Suzuki Celerio 1.0 Comfort (2016) tarkastelu

10täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
Celerio 1.0 Comfort
5, Manuaalinen
2016
2016
240 km
10035 km
Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

ensimmäinen 10K

 • 9445 km
 • 02 helmikuu 2017 12:33

Tulemaan suoraan talon ovelle, kokemukseni celerio on minulle toisella puolella vastaan ​​raskaita tapauksissa ja toisissa tapauksissa taas.

Sain tämän auton johtava auto minun työnantaja, ja viiden kuukauden kuluttua ja lähes 10000 km hän on myös mennyt.

Itselle ajaa Opel GT ja siellä Astra TT, sekä luonnollisesti ei ala verrata tämän auton. Mutta minulla on jotain ja mikä ajoi läpi vuoden, ja tämä on todella auton kanssani muutenkin hyppää eniten negatiivinen. Haluan myös mainita, että minulla oli noin 120 km rivi siellä, ja 90% päivittäin valtatie. Ei oikeastaan ​​mitä ostaisi tämän auton.

Miksi? Koska mielestäni on olemassa paljon parempia vaihtoehtoja.

Se on siis 1,0 Mukavuus ja sanon sen heti, että nimeä hän ei kunnioita.

Mitä kaipasin eniten tästä auto on vakionopeussäädin. Tämä ei ole mukavasti pakkaa, mikä on? Hyvin ilmastointi, korkeus säädettävissä istuimet, radio Bluetooth ja kyllä ​​kaksi turvatyynyä.

Minusta on erittäin vaikea kysymys: turvallisuus vaihtoehtona. Nyt tämä on paljon merkkejä siitä, mutta vain kaikki turvatyynyt ovat vakiona luulen. Kohderyhmä tälle autolle ei todennäköisesti tarvitse paljon kuluttaa, ja en usko, että kaksi ylimääräistä turvatyynyä pitäisi maksaa 20% enemmän.

Mielestäni ne pitäisi pitää bluetooth (palaan) eikä korvata vakionopeussäädin voi asettaa.

Joka tapauksessa, nämä ovat vaihtoehdot. Auto on silloin?

Minulle melkoinen pettymys. Nyt olen tietysti kalliimpi auto, jota käytetään, mutta on vain paljon pisteitä, että voisi olla parempi.

Istuimet ovat melko huono, luulen. Saan altis selässäni ja yksi syy pään siellä. Nämä voidaan säätää vain korkeus ja on taivutettu eteenpäin. En sijoitettiin niin, että voisin istua kunnolla. Normaalisti päälaen on tasan top of your head, mutta se ei toimi.

Rakentaa laatua on todella leikataan. Mikään tuntuu todella tukeva, ja kaikki kiinnitetty verkkoon ilmanvaihdon voi. Noin 2000 km runko alkoi tehdä outo piippaus suljettaessa, ja hän joskus tekee outoja merkkiääni käynnistettäessä noin 5000 km. Jotain käynnistin.

Olen jo kuluneet tuulilasiin, noin kuukausi sitten sai pieni kuoppa ikkunasta raunioista. 2 km edelleen oli revitty. Sinun piti todella etsiä sitä hyvin, koska se oli todella pikkuharmi. Ei tähdellä.

Minulla oli tuulilasi on viisi tai kuusi suurta kuoppia, joka on jo vuosien ollut mitään ongelmaa samoissa olosuhteissa.

Kun pakkasta, olen usein ollut jäätä ikkunoiden sisäpintojen, kun kaikki kumit näyttävät olevan hyviä ja läheisiä. Kattaa myös peilit joskus ärsyttää ajon aikana, nämä eivät ole lämmitetty.

Ja syy miksi pidän korvata Bluetooth näki läpi CC. nimittäin tulee bluetooth "ohjauspyörän". Tämä tarkoittaa sitä, että rattiin 3 painikkeet geschoeft josta juuri tarpeeksi ja se voi usein vielä korjailla radiossa, ja se voi liikkua uudelleen.

Joka tapauksessa auto tuntuu aika päivätty sisäpuolella. Handheld peilit, radio segmentit (ja melko heikko) ja kaksi keppiä pistävää kojelautaan ohjata tietokoneen kuin poraat oli myös 90-luvulla. Tämä on myös kysymys, koska käyt läpi valvonnan pitäisi päästä noin vaihtaa näkemyksiä esimerkiksi nykyisen sijainnin ja kilometrin säteellä. Ei jotain tekemistä tiellä.

-Alaa se on ok tila-auto, vaikka kyseessä ei ole todella iso, mutta voit tai rentoutua.
Toinen onnenpotku löysin moottorin, hän imee ensimmäisen ja toisen vaihteen kohtuullinen. Mutta jos haluat saada vähän, älä myöhästy kääntää ne pelkäävät.
Nyt asun Etelä Limburgin ja meillä on joitakin mäkiä täällä. Jos menet Shift ilmaisin et tule. Hän voit kytkeä suurempi hiljaa kun olet menettää nopeutta ja ainoastaan, jos moottori ei todellakaan vedä sen avulla voi kytkeä suurempi. On paikkoja (Cauberg) jos sinun täytyy vain pitää 2. vaihde nousta, mutta useimmat muut paikat sinun täytyy tarttua 3. vaihde jos et halua häiritä muita liikennettä. Maantiellä suunnilleen sama tarina.
Jos Kruisberg (A2) ajaa juuri menettää nopeutta 130 5. vaihde, ja tulet noin 110/120 alkuun.
Käännä alas riippuen tilanteesta, saat hyvin muun liikenteen, ja nopeuttaa 4. vaihteella paras celerio OK maantiellä. 5. vaihde mutta usein ryömiminen 100-130.
Valitettavasti tämä myös tulee hintaa, käytän yli 5 litraa 100 kilometrillä enimmäkseen valtatie @ + - 130 km / h. eikä ajo kuin se olisi urheiluauto, mutta en vain yrittää tulla toimeen liikennettä maksiminopeudella. Suzuki mukaan on 3,6 litraa 100, ja jos auto jos hieno vaihtamista ylöspäin tosiaan parasta sanoa se (vaikka epäilen rinteet).

Tämä on myös syy Kaipaan CC tämän auton, ajaa nopeasti liian nopeasti tai liian hitaasti ympäristöstä riippuen.

Mutta mikä ajaa se? Kuten olen muuttuvassa kokemuksia. Yleensä hän näyttää olevan hyvässä vauhdissa, mutta joskus tuntuu kuin hän on takana, mitä tuulet. En vieläkään löydä sitä, mutta ehkä on ongelma ESP nauhalle. Tämä Olen yleensä valtatie + -100 km / h pienemmillä nopeuksilla ei en ole huomannut muutenkaan.

Joka tapauksessa, sanoin ajattelin, että voisi olla parempi. Se ei todellakaan ole, että olen anti-Suzuki, itse asiassa uskon Swift hyvä auto, mutta se on paljon kalliimpaa niin se on kunnossa myös. Ja ne myös mukavia moottorit, mutta on kaksi pyörää vähemmän siis ole vaihtoehtoa.
Avain tähän auto on tietenkin hinta. -10K to + olla celerio ovella, ja paljon minun väitteitä ei siten ole kaikkia mitä maksetaan. Olen kuitenkin mukavasti versio, joka maksaa ylimääräistä.

Vaihtoehtoisesti, esimerkiksi, Kia Picanto. Pidin istua paremmin, ja se maksaa suunnilleen sama.
Mutta mitä jos tarkastellaan ei-uuden auton? Mielestäni voit saada paljon paremmin auton 12k.
Ottaa auton ajoi vain 10K ja voit jopa saada kaikki takuu ja tällä hinnalla.

Celerio jossa on vain kaksi hyvää pistettä ja sen alhaisen tulohinta ja alhainen kulutus (jos joudut ajamaan), mutta haluaisin itse katsoa pidemmälle (varmasti Picanto).

Lyhyesti hän menee pois ja en unohda häntä rehellisiä gezegt.

exit celerio

 • 10035 km
 • 13 helmikuu 2017 14:07

Hän on poissa. Ilman hän laski viimeisten muutaman sadan kilometrin liikaa vaivaa. Hän on jälleen osoittanut migraatiokäyttäytymisen, vielä ei ole aavistustakaan, mikä aiheuttaa sen, mutta kyllä.

Hän oli hieman ärsyttävää puhdistaa, koska siellä oli joitakin roskaa pudonnut ISOFIX liitännät ja sain sen ei imetä pois. Myös, materiaali levy runko bitti hankala. Se koostuu yhdestä kuitujen tyyppiä, jossa asiat on välillä hienoja koukkuja ja eivät imeä pois.

3.0
 • Comfort 2.0
 • suorituskyky 4.0
 • luotettavuus 2.0
 • maksaa 3.0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? ehkä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen