Skoda Octavia 1.0 TSI 115HP Greentech Business Ambition (2017) tarkastelu

13täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintamittarilukema viimeinen
Octavia 1.0 TSI 115HP Greentech Ambition Business
7, Automaattinen dual-kytkin
2017
2017
16000 km
Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

Blast 3 sylinteriä

 • 1500 km
 • 11 helmikuu 2017 18:03

Tämä tarina alkaa tunnetun koskemattomuuden-skandaali. Minun Passat myös löydetty saastuneita ja käyttämisen vuoksi pyytää jälleenmyyjän yli vuoden kuluttua vielä tuntemattomia päivätty elvytystoimenpiteistä ja mahdolliset vaikutukset suorituskykyyn. No en saa huolissaan ympäristöstä, mutta muiden taipumuksia ympärillä dieselmoottorit ottaa taakkaa kuljettaja tai dieseliä merkittävästi. Taloudellisesti. I ajaa nyt vain 20kkm vuoden ja sitten paksu diesel todella kallista. Ylläpito ja korjaukset ole viestejä, joissa voit jopa leikata hienosti. Koska haluan ymmärtää minun kuluja eikä olla ja suuria yllätyksiä Yksityinen Lease tuli näkyviin. Luotto missä luotto johtuu, ANWB Champion on laittanut minut samalla polulla. Testi sisällyttää Octavia että lehteä on hoitanut tehtävänsä ja muutamaa viikkoa myöhemmin olimme jälleenmyyntisopimuksen. Meidän tapauksessamme vd Udenhout Veldhoven. Jälkeen laskelmia, valinta osui kopio liikkeessään. Tämä on minun Octavia:

DSG 1.0 TSI Ambition liiketoimintojen yhdistäminen
plus paketti
Metallinen beige capucino

Plus paketti sisältää tarvittavat tyyny, auringonlasku lasi, kattoluukku, jotkut kromi, väri maxidot ja puoli nahkaverhoilu. Lisäksi täysikokoinen vara, koska liimalla sarjaa minulla on huonoja kokemuksia.

1 litran moottori oli uhkapeliä. Apunaan uuden tarkastelun ja mitä positiiviset uskalsin käsitellä sitä, ilman koeajolle.

Kuukausi sitten se tapahtui: kankaalle oli minun uusi Octavia ja ensimmäisen kilometrin pian rullattu pyörien alle.

Sen jälkeen 1500 km En voi sanoa paljon kulutusta, mutta se ei ole helppoa. Sekoitus kaupungin ja maantieajo, tulen noin 1 16. start-stop-järjestelmä on siten lähes aina, koska se on todella draamaa. Harmi tarkoitus palauttaa uudelleen jokaista ajokertaa, en halua sitä toisinpäin. Mutta se on ainoa kritiikki.

Mutta mikä ohjaa tuon auton nyt? Yhdellä sanalla: hämmästyttävä.
Et huomaa pienen moottorin riittävä teho on tarvittaessa ja ääni on lähes olematon. Kun moottori on kylmä on menossa hitaasti joskus eräänlaisena puistattaa kautta rungon, mutta myös hänen mielikuvitustaan. Minun matkustajat eivät huomaa sitä. Yhdistelmä kanssa 7-vaihteinen DSG mahdollistaa erittäin tasaisen ja hiljaisen auton, juuri niin kuin toivoin.

Ongelmat En ole ollut. On paljon voidaan asetella Amundsen järjestelmä, vain start-stop ole. Kaipaan täysin HD, USB stickje työtä paljon helpompaa. Sinun ei tarvitse kopioida edestakaisin tällä tavalla, ja USB on tarpeeksi nopea. Koko navigointi / musiikki asia on todella hieno.

Että monet arvostelijat pitivät tylsää Octavia ajatella on kohteliaisuus. Se on vain hieno auto ajaa, ja se näyttää tyylikkäältä ja kunniallisia. Ei vain ole paljon huomata tämän auton. sitten soittaa hänelle tylsiä, minä kutita. Ergonominen vain vakionopeussäädin tottua. Passat oli siellä erillinen varsi, mutta ratkaisu on Octavia toimii parhaiten. Se on vain tottua, varsinkin kun aktivoinnin liipaisinta ja sää ei toiminut kanssa työntövoiman varteen.

Käytössä Octavia on joskus todella älykkäitä. Erityisesti koukut omaan ostoskassi "roikkua" olla ratkaisu. Mikään ei ole kunnossa. Boot tuntuu pienempi kuin Passat, mutta numerot sanovat toisin. Käytännössä kuitenkin, en näe mitään eroa. Myös takana on juuri yhtä tilava. Etu auto näyttää hieman pienempi kuin leveys, mutta se voi olla petollinen. Musta sisusta oli totuttelua, mutta se on myös tyylikäs uudelleen. Tyylikäs Skoda, kyllä. Koskaan ajatellut näkisin päivä.

Jos olen muutaman kuukauden jälkeen vielä päivityksen kulutustiedot. Toistaiseksi voin tällä autolla 1,0 ja DSG lämpimästi suositella!

Inge Syy

 • 5200 km
 • 19 huhtikuu 2017 12:55

Aika päivitystä. Aloitetaan kulutus:

Olen pisteet nyt keskimäärin 1 17. Ja vielä pettymyksen. Jakaja sanoo, että kulutus on vain normaalia, noin 3000 km ja teen huomannut pientä parannusta. Mutta useammalla kuin yhdellä 20 menee ei. Ja silmälasit vielä sanoa oikeastaan ​​4,6l varten 100 km. Tiedän, että se ei ole totta käytännössä, mutta minun vanha Passat kultaa paperi 6,1l ja 5,4l sain käytännössä. Olen jo eronnut, että minun pitäisi olla onnellinen, jos saan 5,4l on Octavia. Ja tämä vaikuttaa tapahtua lopulta.

Auto on muuten hieno. Pieni 3-sylinterinen tekee työnsä täydellisesti: Hiljainen, erinomainen suorituskyky, ja jos se tarvitsee nousta tarpeeksi nopeasti. Ainoa miinus on värähtelyä kiihdytettäessä ajoittain.

Noises: nopeuden ollessa yli 100 km / h kuulen melua tuulilasin. Se on ärsyttävää ja jakaja voi katsoa sitä pian.

Start / Stop: se alkaa tottua. Järjestelmä ei ole vieressä kääntää jakaja (oletuksena), eikä saada käyttämätön painiketta ohjauspyörässä. Tietyissä tilanteissa (ruuhkat, lähestyy liikenneympyrä) olen juuri sitä. Kulutukseen ei paljon muutenkaan.

Suositellaan on Panoramic. Minulla oli kerran aiemmin (sähköinen) kattoluukut, mutta ei koskaan niin suuri kaksinkertaiset. Se näyttää mukavalta matkustajille, näet pilviä ja kulkee lentokone on enemmän valoa talvella. Nopeuden ollessa alle 80 tunnissa katto on täysin auki, vaikka se on 10 astetta ulkona. Maantiellä En käytä sitä, niin se tekee liian paljon melua muutenkin. Mutta kun ajaa sitä, että katto standardin yleisillä teillä. Se silti tuntuu puoliksi avoauto tällaisella avoimella katolla. Suuri lisäksi, että en olisi koskaan tarkistanut itseäni.

Lisäksi ei ole mitään sanottavaa, Octavia on itse asiassa täysin kunnossa. Rouva Amundsen tekee työnsä liian hyvin, 6,5 tuumaa meille tarpeeksi suuri. Valoisa ja terävä näyttö ja riittävät tiedot. Tietenkin se tekee virheitä liikenteessä, mutta he eivät voi tehdä mitään. Jos usein ajaa Belgiassa niin tiedät miten se toimii.

Vähäiset haitat mutta silti positiivinen

 • 16000 km
 • 15 syyskuu 2017 10:40

Eilen jakaja luettelo niggles:

Katto joskus ei pysähdy, kun auto. Tarvitsen muutaman metrin päässä antaa sen sulkemiseksi katon;
Takakonttiin ei avaudu aikoina, jolloin moottori on käynnissä tai pois matkustajan;
Minulla oli kerran outo häiriö, johon moottori on joutokäynnillä, mutta ei vastannut kuristaa;
Rengaspaineet olivat liian alhaiset varoituksen mitään ei tapahdu;
Takaikkunat ei voida hoitaa takamatkustajia.

Kiva lista kahdeksan kuukautta, mutta ei niin järkyttävä. Muutaman tunnin auto oli tarkastettu ja oikeastaan ​​vain ratkaista viimeisen pisteen. Sekin oli oma tyhmyys, koska siellä on lukituspainike Kuljettajan missä en tiennyt mitään.
Muut kohdat eivät ole kiinteitä, epäonnistumisia lukeminen ei onnistunut. Edellä mainittu rätinä kun tuulilasi nopeuksilla yli 100 ei ole vahvistettu. Aikana koeajon, kuulin hyvä, mutta ei mekaanikko. Hän ei voinut valehdella asennusta tuulilasista koska silloin se merkitsisi vuoto.
Katto on rekisteröidä uudelleen (ei katsonut voisi), ja että ohjaimet on voideltu.
Muut asiat ovat harvinaisia ​​ja tietenkin, mutta ei jälleenmyyntisopimuksen.
Tämä johtaa ristiriitaisia ​​tunteita. Toisaalta ymmärrän ongelma mekaniikka tai toisaalta, ei yksinkertaisesti mitään ratkaistu. Toivoin, että lukema mikä johtaisi mutta se ei ollut.
Öljymäärä tarkastetaan ja se oli hieno. Kolmen sylinterin siis kuluttaa olennaisesti lainkaan öljyä.

Muita kokemuksia silti hieno. Octavia on ihana tilava auto, jossa on paljon hyödyllisiä ylellisyyttä. Navigointi ja kattoluukku ovat murskaimet.

Mukaan insinööri, toimintaa start / stop-painiketta voi olla päinvastainen. Haluan, että oletuksena on pois. Mutta hän kertoi jälleenmyyjä, joka ei ole mahdollista. Riittämätön lupa tai jotain. Koska Octavia yksityinen vuokra Jätän asian siihen. Mutta huomaan, että hyvin outoa tarinaa. Tällainen valtava operaatio, joka ei pääty.

Kulutus on nyt keskimäärin 1 18. viikoittain maantieajossa rannikolle (220 km) koskee joskus yksitellen 20. Parempi ole enää, bensiini- on myös siisti.

5.0
 • Comfort 5.0
 • suorituskyky 5.0
 • luotettavuus 5.0
 • maksavat 4,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen