Peugeot 406 Coupe 3.0-24V V6 Pack (2000) tarkastelu

17täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
406 Coupe Pack 3.0-24V V6
5, Manuaalinen
2000
2010
111000 km
166000 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 8.7 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

406 Coupe

 • 111000 km
 • 07 huhtikuu 2010 14:49

Käyttöönoton jälkeen 406 Coupe Pininfarina Olen rakastunut tällä autolla. Tuolloin ajattelin etten koskaan ole taloudellisia joutuisi ostamaan auton harrastajat yli 40000 uutisarvoa. Miten sujuu ...

Vuonna 2003 aloitin kaksi 205jes, vuonna 2004 ostin 106 GTI jonka olen omistuksessa viisi vuotta. Mittarilukema 212000 riitti neljän venttiilin (katso muita arvostelu) myin sen elokuussa 2009 ja väliaikaisesti ajoi 206.

Sitten hän oli yhtäkkiä, että oikea väri; Alkuperäisen Polo Vert Cognac nahkaa, ja myös V6 Pack. Valitettavasti kaikkialla Alankomaissa. Onneksi minulla on perhe elävät siellä, joten se oli loistava tilaisuus nähdä auton. Jouluna 2009 myyjät olivat laittaa auton ulkopuolella portit niin voisin nähdä ulkopuolelta. Tämän jälkeen ensimmäinen vaikutelma (lumessa) viikkoa myöhemmin uudelleen Hengelo ajetaan ajaa testi.

Tämä oli jo viides 406 Coupe oli saatavilla, mutta se oli ensimmäinen kerta, kun uusi (vuodesta 2000) ES9J4S 210 hevosvoimaa V6 ajoi. Saapui hän oli valmis, jonka lämpötila on 4 astetta ei ollut liian kuuma. 406 coupe oli myös paksun jään hänen nenä, niin hattua ei tukossa. Korkin alle on jo osoitettu, että on olemassa uusi jäähdytin oli läsnä sekä uudenlainen sytytyskelat. Huoltohistoria teknisesti valitettavasti ole liikaa esittää vastaanottaneensa viimeisen palvelun ja jotkut postimerkit Peugeotin Rotterdamissa missä uusi auto toimitetaan. Kuten auton, ensimmäinen vaikutelma on erittäin hyvä. Tunnettu saapumisen ja poistumisen vahinkoa posken nahka istuin on myös läsnä tässä tapauksessa. Myös kuluneet vaihdekepin nuppi, mutta tämä on yksityiskohtia.

Koska autoni on Pack versiota tulisi testata useita asioita, kuten; 10, kaiuttimet JBL 6 cd Clarion CD-boksi, ja sähköisesti lämmitettävät peilit, automaattisesti himmennys peili, ilmastointi, vakionopeussäädin, automaattinen sadetunnistin, istuin lämmitin, joka on ajovalojen puhdistusjärjestelmän ja tietenkin, sähköinen istuimet muistiin. Lähes kaikki toimii, toinen plus kohta. Lisäksi peilien niin, nämä ovat kiinteitä, ja käyttöjärjestelmä on rikki. Siksi on tärkeää testata näitä tapauksia perusteellisesti testattu laajalti ... Kun sähköinen liiketoiminta on aikaa edes todella ratsastus.

Kun ensimmäinen toimet saada tiedät oikein, että sinulla on erityinen auton kädessä. Valtava rauha tulee teitä ja pienellä vaivalla tulla kiloa paikka. Auton kertoo, että paljon vääntömomentti on käytettävissä. Jopa hiljainen ajo voit helposti seurata, puhtaasti pari. Kaupunkialueilla on myös erittäin hiljainen ja voit helposti vaihtaa alle 2000 rpm, hän ei näe mitään ongelmaa. Kaikki on mukava ja tasainen, molemmat kytkentä (Peugeot tunnetaan kova sekunnissa) ja yhdistää. Kun linkki on korkea ja kytkentäpisteeseen on voimakkaasti tulee. Kun auto testattu seuraavaan vaiheeseen, siis maantiellä, ja siellä on myös suuri luokka coupé eteenpäin. Kanssa 406 coupe, olet ylellisyyttä GT, jolla voit helposti ajaa suurilla nopeuksilla. 120 km / h kuin itse kuule mitään ... joten tuulen vinkuminen, muuten se on hiljainen ... ellei tietysti JBL asetettu tekemään työnsä. Tämä on myös yksi tärkeimmistä vahvuuksia coupe. Olin päättänyt vaihdelaatikon koska saat mukana ajo järven. Kun V6 potkuja hänen hännän tulee sivistynyt murina päässä keulakorokkeelle. Se on auto, jossa on kaksi merkkiä, hyvä vaihtamisen voidaan suorittaa vain, kun se voi ...

Hän ei oikeastaan ​​stoplight sprinters mun edellinen 106 GTI, mutta olen sitä vai ei liikaa. Tarvittaessa anna heidän edes itse kuullut mutta säännöllinen risteili hurahtaa V6 rauhassa vapaalla jalalla. M.b.t käsittely on myös hieman erilainen kuin 106. 106 on todella kart kuin valmentaja saman 406 lasketaan / kallistus ja sitten asettaa tukevasti sen kappaleita. Kuten hän sanoo I pönkittämään itse ja nyt vain mennä kaasupoljinta. Usein se on myös vaikeampaa kuin luulet, huomaat hetki, joka vie sinut 1460 kg kanssasi. kaasujen päästöjä myös vie aikaa ja erilaisen asteittaista vuonna kierrosluvuilla ja nopeus. Noin hidas puhuvan, Brembo n joukossa minun 406 yhtäläiset hiljainen, on myös monia tarinoita internetissä: squealing / huutaa Brembo n. Katsella ja kuunnella tarkkaan täällä aikana koeajon, jarrujen pitäisi tuntuu hyvältä ja riittävä jarruja.

Puhtaan nopeus voit myös saada suorastaan ​​406, koska olen perhe asuu rajaseudulla sekä tutkittuja johtoporras nopeusmittarin. 170-180 Autobahn on kaunis matkanopeus mutta 200 km / h auto on hyvä ja vakaa. Puutteen vuoksi tilaa tiellä on korkeimman snelhed ajoi 230 km / t kellon. Määritetty pyörimisnopeus gps 240 km / h (250 torjua jotain mielestäni) on ehdottomasti saavutettavissa.

Lyhyesti:
Koskien huolet on olemassa useita tunnettuja tapauksia 406 kohdissa. Kelat (Delphi, valkoinen ovat oikealla) ja jäähdyttimen (oltava aliminum väri) tunnettuja ongelmia, lisäksi kirkuna Brembo n. Vyön tulee välein 120000km tai X useita vuosia. Siksi kalanterit + + pumppu minun osastossa siis korvattu myyjäosapuoli. Älä mene lankaan tämän määrittämällä yksin maksaa 400 euroa ja se on vielä. Ja V6 maksaa paljon aikaa.

Minun tapauksessani, vaihda peilien ja valvonta uusia, koska tämä ei toimi enää. Edellinen omistaja oli liuoksena ja muut "kiinteä" liimattu. Michelinejä oli hänen paras aika auton alla, joten on neljä uutta kuuluvat. Myös etsiä poistoaukon coupe ne ovat melko kalliita. Minun osasto tämä kaikki näyttää vielä hyvältä.

Sitä paitsi nämä kysymykset, on olemassa erilaisia ​​toimitetaan D8 / d9 osia. Toisin sanoen d8 vanhan V6 (2000) ja d9 uudella V6 ja sähköisiä muutoksia. d8 on toisen hallintapaneelin ulkoasu. 406 tunnetaan perustuvan luotettava tekniikka. Myöhempi d9 ESP ja luistonesto (minun ei) halua tehdä usein antaa enemmän häiriöitä monista anturien vanhoja useita vuosia. Siksi olen uusi coupe uusi D9 moottori vanha elektroniikkaa, sensoreita. Minulle paras yhdistelmä!

Mutta minun piti vielä ABS toimintahäiriön joka myöhemmin oli tavataan aikana koeajon jälkeen käynti Peugeot autotallin käänsi abs renkaita akseleilla katkesi. Tämä on yleinen ongelma. Tämä järjestelmä ei toimi kunnolla. Akselit takuuvaihdetut, ja nyt hän on ajanut neljäsosaa häiriöitä. Myynnin liiketoiminnan Auto Nijkrake Hengelossa täten ollut erittäin otollinen. Koska en mene takaisin auton korjaaminen siellä, mutta se on juuri tapahtunut pohjoisessa.

Käytännön asiat eivät juolahti osto, minun korkeus 1,93, istuimen pienin asetus. Pohdinnan vino ikkunasta kelloliikkeen kutsutaan siten sattumaa. Etenkin pimeässä valaistu kello kauppa on hyvä nähdä. Jotain pitää mielessä, suuremmilla nopeuksilla kuulet hurahtaa tasot (120+), ovet ovat hieman iso ja astua ulos joskus hankala. Muilta vain kehua!

Samaan aikaan ajoi 3000 km ja tähän mennessä ei pahoillani, keskimääräinen kulutus on 1: 10, varten 3,0! Se on edelleen loistava ja täydellinen auton verrattoman kauneuden ...

Lähivuosina voin ulos!

vuotta myöhemmin

 • 120000 km
 • 25 tammikuu 2011 10:22

Vuotta myöhemmin, oikeastaan ​​vain kehua tätä Ranskalaiset Italian voiture, 9000 km ajetaan. (Olen pyörän töihin) ainoa säännöllinen huolto on ollut loppuun vaimennin (a 400.) ja mätä jarru MOT.

Muilta ostin toinen sarja 16 tuumaa, kun päätän ostaa joukko talvirenkaat, vain 16" tuuman vanteet nimittäin sopeutua Brembo n. Ja 406 coupé muutamia pyörät, jotka ovat saatavilla (ilman välikappaleita jne)

Kun tehdään merkittäviä asioita aion kertoa siitä.

päivitykset, sää 10,000km edelleen

 • 130000 km
 • 17 kesäkuu 2012 15:32

Samaan aikaan määrä on noin 130000 km, kuten aiemmin mainittiin paljon ajo, en ole hänen kanssaan. Noin 8000 km vuodessa. Viime MOT oli huomaamatta mitään kiinni.

No minulla on ollut 406 coupe tunnettuja ongelmia turvatyyny liitin istuimen alle (ikä, huono laatu), niin mitä muuta yhteistä. Lisäksi olen ollut anti polution vika. Usein tämä johtuu sytytyskelat mutta minun tapauksessani se oli todella katalysaattorin syyllinen. Melko tyyris korjaus, niin se laskee taas kallis Maarja auton kahdentoista vuoden ensimmäisen kerran.

Muina niggles vain kehua tätä autoa. Moottori on ylevä, viimeinen taas antaa, Autobahn ja nopeudet yli 200 on helppo liiketoimintaa. On todella elementti 406, yli 140 GT hyvä matkanopeus.

Mutta huomaan useita pieniä asioita, että auto on edelleen hieman vanhempi. Merkintä listoissa, joihin Peugeot puolustaa valtion alkavat sisällä ja se on vaihdettava (jotta se jälleen kokonainen hienosti), maalipinta pyyhkimen varren alkaa murentua jne

Nämä ovat kuitenkin vain muutamia kosmeettisia asioita aikaan, sää, tuuli ja käyttää sitä on luonnostaan!

Rev 2013

 • 134000 km
 • 17 tammikuu 2013 21:42

Lähi Äänenvaimennin korvattiin syyskuussa. Kaksi viikkoa sitten (Hel 2013) teki myös huolto ensi MOT, muuttuvat sytytystulpat, suodattimet, öljy ja vaihda ruokaöljyä. Taka paksuus ei ollut hyvä enää, oli ruostetta ja niin haluaa katsoa kuin katua. Voi myös olla, koska 406 on paikallaan suurimman osan ajasta. Näin ollen tämä kohta.

Lisäksi ollut coupé Berliiniin joulukuussa, ilo risteilyt Autobahn tämän voiture. 6 tunnin ajon ja ei hikeä.

Ajamme iloisesti!

Rev 2014

 • 139000 km
 • 21 marraskuu 2013 19:52

Koska auton käynnistää huonompi alkavat Vedin eteenpäin APK jotain. Uusi virtalähde ja valmiina. Pieni yksityiskohta, yhdellä kertaa, jonka MOT. Suhteellisen vähän ajettu, tänä vuonna. Osittain siksi perhe on lähempänä elää, joten teen lyhyempiä matkoja. Commuting tosiasia on kaikki 206.

Lisäksi anna päivitys vahvistin, jossa on äänen. On 406 Coupe foorumin, tämä kronikka kutsutaan Nicomod. Nyt popping kaiuttimien ovat pois ja ääni on vielä parempi ja täyteläisempi. Joten Clarion tulee olla sama. Suosittelen ehdottomasti.

5 vuoden omistukseen

 • 149000 km
 • 18 tammikuu 2015 12:47

Samalla voin kutsua itseäni viisi vuotta omistaja vert polo coupe. Hän ajaa edelleen loistava. Tänä vuonna minun tekee paljon ajamista, 10k. Olemme myös olleet lomalla Normandiassa, ei mitään hätää. Se on edelleen erittäin hieno GT.

Kuitenkin alkoi kuppaus takana renkaat, ensimmäinen ajatus oli alhaisempi. Tämä esittämään ennen menimme lomalla. Kysymys on siitä, onko tämä johtuu monet vielä (tallissa) tai jotain muuta. Samaan aikaan ero siellä lähes niittää, renkaat olivat ehkä enemmän yhteistä rintamaa muuttaa takaisin.

Ilmastointi täyttyä ja tasapuolisesti korvata jäähdyttimen lämmittimen puhallin oli ollut sen päivä. Jos se on todella kylmä, hän joskus hieman vaivaa mennä Toisen väitteen, se on myös Peugeot sairaus.

Tavoitteena on varmasti ajaa useita vuosia. Kulut (ylläpito) kilometriä kohti ostamisen jälkeen 0,10 € per km.

Kun minä voisi mahdollisesti suunnata minut toiseen autoon en todellakaan ole varma, mitä haluan. Mahdollisesti Laguna coupe tai RCZ? Mutta molemmat eivät ole niin ajaton kuin coupe.

APK

 • 166000 km
 • 11 tammikuu 2017 21:30

Vielä hallussa tapauksissa korvata APK2016 oli 0,0. Väliin jäävät vaihtamassa moottorin kiinnityksen antaa äänimerkin Klikkaamalla / klakje kaasulla. Jotkut osat on vaikeampi varastoida suosittu coupe.

Sillä MOT vuonna 2017 oli muutamia pieniä käsiteltäviä asioita. Hän tarvitsi rakkautta. Öljypohja tiiviste vuotaa, joten se korvattiin. Kaasujouset oli joitakin vaikeuksia pitää korkin ilmassa, myös korvata se.

Maantiellä osui kivi ja sumu hajosi, niin vaihda sekin. Uuden talon ostin saimme koriin. Kun olen kytketty nämä olivat indikaattorit ja tuulilasinpyyhkimet kartan. Jälkeen BSI nollata kaikki oli kuten tavallista, mutta ei ole suuri, onneksi minulla on puoli-mux eikä täyttä mux. Muuten Niin oli ehkä vieläkin enemmän ongelmia.

Poistamisen jälkeen johdotus auton näytti olevan paljon alttiina kuparia, eivät ole alttiita häiriöille, mutta miksi vaihtaa kaiken. Nyt kaikki toimii kuin junan vessa.

Renkaat ovat itse asiassa, nyt minulla on mahdollisuus sää tai kesärenkaat Michelin Cross Ilmasto neljäs kitkarenkaat ...

Owja V6 ajaa edelleen kuin unelma!

5.0
 • Comfort 5.0
 • suorituskyky 5.0
 • luotettavuus 5.0
 • maksavat 4,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen