Kia Rio 1.2 CVVT Super Pack (2012) tarkastelu

12täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
Rio 1.2 CVVT Superpack
5, Manuaalinen
2012
2012
5 km
51556 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 7,7 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

Ensimmäiset kokemukset Kia Rio1.2 Super Pack 3 ovea

 • 726 km
 • 05 heinäkuu 2012 20:29

Jälkeen koeajo Suzuki Swift ja Kia Rio on valittu Kia Rio. Vaikka kaarteissa Swift vain halunnut paremmin kuin Rio, olen edelleen laski Rion koska nykyaikaisempi ja 'aggressiivinen' näyttää ja monet extrat Super Pack.
30. maaliskuuta laittaa allekirjoituksen sopimuksen ja 29. kesäkuuta kolmen kuukauden odotuksen noudan Kia Rio 3-ovi Kiinteä valkoinen.

Kolmiovinen koska me yleensä vain istua pareittain autoon ja Haluan nähdä kolmiovinen on urheilullisempi.
Vaikka saat kaupan takaisin alle viisiovinen, mutta osto säästää 900 euroa.

Valitsin Super Pack versiota, koska sitten on periaatteessa kaikki mitä voi toivoa. Olen vain ruostumattomasta teräksestä kynnys nauhat ja urheilu polkimet tuotti bonuksena.
Annoin hänen antaa hoitoa ilman Waxoyl 250 euroa ja tarjoaa lähes kaikki välittäjät. Mielestäni kiva tuloja jälleenmyyjille. Voit ostaa pad / tasku pakkaus em purra 25 euroa, laita kiillotuskone työskennellä 50 euroa ja loput on sinulle. Mutta yhtä osti kattavan hoitopaketin Meguiars huolehtia hänestä myöhemmin. Tämä on ensimmäinen ei-metallisten auto. Suunnittelen hänet säännöllisesti hyvin pesussa.

Mitä minun täytyy tehdä se jakajana, on turvata levyt niiteillä ja varustettu keltaisella muovipullo. Kuinka monta autoa en ole ajelemassa kanssa '1' rekisterikilpi. Rekisterikilpi on sitten tärytetään säiliöstä tai varastettu ilkivallantekijöiden c.q. bensiinin varkaat.

Ensimmäisessä 700km ovat siellä nyt. Suorittamaan jopa 1000km sisältää taajuusmuuttajan ja enintään 4000 rpm. Yhtäläiset ratsastetaan oston jälkeen Saksaan huolimatta 1,2 bensiinimoottori voi olla hyvin mukana liikenteessä. Oli 1,8 moottoria käytetään, mutta sitten auto liian nopeasti 300 kiloa painavampi (Ford Mondeo 2001). Nopeuttaa nopeasti sinun täytyy usein vaihtaa takaisin ja tehdä melkoisesti nopeutta. Kerran matkanopeudella (120 km) kutsutaan moottorin hiljaisen (noin 3300 rpm). Kytkentä Säiliön on suuri joustavuus. Vain rakentamisen ensimmäisen vaihteen kestää hieman totuttelua.

Mielestäni hän IVG kanssa Ford Mondeo tai lähettää hermo käyttäjä. Mutta kun tottunut, hän lähettää suoraa ja valoa. Jousitus on urheilullisempi, myös kynnyksiä, hän antaa varsin kautta. Kuitenkin, tämä on myös käsitellä 18 cm lyhyempi akseliväli ja tasainen taajuusalueilla Pimeä 17 tuuman vanteet.

Noin (päiväajovalot, takavalo yksiköitä ja suuntavalaisimet peileistä) on Rio varustettu LED-valaistus. Tärkeimmät valaistus, joka on asetettava automaattisesti anturin avulla on halogeeni sekä kaarrevalot. Se näyttää parempi olla xenon ajovalot, varsinkin kun se on suurempi valoteho. Työpaja johtaja luopumaan minua suuresti. Monissa tapauksissa (ei vain kia) johtaa jälkiasennuksen toimintahäiriö sähköjärjestelmässä. Sitähän me emme.

Äänentoistolaitteisto oli minulle oikein. Vain USB-tikut, AUX-tulo ongelmia. Kahteen otteeseen eri tuotemerkkejä tikkuja poiston jälkeen oli luettavissa. Tai näyttö antaa lukuvirhellä (kun keppi oli hyvin lukea PC) tai kappaleet oli nopeuttaa näytön, mutta ilman ääntä. Sitten minulla on USB-tikku vasta otettu jälkeen katkaisemalla sytytysvirta ja pysyi pelattavaa. Joten, ole varovainen.

Matkustajan istuimen kolmen-ovi kahva on selkänoja yhdellä liikkeellä eteen. Sekä selkänojan ja aikaistaa istuimen. Kuljettajan istuin, tämä ei ole mahdollista turvallisuussyistä. Et ensimmäinen selkänoja eteenpäin pitoa takana ja sitten liu'uta vipu eteen tuolin istuimen eteen.
Istuimet ovat hienoja. Riittävästi sivutuki, eivät ole liian pehmeitä. Enimmillään istuin hieman lyhyellä sivulla. Takana aikuiset on runsaasti jalkatilaa ja pää huone.

Toimituksen oli keskimääräinen polttoaineenkulutus 12,6. Nyt, kun yli 700 km joka laski 6,0 (1: 16,6). Tavoitteenani on 1: 19/1: saada 20. Vaikka I ajamista am, muutos indikaattori on minulle muutenkin säännöllisesti. Start / Stop-järjestelmä toimii täydellisesti. Tarvitsee vain tottua käyttää sitä stoplight. Usein olet ollut minuutti ja ajatella, oh yeah ISG käyttöön.

Vakionopeussäädin toimii hieman eri tavalla kuin minä käytettiin Ford. Vaihtamisen jälkeen ajonopeuden vakiona 5 km takaisin ja olet nämä tekijät ovat. Alaspäin kaltevuus Fordin tarkoitus pitää samalla nopeudella, kun taas Rio nopeus rampitetaan. On mukavaa, että vakionopeudensäädin ohjauspyörässä (kuten radio-ohjaus) syttyy. Kun Fordin kaikki oli valaistu paitsi vakionopeussäätimen.

Kaiken kaikkiaan siirtyminen D-segmentointi (11 vuotta) ja B-segmentointi todella halunnut.

Pää on pois päältä.

 • 1168 km
 • 10 heinäkuu 2012 19:50

Juoksevat (1000 km) on nyt ohi. Voimme hyllyt. Satunnaisten vetää kiivaasti, monet 80-kilometrin tiellä ja hieman valtatie ja kaksi autossa, autoradio ja päivällä ajovalojen antaa BC jo 5,8 (1: 17,2).
Valtatiellä I ajaa vaihtelee 110 ja 120 km / h.
Lisäksi on mainittava kolmiovinen viisi kiloa kevyempi kuin viisiovinen enkä ottaa pois työkalusarja. Jättäen pois kodin tuojana, pyöränmutteriavain, tunkki ja muut työkalut säästää 13 kiloa. Sen sijaan, minä ottaa liman putki inflator kanssa (compressortje akun liitäntä ja tiiviste). Sulje mitään suuria reikiä ja se on suunniteltu paikantamaan lähimpään turvalliseen paikkaan. Vuonna 33 vuotta I ajaa autoa, mutta kun minulla oli rengas (sakset päällä).
Lisäksi mietin aina säiliö puoliksi täysi polttoainesäiliö. Säästää noin 21 kiloa ylimääräistä painoa ei tarvitse raahata autoon. Alankomaissa tarpeeksi löytää huoltoasemien ja lähiliikenteen teen eniten 1x tankata enemmän kuin tankkaamaan kuukaudessa.
On 1: 19/1: 20!

bensiinin kulutus

 • 1474 km
 • 13 heinäkuu 2012 13:39

Polttoaineen kulutus on hittituote minulle. Minulle yksi syy kansakuntien (paitsi alempi ajoneuvovero ja CO2-päästöt) ajaa pienemmän auton, pienempi polttoaineen kulutus. Kahden pitkiä matkoja maantiellä (toisessa kaksi ihmistä aluksella ja yhdestä kolmeen henkilöä) polttoaineen kiipeää eKr 6.1. Ei epälooginen tai häiritsevän, mutta tekee harjoittamisesta 1: 19/20 tai jälleen haastava.

päivitys

 • 7676 km
 • 24 lokakuu 2012 11:05

Samaan aikaan yli 7600 km kellon. Rio sopii edelleen hyvin. havaittu mitään helistimiä tai muita vikoja.
Kuitenkin ärsyttää automaattisen Huurun johtava omaa elämäänsä. Ilmastointi hyppyjä ja vain sammuttaa pitämällä painettuna ja Auto-painiketta Front 4x! painamalla. Vasta sitten voit sammuttaa / C Voin kuvitella, että Kian laittaa ajurit pois tämän jälleenmyyntisopimuksen.

Kulutuksessa, huomasin, että BC viikkoja ilmoitettu 5,6. Palauta BC ja oikeastaan ​​tuli liikkeessä. 80 km teiden kulutus on ollut noin 4,5 ja 5,3 maantiellä noin. Kulutus Olen myös seurata autoweek on korkeampi ja keskimäärin 6,0 (1: 16,7).
Tällä viikolla sai kirjeen minun Kia Rio Alankomaat näyttää valitettavasti ei toimiteta VSM Kit (ylimääräisiä ajoneuvon vakaus hallinta, hätäseissignaali ja mäkilähtöavustin), joka on vakiona kaikissa Rio. Nyt Rio puuttuu joitakin uusia turvallisuusominaisuuksia, jotka olen maksanut ja ei myöhemmin sisällyttää. Virhe tehtaalla Koreassa. Korvauksena sain Kia Alankomaat 3 tositteita, että voin käyttää halutulla tavalla. Aion käyttää niitä huoltoa.

oli 1st vuoro

 • 15714 km
 • 01 heinäkuu 2013 19:34

Ensimmäinen (öljy) oli kääntyä ja ohjelmistopäivitykset moottorinohjausjärjestelmän. Tässä on joka tapauksessa ongelman voittamiseksi lasku nopeuden jälkeen päällekytkemisen vakionopeussäädin. Lisäksi, ei ole poikkeavuuksia. Autot kuten edelleen hyvä.

silti onnellinen

 • 51556 km
 • 24 kesäkuu 2016 22:22

Samalla ensimmäiseen APK. Ei mitään. Tai vaihda renkaita. Takana profiili oli 2,2. Valittu Vrededestein Ultrac satiininauha. Mikä helpotus! Standardi renkaat Kumho ovat antaneet paljon melua alusta. Vertailun vuoksi uudet renkaat hiljainen. Lisäksi ne ajamaan taloudellisemmin. On BC laski keskimäärin 5,5 (. 1: 1-4,9 (01:20), tämä on keskimäärin valtatie käytettäväksi keskinopeuden ollessa 100-110 km p / h yhden matkustajan.
Edelleen hyvin tyytyväisiä tällä autolla.

4.0
 • Comfort 4.0
 • suorituskyky 4.0
 • luotettavuus 4.0
 • maksavat 4,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen