Hyundai Matrix 1.6i Dynamic Version (2005) tarkastelu

1täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintamittarilukema viimeinen
Matrix 1.6i Dynamic Versio
5, Manuaalinen
2005
2005
57000 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 7.3 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

KOKEMUKSIA

 • 02 helmikuu 2008 00:00

Auto on jälleen Matrix ja nyt kone. Jälleen vain positiivista tästä autokauppiaan jälkeen yli kolme vuotta. Kulutus laskee tai vastaan, vaan koska vain tällä autolla hyvin lyhyitä matkoja (4-7 km kerrallaan) ja me vain hyvää 8000km vuodessa tämä asema on selittää hyvin (1-8,5). Vain tarvittava huolto tehty ja kaksi rengasta pitää vaihtaa nyt yhteensä noin 400 euroa sisältäen kaksi siteitä. Edellisen matriisi meni alkuperäiset renkaat 45000 km pitkin tätä kuitenkin oli aiemmin korvattu. Uusilla renkailla (Tuntematon kauppias tuotemerkki) ovat todellakin parempi kuin alkuperäinen. Hiljaisempia, "tuntuu" tien. Lisäksi ei ollut mitään lisäkustannuksia (edellinen matriisi ei ole väliä) ei edes tarvitse täyttää öljy välillä ajan. Ja vain lähde liikkeelle ja koskaan pulassa. Korkeat istumamukavuuden
kone on erinomainen. Haittana tämä kone on, että kun kytkin eteen- tai taaksepäin, ja kuulet havaittavissa kiihtyvyys ääni. Mukaan jakaja sairaus tämän koneen niin mitään huolehtia painetta. Me vain olettaa, että tämä on totta. Haluaisin mennä kolmasosa matriisi? En usko aiomme yhä ajaa tätä autoa (Olen myös oma Saab GAS pitkän matkan). Henkilökohtainen mielipiteeni on nyt paitsi mahdollisuus, että pienemmän (tehokkaampi) ajoneuvo on Hyundai ja Mazda (sama jälleenmyyjä) on erittäin suuri.
Suuren kulutuksen, mutta neljä tähteä kustannuksia tai jopa 5 tähteä. Mukavuutta kone 5 on vain mukava auto.

ONGELMIA

 • 02 helmikuu 2008 00:00

Ääni vaihdettaessa säädin on sairaus tästä autosta / merkin. Lisäksi kaksi rengasta tulee vaihtaa 23 000 km.

28-02-2008: Ajettaessa yli kuoppia, siellä oli aina outo ääni, joka oli aina tulla kovempaa. Eräänlainen "Kosketa?, Joka näytti tulevan jostakin minun jää moottoriin. Tarkastuksen jälkeen minun jälleenmyyjä kääntyi vasemmalle roikkua vapaana mitään. Kiristämisen jälkeen ääni koneen oli paljon pienempi. Hän taas täydellinen ratsastaa. Jälleenmyyntisopimuksen palvelu oli hieno (vain maksuton), jälleen ajettu i10. Mukava ja tilava auto, mutta katson i20 mutta vain ihmetellä ennen kuin menen kauppaan.

ei hätää

 • 33000 km
 • 06 lokakuu 2009 20:23

Se on lähes ikävä kirjoittaa, mutta ei ongelmia jälleen toisen hissikorin (kestää niin manuaalisen 1,6 matriisi). sai puolestaan ​​toukokuussa, ja apk olin täysin menetetty 350 euroa. Kulutus on valitettavasti edelleen suuri tällä konemallin kuin he ajavat hyvin lyhyitä matkoja kaupungin (1. Taajuusmuuttaja itsekin ilo korkean istuma.
Odottaminen on jatkoa Matrix (Kia Veng?) Koska i30 vaikka tämä on myös erittäin hyvä on tämä auto on minulle liian alhainen ja 120 kuten vaimoni ei niin toistaiseksi tällä autolla.

mitään yksityiskohtia

 • 45000 km
 • 15 tammikuu 2012 11:27

Viimeinen puolestaan ​​jo jonkin aikaa sitten, olen vasta katsoi takaisin minun tarkistaa joten siksi vain täydentää. Käänny teki kaksi uutta renkaiden kokonaiskustannuksista lukien kahdesta kaistasta 450 euroa. (Oli pieni kierrosta). Ensi vuonna, mutta mitä on tehtävä. Kulutus aivan peräti 1 8 kuitenkin edelleen auton kyydissä tuskin yksin kaupungissa hieman maantiellä, ja kone ei vain ole taloudellisesti. Varsinkin vaimoni ja tyttäreni käyttää sitä nyt ja kauppa ei ole vaihtoehto heille. Kaupan arvo on tullut niin (noin 4500-6500) Mielestäni vain ajaa sähköauto tulee olemaan vaihtoehto meille. (Kaupunki) matriisi pysyy virheetön auton meistä ovat olleet hänelle (yhdessä edellisen matriisi) yli 10 vuotta, seuraaja matriisin (ix20 ja Kia Venga) ovat erittäin hyvä vaihtoehto, mutta jälleen odottamaan sähköauton vaikka Matrix ei pettänyt.

Jälleen mitään raportoitavaa

 • 50000 km
 • 30 elokuu 2012 12:38

Samalla auto on 7 vuotta kanssa 50 000 km.
Kauppa minun jakaja antaa mukavasti mutta vaimoni ei voi ottaa pois autosta. Vaikka kulutus on edelleen laskussa noin 1-8 vaihtelee tietenkin kanssa km että teemme huonoja. Kuitenkin muutaman kerran maantiellä hän saa 1 tai 10 niin meidän on elettävä sen kanssa. Lääts teki jälleen pienen kierrosta (250 euroa), joten en ensi vuonna voi taas apk suuri puolestaan ​​tulee tehdä, jos ei ole mitään muuta tuolloin.

vaihdetaan

 • 57000 km
 • 31 elokuu 2013 21:33

Nyt auto keväällä on ollut sen vuoro (mukaan lukien uusi bändi 400 euroa) auto oli valmis jälleen vuoden ajo sujuvasti. Tänä vuonna kävi ilmi, että olin yhä ajo tämän auton. Vain vaimoni meni siellä ostoksilla. Sinällään ole peruste tehdä sen pois, mutta 12 vuoden jälkeen Matrix olin hieman väsynyt.
Vaimoni siltikään kauppaa häntä cajoling häntä nyt yli kaksi vuotta, ja selittää, että kustannukset täällä nyt tuli heille oli niin pitkälle kuin hän halusi päästä eroon hänestä.
Se oli myös, että kokonaiskustannukset olivat paljon. Huolto, ajoneuvovero ja vakuutus tehtävä on erittäin kallista keskimäärin 1-8 pitää hänet poissa. Koska ensimmäinen edellytys oli, että seuraaja jälleen olla koneessa oli vaikea löytää hyvä korvaaja. Kaikki ajoneuvon automaattinen siirto kuluttaa enemmän ja siksi hinta paljon korkeampi (enemmän verot johtui CO). Lopulta luovuttiin Matrix jälkeen paljon etsitään Space Star automaattisella. (Ks seuraava raportti tämän auton). Vaikka se oli viisasta muuttaa Matrix tottua oli täydellinen auto. Joka osti hänelle, hän on paljon huvin vuoksi. Voi olla, että olen myynyt hänet ajoissa ja sitten seuraava omistaja ei ole yhtä onnellinen se haittapuoli käyttäen. Joten nyt takaisin pienemmän auton tottuvat tulevaisuuteen.

4.5
 • Comfort 4.0
 • suorituskyky 4.0
 • luotettavuus 5.0
 • maksavat 4,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen