Mercedes-Benz A 160 Elegance (2001) tarkastelu

2täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
160 Elegance
5, Manuaalinen
2001
2002
5400 km
85000 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 6,5 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

KOKEMUKSIA

 • 15 heinäkuu 2005 00:00

A oli lähes uusi ostettaessa (5400 km). A käytetään 2. autoa. Ensivaikutelma olivat erittäin positiivisia. Erinomainen istuma-asento, jossa kova paikkoja kuten jotkut varjopuolia. Lähettää erittäin terävä ja erittäin helppo pysäköidä. Polttoaineen kulutus oli kuitenkin melko pettymys. 01:11 keskiarvo on liian korkea niin pieni auto. (Minun Volvo V70 T5 saan keskimäärin yksi samasta ajo: 10,5). Melko nopeasti, mutta tuli ensimmäinen ikävyyksiä. Vakaimista tulee vaihtaa, mutta alkoi pian uudestaan ​​Rattle uudestaan. Sulakkeet Akun spontaanisti paloi läpi. 28 ° ilmastointilaitteesta ei pysy ja puhaltamalla ilmaa haaleaa A. Kun 20000km alkanut takarenkaat (Goodyear) jo vakavasti kuppaus. Kanssa jo 34000km, melu tuskin kuulla ja täytyy korvata kaiken. Mukaan (Mercedes) kauppias jouduin vain sopivaa Michelinejä. Miksi rengastehtaan. Renkaat myös kuluvat nopeammin kuin minä minkään muun auton koskaan kokenut. (Esimerkki: My V70 T5 250 hv on edelleen 1. rengassarjan ja varmasti saa 70+ jälkeen 65000 km.)

Kaksi kuukautta sitten A romahti ajon spontaanisti hänen kaviot. Se oli shokki. Osoitti, että oikea takajousen keskeytettiin spontaanisti. Näyttää siltä, ​​Mercedes normaaliksi riski ja ei ollut kysymys minkäänlaista korvausta. Muuten, viikon mittainen pysäköinti Schipholin ei suositella sateella. Levyt olivat päätyttyä voimakkaasti ruostunut ja A inhiboi kuin märän paperin. Vähän tämän jälkeen Välttämätön hänen 1st iso puolestaan ​​ja olin kertonut jälleenmyyjälle, että jarrulevyt ja estää jouduttiin vaihtamaan. Erittäin nopea varten "Mercedes". Koska korvaaminen levyjä on, liittyy kuitenkin erittäin ärsyttävää squeaking ääniä.

Luin yhden arvion, että takaluukku leikata spontaanin vapautumisen. Hyvin tunnistettavissa. Takaluukku voidaan tehokkaammin varovasti puristuksiin muuten osuu paneelin napsautuksella kiinnikkeet. Tältä osin on Mercedes vaan jopa sijoitus kävelemään (halpa) Korean brändi. Näitä autoja on viimeistelty kulloinkin huolellisemmin. Nyt kun olemme mainita sitä. Sisustus ja erityisesti etuistuimet, jotka tuottavat paljon ärsyttävää squeaking, vinkumista ja hurja ääniä. Erityisesti etuistuimet ovat erittäin ärsyttävää. Jotkut liikkuvat osat tuoleja jouduin "täyttää" pahvilla ja vaahdon vähentämiseksi pahin melua. Mielestäni suuri plastinen pitoisuus sisustus on vastuussa tästä melua. Akku alkoi esiin viallista käyttäytyminen tänä vuonna ja lopulta piti vaihtaa. Kokemukseni mukaan hyvin tasainen.

ONGELMIA

 • 15 heinäkuu 2005 00:00

Jos minä on taseen neljä vuotta ja 29000km pois A Minun on todettava, että teknisiä ongelmia auton tehneet Minulla aikaisempiin autoja keskimäärin kuuden vuoden käytön ja noin 80 100000km ennennäkemättömän ovat kokeneet. Erityisesti puutteellinen asioista, kuten pyörähdyssuojakaarien, hajottava kevät, syöpynyt jarrulevyt, kuppaus renkaat, viallisen akun, viallinen ilmastointilaite pidän epästandardeista kuvan, eikä normaalia kulumista kuvio. Ottaen huomioon kustannukset 1. huolto- ja korkea "riski erittely" on termi ylläpidon ajoneuvon tässä luokassa. Star'pech'service on muuten erinomainen Mercedes. Kuitenkin olisin toivonut, että he Muutamat olivat tehneet paremmin. Ikävyyksiä ovat itse asiassa ei ole poistettu.

Huolimatta näistä negatiiviset kokemukset kuitenkin edelleen snoepie auton ja se on mukava vaunu ajaa. Seuraavat ei liene muuta A.

päivitys

 • 85000 km
 • 17 helmikuu 2011 13:26

Samaan aikaan mittarilukema 85000, ja minun on sanottava, että raportoitu jälkeen "valituksia" ennen ei ole suuria ongelmia esiintynyt. "Cuppende" Goodyear renkaat vihdoin mittarilukema 39.000 mutta sanalla "Michelin Energy", ja täytyy sanoa, se oli ilmestys. Ikään ajelin eri autoa. Paljon mukavampaa, eikä "terhakka" enemmän ja hyvin suora ohjaus. Jatkuvan käytön Olen huomannut, että oli aina taloudellisesta ajosta. Tai että olen nyt edellytti osaltaan Michelinin renkaita oli, että moottori vain hieman enemmän mittarilukema tiedä mutta keskimääräinen kulutus on nyt 1 15, mikä on huomattavasti parempi kuin 11 ensimmäistä 30000km.

Ylläpitokustannukset, mielestäni erittäin hyvin. Kustannukset +50,000km kierrosta (Assyst oli € 890 ja kuin 70000km vaihteessa (Assyst A) € 770 sisältäen korvaamisesta rikki tuoli ja kaukoputket kahva takaluukun.

Vuodesta 2008, "A" ensimmäinen auto käytetään aikoja jäimme Hollannissa on noin neljä kuukautta vuodessa. Ottaen huomioon kokemukset neljän viime vuoden aikana, voin vain sanoa, että "A" tulee pitämään meistä paranemassa, mikä johtuu osittain siitä, että ongelmia ei ole tapahtunut enemmän. Ilmeisesti nämä olivat aikaisin "alkuvaikeuksista". Tulee hieman "sopeuttaa" sitä, mutta se on maksettu pois ajamisen iloa. Jos olet muuten tottunut korkea vaiheeseen "A" ja valitsemalla sitten toinen auto on hyvin rajallinen.

Akku on korvattu vuonna 2005 vielä toimii erinomaisesti. "A" gestalt säännöllisesti neljäksi kuukaudeksi ja se alkaa ja käynnissä. En ole törmännyt monta autoa. Yleensä tarvitset autotallissa yli kolmen viikon ajan jo irrota akun muuten voit unohtaa sen. "A" yllätti tuolloin uudestaan ​​ja uudestaan. Ensimmäinen ulostulo on edelleen alaspäin ja se kannattaa kohteliaisuus auton 10 vuotta. Istuimet ovat vielä täydellinen, ja en voi sanoa, että "A" yhä erinomaisessa kunnossa ja kun se ei kiinnittänyt paljon huomiota. Ajoissa huolto-, kolme kertaa vuodessa autopesula ja se on siinä. Lyhyesti sanottuna, emme tällä hetkellä aio käydä kauppaa "A" jotain muuta.

3.5
 • Comfort 4.0
 • suorituskyky 4.0
 • luotettavuus 4.0
 • maksaa 2.0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? ehkä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen