Audi A3 Sportback 1.6 TDI 110HP Pro Line S (2015) tarkastelu

6täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintamittarilukema viimeinen
A3 Sportback 1.6 TDI 110HP Pro Line S
6, Manuaalinen
2015
2015
37000 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 7,8 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

Ensimmäinen kilometriä!

 • 1400 km
 • 21 tammikuu 2015 21:51

Siellä olet .. Kasvokkain ensimmäinen oikea Audi. Vuotta unta, yksinään kuolaaminen useita kertoja näyttelytiloja ja jopa tehnyt vierailun tehtaan Ingolstadt .. Koskaan hän oli alueella. Tähän asti! Yksi aloittaa alusta.

Voimassaolon päättymistä 1,5 vuotta, 75,000km pystyin liikkumaan minut Alfa Romeo Giulietta. Kaunis auto. Joka kerta kun näin hänet taas kuvan ja mikä ilo lähettää mukava pala. Koska ne voisi! Valitettavasti tai pikemminkin onneksi .. (hän ​​ei ollut aina luotettava) juoksivat vastaan ​​180000 km (vuokrasopimus). Joten aika jotain uutta!

Car harrastaja, olen konfigurointiin tuntia, teki monia koeajot ja lopulta tulin seuraavat jatkoon:

1. Audi A3 SB 1.6 TDI proliini S
2. Seat Leon FR 2.0 TDI 184pk
3. Volvo V40 D4
4. VW Golf BlueMotion

Koska saatoin vain juuri ostanut jotain uutta joululahjaksi olivat nro 2 ja 4 jo päättynyt zoiezo. Nämä mallit olisivat vain ajaa, koska ne ovat hyväksi minulle ja lompakko mieleni kiezen..Wat 14% ei tee sinulle.

Numero 1 ja 2; Koska taistelu oli välillä. Mutta todellisuudessa tiesin sen itse. Synnyin Audi perheessä. Isoisäni oli Audin, isäni ajaa Audi vuosia ja rakastan Audin .. Joten miksi ei nyt maksaa hieman enemmän ja mennä Audi. Lisäksi HP: n hauskaa, mutta minulla on myös raskas oikea jalka ja voi siirtää tarpeeksi vuosittain kohti CJIB niin paljon hevosvoimia ole viisasta.

Lyhyesti; Sen täytyi olla Audi A3. Edullisesti S line koska se tekee hänestä. Leikata pidempään tarina. Pystyin löytää varastomalli yhdestä suurimmista Audi autoliikkeiden maassa. 1x saatavuudesta että olin koukussa!

Siitä on tullut:

Audi A3 SB 1.6TDI ProLine S seuraavat vaihtoehdot:

- Metalliväri: Beluga Brown
- Sävylasit jälkeenpäin
- alumiini optiikka
- Alumiini-ikkuna runko

Proline S Paketti periaatteessa kaikki sydämeni haluaa sisällyttää 18" pyörät, puoli nahka urheiluistuimet, S line ulko-paketti, S line sisustus, Xenon, navigointi, Audi Sound System ja niin edelleen .. Suuri pois niin!

Tietoja väri olin melko varmaa. Mutta kun myin niitä tosielämässä nähnyt olin! Mikä erityinen väri. Vuonna eggie brown hehku antaa hyvin hienostuneen ilmeen, erityisesti ikkunan karmiin. Ja aurinko pois se on paras, niin he saavat mukavan ruskea kuparin hehkua. Olen onnistunut!

sisustus:
Sisustus on levy. Viimeistely on varmasti verrattuna Alfa kokonaan eri tasolle. Alumiini ei ole todellista alumiinin ja muovin kanssa rusketus. Ei kraakje ei piippaa minusta tämä niin nelisen vuotta vielä näyttää niin.
Istuimet näyttävät hyvin tiukka, joten ne ovat ansiosta monet säätömahdollisuudet samoin. On olemassa monia hyviä varastoinnin vaihtoehtoja. Myöhemmin, koska olen tämän auton, joka vietti enemmän aikaa aion kirjoittaa lisää tästä. Ja hyvin, mikä on myös merkille pantavaa on hiljaisuus matkustamossa. Voit ihanan 130km / h kautta liikennettä kruisailu rauhassa. Vertailun vuoksi Alfa tuntui aina ajanut avoimet hänen ikkunat.

Grip:
Audi on vähentänyt S line urheilu jousitus + 18" pyörät. Ja se näkyy. Varmasti lyhyt kuoppia saat kovaa. Minulle verkolla epämukavalta, reunalla! Alfa oli urheilu jousitus ja 17" mukavampaa pehmustettu. Lähettämisestä En voi kertoa teille kovin paljon, koska olen edelleen löytää auton ja ole ajettu rajoja. Mutta mitä minä nyt huomannut, että on vähemmän järkeä valvonnassa verrattuna Alfa kappaletta. Alfa voisin lukea tie, tunsin täsmälleen, mitä tapahtui, ja olin niin vitun kova partaalla napata neliapila. Audi en uskalla niin kova, vain koska en tunne mitään tulossa pyörää. Voi olla, että olen vielä vaikeampaa tämä yksinkertainen vai pitäisikö minun vain täytyy pelata eri asetuksista Audi drive valita .. mutta nyt olen edelleen ottaa rennosti näiden kanssa.

moottori:
Kanssa 1400km kelloa olen silti rauhallinen at 'sisäänajon'. Myyjä kertoi ensimmäisenä 2000km hidastaa ja ajaa vaihtelevilla nopeuksilla ja RPM. Niin, että mitä me teemme. Mitä olen jo todeta, että hammaspyörät rappaus ovat pidempiä kuin Alfa. Jopa kaasusta 100 km / h 6. vaihde ei ole mitään järkeä. Tästä tulee aina palata takaisin 5 tai jopa 4, jos haluat kiinni nopeasti. Se oli Alfa muuta, mutta joka myös oli hieman enemmän vääntöä. Myöhemmin km jälkeen vain jotain estää.

Johtopäätös tähän mennessä:
Olen erittäin tyytyväinen Audi. Mielestäni se on kaunis auto, nauttia ylellisyydestä ja rauhallisuudesta. Ja auto olisi tutkittava edelleen ehkä päästä irti käsittelyn.

37000km lisää ..

 • 37000 km
 • 03 marraskuu 2015 21:41

Ollut yli 9 kuukautta, meillä on päivittäinen ystävät! Tonttu (jep, että hänen nimensä) ja minä. Ja silti Astun jokapäiväistä hymyssä suin tässä autossa, olen edelleen muistella, kun hänen kauneutta huolta Löysin parkkipaikan hänen teki, ja olen yhä 100% jäljessä minun valintani. Minun paras auto vielä!

Ensirakkaus ratsastaa ilman valittaminen että jokin ei toimi minulla oli säännöllisesti edellisessä autossa. Kaikki käy, ja jatkaa sitä. Kuulostaa itsestään selvältä, mutta tämä oli usein pidä paikkaansa, oletteko arvostavat sitä enemmän.

Nyt 37000km pyörien alle ja monta tuntia ajokokemus tässä autossa, on aika päivittää minun kokemusta tästä A3.

ulkonäkö:
Kauneutta ja kyseenalainen näköisiä. Jää makuasia. Mutta silti olen erittäin tyytyväinen valintaan tein hänelle väri. Beluga Brown edelleen erityistä. Kokonaan sun parhaiten kuparin hehkua kauniisti muotoutumassa edessä kromi. Ja pimeässä yksinkertainen mutta Sheik musta / harmaa. Tämä yhdessä S line-paketti ja 18" pyörät tekee koko liiketoiminnan ja urheilu. Juuri niin kuin halusin.

sisustus:
Sisustus on edelleen päivittäin kuvan ja puolueen. Viimeistely on ylhäällä, mukava materiaalit ja istuimet ovat hyviä säädettävissä niin ajaa pitkiä matkoja on paljon vähemmän väsynyt. Huomiota herättävää on hiljaisuus. Matkanopeudella, kuulet vain nauhoja. Paljon hiljaisempi kuin esim. V40 D4 kollegan, jonka kanssa olen joskus ratsastaa vähän matkaa pitkin.
Minulla on yksinkertainen MMI-järjestelmä, joka toimii hyvin, on helppo käyttää ja yhdessä Audin Sound System myös erinomainen ääni. Lisäksi järjestelmä on helppo asentaa esim. IPhone stream Spotify jne Minusta vähemmän resoluutio ja suhteellisen pieni näyttö. Tiedän, että tämä on ratkaistu MMI + -järjestelmä, mutta silti löytää se outoa, että Audi on valittu toimittamaan niin alhainen resoluution näytöllä.

pito
Alussa jouduin tottua S-line seistä. Verrattuna Alfa oli tämä yksi osainen sarja tiukempi. Tähän mennessä olen tottunut tähän kokemukseen ja rungon ei ole niin epämiellyttävä. Kääntyy ja klaverbladjes osoite tekee Audi myös hieno, mutta en koskaan saa palautetta ohjauspyörässä takaisin, että minulla oli Alpha. Täydellä kuormalla (lue 5 aikuista) runko on jotain pomppiva lyhyt kuoppia suuremmilla nopeuksilla (100 km / h +). Bouncy ei ehkä ole oikea sana, koska se ei ole vaarallinen kannalta ratsastaa ja siellä on aina tarttua enemmän että matkustajat lähes raivostua läpi kuoppia he saivat mukaan.
Jos vain rivi Olen minun on 99% ajasta täällä muuten häiritse meitä ja Audi S-line stand suuri valtatie risteilijä että mukava tiukka tiellä.

moottori
Se oli alussa tottua 1.6 TDI. Alfa oli niin paljon hevosvoimaa, mutta oli paljon kirkkaampi ja oli overboost toiminto 320Nm vääntöä vs. 250 nm Audi. Ja ikävä sinua. Jos haluan ajaa hyviä siten, että juuri muuttunut. 100 km / h hänen kuudes nopeudella 120 km / h on vain vähän liian pitkä. Palataan 5 tai 4 on tällöin yksinkertaisesti ratkaisu. Se on hienoa elää 1,6 TDI, mutta henkilökohtaisesti haluan hieman enemmän valtaa. Jotain hänen seuraajansa .. Kulutuksen, olen nyt yksi 17 erittäin vilkas ajo. Jos teen hiljainen päivä on 1 19-20 helposti saavutettavissa.

4.0
 • Comfort 4.0
 • suorituskyky 4.0
 • luotettavuus 5.0
 • maksaa 3.0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen