vanteet), paitsi

- Talvella paketti (istuin lämmitin, lämmitetty suuttimet ajovalot ja tuulilasinpesulaite päätä)
- mukautuva vakionopeussäädin ja collisiebeveiliging

Minulla on myös akku vaihtoehtoja, kuten irrotettava vetokoukku (lapsi), suojakalvo takaosaan ja suoja-avainta tavaratilaan. Jälkimmäinen ei ollut kumia vaan muovia: se siten suojaa sitä vaan kaikki liikkuu niin nopeasti kuin tavallinen matto. O kyllä, ja hiilen nauhat kojelaudassa, sijasta standardin hopeaa. Se ei ollut vain siksi: Ei alumiinia eikä tumma tarpeeksi tyylikäs. Itse asiassa olin tilannut piano (vakiona Cupra), mutta tämä on liian pirun hyvä. Lopulta sain selville viime hetkellä, kun panaromic kattoluukun toisessa pakkauksessa vain 200 euroa lisäkustannuksia. Nyt olen yleensä mitään liukuva katto, mutta tämä seuraava taso. Paljon valoa on tärkein etu. Kannalta painon ja jäykkyyden tehdä uskon mitään myönnytyksiä. Rapu ja lintujen jätökset Mieluummin lasista kuin maalipintaa. Effin yhteensä vahinko oli paksu 36000 euroa.

Valitsimme Muntstad koska palvelu, joka monta kertaa oli parempi kuin White Bridge (jopa perus CRM-järjestelmän näyttää puuttuvan siellä). Lisäksi saimme 4% alennuksen kokonaismäärästä ja erinomainen tarjouksen vaihtoon. Mukaan vanha ystävä IVA erityisen paljon. Nytkin on joukko talvirenkaita alkuperäisen 18" suorituskyky pyörät, ne ovat jälleen parhaiten 1450 euroa inc. kokoonpano. Muut jälleenmyyjät väitti, ettei pysty toimittamaan tätä ("Laaja talvirenkaat ole pitoa, sir") Tai ladata kahta kohteeseen kolme tuhatta euroa.

No, ensivaikutelma. Olen ollut edeltänyt auton fanaatikko koko ikäni ja siellä on paljon valmistelua tähän myyntiin. Erittäin iloinen olin, että autoweek tarkka täytäntöönpano (mutta valkoinen pieni navigointinäytössä) testattiin vuonna 2014. Lisäksi paljon kokemusta täällä ollut Autoweek.nl, joten nyt minun osuuteni. Suurimpana rahoittajana olivat ratkaisevia neljäntenä vuoden takuu, seitsemän nopeus DSG, suunnittelu ja VAG tekniikkaa. . Alhainen omapaino (MR, poistot ja ylläpitokustannukset ollut merkitystä Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, normaali avain ja käsijarru, mikä helpotus.

Elämässäni ajetaan vähintään sata kilometrin säteelle maailmaa, yli 500 erilaista autoa (monet palkkasi pari vuotta ja työskennellyt jälleenmyyntisopimuksen) ja tämä on toiseksi paras auto olen ajanut toistaiseksi. 5-sarjan Touring on vielä parempi, mutta on toivomisen varaa jäädä

Hän ajaa Audi A3 / A4 (erittäin tiukka), mutta tuntuu paljon kevyempiä. Adaptive pellit ja kaikki muut asiat voit säädettävä ajokokemuksen kaikki hienosäätöä tarvitaan. Urheilussa ravistaa täytteet melkein ulos ja mukavuus on vain Peugeot. DCC on ehdottomasti hyvä investointi ja tuntea standardin XDS DIF erittäin. Noin 1,4 riittää puhuttu ja kirjoitettu: Eläimen tulee olla hereillä alle 1500 rpm, mutta sitten hän menee hienosti. ACT et huomaa, paitsi kulutus. Mukaan laivalla tietokone laskee suoraan yksi litra 100 km, kun kaksi kivet laittaa sivuraide. Sisustus on kaunis (navi silmien tasolle, kestävä tuolit, kiva laskurit). Käsittely on ilmiömäinen ja liikkuvan kelkan ei ole pelkästään. Loput aluksella tämän luokan hyvin. DSG on ylevä, vain hieman äkillinen liikkeellelähtö pysähdyksistä (kuten tunnettu - Aseta mukavuutta auttaa vähän). Connect versiot ovat Navi plus, jossa on 6,5 tuuman näyttö, ja enemmän laskentatehoa, joka toimii erityisen miellyttävä. Enkä ole puhunut äänenlaatu kaiuttimet 10 DAB +.

Mutta mikä on todella erikoista, kulutus on i.c.m. urheilullisen luonteen. Huolimatta 250 nm ja 18" pyörät Olen nyt saada helposti yksi 15. Ja sitten auto tuskin ajaa. En voi odottaa nähdä auton ottaa hyvä show Autobahn (joulukuu on päivä, mennä kolme kertaa vuodessa Saksa) hänellä on kotona. Tunnustan, että olen ollut salaa seurata OBD viritys, 400 euroa 180hp ja 310Nm (RON95). Loistaa perheen ja asuntovaunun tai että bueno. Takuu on ilmeisesti hyvin jännittävä (näkyy aina vilkkuva koskevan oikeuden saamiseksi).

Toistaiseksi niin todella hyvä, voin suositella lämpimästi Seat. Valmistelee teitä huomiosta terävä, ala-asentoon ja LED koplamen. Toistaiseksi enemmän oli vain positiivisia reaktioita suunnitteluun ("paljon tehokkaampia kuin aalto Octavia"). Olen takana olevat valot ja valon korvata myös LED kojelaudan lokero, jotta kuva on nyt valmis. Lämmitetty En ole jäänyt jälkeen kiukaan tekee työnsä pirun nopeasti. Harmi on kaksi vapaata painikkeita keskikonsolissa, ehkä minä mennä sinne tekemään jotain. Tutkan ikävä sinua silti uskon Alankomaat ei - mielellään jos voit laittaa säännöllisesti risteily jonnekin viisi minuuttia. Lopuksi aion kääntyä VagCom taittaa peileistä oletusarvoisesti lukituksen ja neula lakaista alussa. Ja katso jos voin rakentaa muistipaikkaa Istuimen säätöjen (toinen free -toiminto). Ensi vuonna julkaisee uuden päivityksen!

edelleen rakastunut

 • 5000 km
 • 04 tammikuu 2016 12:35

Viime viikkoina paljon kilometrejä Saksassa. 18" Continental Winter Contact urheilu ovat käyttäytyneet hyvin jopa nopeudella 220 km / h. Remapping osoittautui (vielä) mahdollinen, koska ohjelmisto oli uutta. Ehkä yhtä hyvin, koska olen nyt luopunut ajatuksesta. Ennenaikaisesti arvioida kyky. Autobahn täytyy todellakin puuttua kickdown, mutta se riittää boenderen 150- 200 vasemmalla kaistalla. Käyttökelpoisia tässä ovat ne kirkas LED-valot, jotka lähes kaikki menee sivuttain. Ja kaikki, jotka jossa kulutus oli 1-12.

'Ve laittaa DCC haukkumiset mukavuutta Saksassa, betonilaatat olivat siellä täällä 18-tuumainen eteenpäin hieman liian näkyvä. Alankomaissa täyttää normaalilla. Kun lisäksi otetaan huomioon, kun 5000km ensimmäisen pesun, harmaa piilottaa likaa erinomainen ja auto näytti todella jäähtyä. Lisäksi, kun oli takana ensimmäinen havaittu Rattle, joka osoittautui bassokaiuttimen ei ole vahvistettu kunnolla pyörän. Minulla on sellainen käsitys, että kääntyvä ei pysähdy, kun äänenvoimakkuus on kerran reippaasti, mutta näemme.

Goin 'kiinteä

 • 10000 km
 • 22 heinäkuu 2016 13:31

Silti loistava juttu. Käsittely on niin tiukka, että nainen pelkää joka käänteessä me lentää ulos. Kulutus on nyt 01:16 hiljaisessa ajon kesärenkaat. Äidit lisäksi auto oli ajettu poskelle on 225/40 pitkin hillitä (joka tapauksessa), mikä johtaa ruma viiltää muutaman mm syvä.

Jakaja sanoi, että se voisi satuttaa koska ruho oli ehjä, mutta se ei tuntunut hyvältä tästä myrsky Autobahn. Joten annoin uusi bändi Saksa. Lisäksi olen kuitenkin pahoillani, että minulla on kaksi viimeistä vaihtoehtoa, Istuinlämmitys, mukautuva vakionopeussäädin, ei järjestyksessä. Etenkin kaksi sokea painikkeet keskikonsolissa yksin arvoinen € 415. Toinen asia on toinen vuosi päivitykset Navteq jonka voit ladata. Running vuoden jäljessä käytännössä: Olen laajennettu A4 Belgiassa on vihdoin pysyvä, tietää "sitoa uuden venyttää saman tien Rotterdamin vielä ...

Lopuksi aion ensimmäinen vuoro, jätä ne Piper Ristikkosuodatin. Kokeile, löysin jotain liian raskas nähtyään Youtube. Suodatin näkyy toisena Blogger seat-online.nl notkahduksen jälkeen kaasua (turboviive) vähentää merkittävästi suhteellinen paperilla.

Ensimmäisessä smetjes päälle avainkilvessä

 • 20000 km
 • 03 helmikuu 2017 11:16

Viimeisten 10000 (vebruik kesärenkaat nyt keskimäärin 01:16, talvi 01:15):

- Tähtimerkki ikkunan alapuolelle näkökenttä. Mutta ei koko tuulilasin tilalle, puhumattakaan vähennyskelpoisia ja vähentää vakuutuksen nykyään ne näyttävät rakennettu niin kevyt, että se on ajan kysymys ennen toista tähti on siinä.

- Hän on kuitenkin vähäinen. Neljä matkustajien taka-pysäköinnin lopettamista snagging kanssa etupuskuri on sahattu pois kanto. He laittaa jälleen umpikujassa Saksassa paikan päällä vuosikymmenen, mutta pieni halkeama. Doubt jos minun täytyy olla (kokonaan uusi puskuri ja se on lopulta muovia).

- 15000 piti ottaa muutaman litran pitkäikäistä. Myös ripaus jäähdytysnestettä. Mene vain olettaa, että tämä on viimeinen uutuus. Edelleen täyttää tuulilasin säiliön talvella 3x, koska vain 3 litraa.

- Olen otettu Piper syötön luchtfiler neuvonut foorumin jäsenet istuin, mutta mitään merkitystä. Kuitenkin yksi neljästä rikki muovihampaat koska kaikkea tehtiin ikuisuuden.

- Lopuksi äidit olivat purettu sokea kansi sijaan napauttamalla alhaalta ylös ulosteet. Koukku ja jousi korvataan siististi takuuaikana Muntstad. Mielestäni roams vanhan koukku jonnekin oikealla takana 10 paneelit.

5.0
 • Comfort 5.0
 • suorituskyky 4.0
 • luotettavuus 5.0
 • maksavat 5,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä