Renault Clio Estate dCi 90 Energia Night & Day (2014) tarkastelu

5täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintamittarilukema viimeinen
Clio Estate dCi 90 Energia Yö & päivä
5, Manuaalinen
2014
2015
20000 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 8.1 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

ESITTELY

 • 5000 km
 • 19 huhtikuu 2015 21:56

Liittymisen jälkeen uutta työtäni Ajoin alkuvuoden VW Polo TDI BlueMotion (katso minun tarkistaa muualla). Sitten sain ajaa uuden vuokrasopimuksen valinta. Vanhat ajat ovat ohi ja C-segmentin (Astra, Golf jne) ei enää ole. Jätä Mondeo, Avensis tai jopa BMW 5-sarjan I koskaan ratsasti. Oi niitä aikoja. Mutta en voi sanoa mitään, koska uuden vakituisen työpaikan oman 57th ja heimot tappavat vuokrasopimuksen. Ymmärrän, että hyvin! Olin niin onnellinen kuin pieni lapsi meidän vielä voinut ottaa upouuden auton käytössä. Siitä on tullut Renault Clio 1.5 dCi Estate yö ja päivä. Minun edellisen työnantajan Ajoin Clio 0,9 TCE ja siellä oli enemmän kuin tyytyväinen (ks muualla). Tietenkin Ajattelin muita autoja. Verotuksellisten näkökohtien en voinut sivuuttaa ja Siksi haluaisin olla 14% auton ja hieman suurempi. Olin pian valmis. Clio Estate dieselmoottorilla ollut vieläkin olla ainoa farmari dieselmoottorilla ja olla 14% lisäys B-segmenttiin. Leasingyhtiö on saanut uuden Estate at Night & Päivä suorituskykyä varastossa Cassiopee Gris. Pidin multimediajärjestelmä R-Link on, mutta välitön saatavuus löysin houkuttelevia kuin odottamaan muutaman kuukauden. Mutta sitten standardin. Olen vain ylimääräistä silti päästä keskikyynärnojan ja helmikuun puolivälissä voisin vaihtaa sen Riehakkaat Polootje chic Clio Estate.

Kehon ja sisustus

Suunnittelu lausunto voi vaihdella tietenkin, mutta suunnittelu molemmat mallit Clio hatchback ja estate, en vielä ole kilpailua tässä segmentissä. Pidän erityisesti Estate oikeaa autoa, jossa on mukava katsoa ja muoto tulee lähelle C-segmenttiin. Yleensä en ole fani farmari. Mielestäni liian usein pitävänsä 'toimeksiantojen' mallin, josta se on peräisin. On kuitenkin olemassa poikkeuksia ja Clio Estate löydän tyylikkäitä. Tapa tumma lasi aalto ympärillä auton käydessä ja ikkuna pilarit optinen häviö on löytö. Night & Päivä on kromattu kaistale pitkin ikkunoiden suunnitteluun korostaa ylimääräistä. Harmaan maalattu 16 tuuman pyörät mahtuu erittäin hyvin auton värin. Estate on tietysti erittäin kätevä verrattuna viistoperä: päivittäistavaroiden laatikot ja loma juttuja MIK voit helposti takaisin, näytön kansi on päällä ja valmis. Viisto kattolinja, mikä tekee tästä auto niin kaunis, Estate ei muuli kaapit ja sohvat. Sitten sinun tarvitsee vain ostaa Dacia Logan.

Tärkein vastaväite ja ärsytystä edellisessä Clio oli tuulen ääntä. Siellä he ilmeisesti työskennelleet! Mielestäni Renault on tehnyt leikkauksia sillä myötätuulessa, auto todella melko hiljainen. Vastatuuli tekee Clio edelleen hieman meluisa mutta läheskään niin paha kuin ennen. Ovet ovat parempia lopussa kuin ensimmäinen Clio. Ei Audi, mutta ei Trabant jos saan sanoa niin. Luukku suljetaan muutoin lähes "saksalainen" mukava isku kuivana.

Sisältä se, minulle ainakin, tuttu alueella. Musta (hyötyajoneuvojen) ja hieman bling bling. Ole kaikkien makuun, mutta pidän leikkisä ja tyylitelty. Auto Testaajat pitää kiusaava noin halpa materiaaleja tässä autossa. Minusta kaikki niin paha. Se ei todellakaan ole VW, mutta kaikki on perusteellisesti yhdessä ja, kuten edellisessä Clio kuten nouto tässä tarkastelussa, en ole kuullut korina Clio 1,5 vuotta. Polo oli väsynyt neljä vuotta taistelivat hurja auto kitisevä tuolit ja hionta ja narisevia kuljetukseen. Kauniita materiaaleja sano aina mitä! Huonekaluja Clio erinomainen etu- ja siunaus selkääni. Tilan takana on täysin arvoton. Aivan liian tiukka. Vain lapset tai aikuiset jopa 1,70 metrin voi istua kaunis. Meidän perhe ei ole ongelma, mutta yksi näkökohta harkitsemaan harkittaessa Clio. Tavaratilassa on luonnollisesti erittäin tilava ja kauniisti pääsee kätevä kaksoispohja makaa löysä kamaa. Aiheesta laitteiden ja toiminnallisuuden Palaan pian.

Kaiken kaikkiaan mielestäni Clio Estate kuvan auto, joka varmasti tuntuu sopivan yhteen. Estate Saat myös liiketoiminnan mukavasti päivän ja on paljon käytännöllisempi kuin viistoperä. Mutta Clio on liian ahdas takapenkillä pidempään henkilöille.

ajo

Hyvin erilainen lohko on diesel-polttoainetta, joka on sijoitettu konepellin alla suhteessa kolmen sylinterin ensimmäinen Clio. Siksi ne ovat itse asiassa hyvin erilaisia ​​autoja luonteeltaan. Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde Kehotan heitä, ei ulkonäkö, mutta luonteeltaan. 900 cc drieclinder on erittäin valpas farmari kone, diesel on paljon hiljaisempi menossa. Lyhyt viistoperä kirkkaan toerenmachinetje kiusasivat minua enemmän kuin kerran auton Flink kannustaa. Diesel antaa Clio hyvin rauhoittava luontoa ja menen sinne selvästi rauhallisempi. Diesel Minusta (erittäin) hitaasti mätä helistimiä. Mutta kun teet hieman nopeutta on mennyt ja se on lähes äänetön diesel mukava ääniraita. Välillä 1500 ja 3000 rpm, moottori on hyvä pallo ja vääntömomenttikäyrä on täysin tasainen. Maksimiteho saavutetaan 4000 kierrosta minuutissa. Minulla on 1000km tehneet hyvin hiljaa ja olen sitten hyvin vähitellen, että kellua ratsastus. Renault osoittaa, että vain 6500 km päässä pääkaupungista on kokonaisuudessaan käytettävissä. En ole siellä vielä, mutta minusta se on sileä auton. Jarruvalon Sprint: sinun on tultava hyvä perhe ... Expressway: nakki ja suuren eron kolmen sylinterin. Mielestäni täyttävät Hollannin tiet, mutta Autobahnen ampua että moottori todella lyhyt. Samaan aikaan, olen ollut täällä Saksassa dieseliä. Vuonna perä ja pieru tarkoittaa ainakin 170, ja sitten kakku on edelleen. Lisäksi suhteellisen rauhallinen. Niin kovaa ilmiselvästi tee mutta se osoittaa, että jotkut B-klassertje tänään voi tulla hyvin toimeen välillä Saksan voima. Olen myös sitä mieltä, että Estate maantiellä, jossa on jonkin verran parempi suuntavakaus.

Löysin kolme sylinteriä Clio Takakansi ajoittain, mukavampi auto. Liikenneympyröissä, Eifelin alueella tai Alpeille, jos ymmärrät minua. Päivittäisessä Käytännössä tämä Estate diesel on ylivoimainen mutta koska helposti se käsittelee sen voima, rauhanomaisesta luonteesta ja ennen kaikkea, polttoaineen kulutusta. Silta!

polttoaineenkulutus

En voi olla lyhyt noin. Kaikki ajokilometrien, laskuri on nyt 4,5 litraa 100 kilometrillä (1: 22,2, ajotietokone) ja se on paras pistemäärä olen koskaan ratsastanut. Törmään yleensä hiljainen kanssa liikenteen Randstadin mutta en pelkää keuliminen autoon ja taas melko kick ass. Kaikki tekee dieselin ole väliä. Toisin kuin muut kuljettajat, käytän 'eco' -painiketta todellakin säännöllisesti. Moottori käy pehmeämmin kuin silloin, kun se on kylmä ja vähemmän 'tyly' liikenteessä jonoja. Hyvä elää. Olipa säästää polttoainetta, en voi korjata. Kuitenkin eko-painiketta tai ei, onnittelut Renault tästä hienosta polttoainetaloutta!

Jousitus ja ohjaus

Estate on jäykempi jousitettu takana kuin Clio viistoperä. Se olisi johtanut parempaan käsittelyyn ohjataan löytää toimittajia. Ehkäpä. Pitkällä poistumista tai mutkan varrelle, Estate on todellakin kuin vauva, varma. Mutta nopean heitto ja heittää työtä vuorotellen, kiinteistön todella epäedulliseen asemaan. Se saattaa olla hieman akateemisia, mutta et huomaa eroa tykkäsi ajo liikenneympyröissä, tiet ja vuoristoteitä. Vaikka on marginaalinen, mutta Polo on loistava ritari mutka ja ero on vieläkin. Lisäksi hieno suspensio. Hyvä mukavuus, iskunvaimennus ja äänieristys. Sääli Contin koska Michelinin ovat todella paremmin ehdoin pito ja käsittely pienet epätasaisuudet tien pinnassa. Kytkentä- ja linkittäminen on suuri. Monet autot on dieselmoottorin konepellin alle joskus on hieman raskas kytkin. Clio dCi ei. Ohjaus on kevyt ja tarkka hyvin nahka ohjauspyörä. Clio oppimisen ohjaus, jossa on muovinen insertti, alaosaan sen. Minun versiossa kiiltävänharmaa joka vielä puree, koska se vastaa auton värin. Myös lisää valkoiseksi! Ihan järkyttäviä. Jos ajaa ympäri nenä wc-istuimen. No joten ole varovainen tilattaessa. Jotkut arvioijat on terävät reunat pohjalle sisäpuolelle insertin. Jep, huolimaton viimeistely ja terävä, mutta jos sinulla ei ole ajon kärsivät on jotain parantaa ohjaustekniikkaa ...

Laitteet ja toiminnallisuus

Nähdessäni Clio ensimmäistä kertaa, olin vaikuttunut mitä tarjottiin kaikki rahat (ilmaisu). Aiomme olla hieman pidemmälle aikaa, ja se on uskomatonta, mitä uusin elektroninen autot (voi) kiinnitetyt. Clio on tällä alalla nyt vasemmalle ja oikealle ohittanut uuden sukupolven Corsan n i20: n, Fiestan Fabia ja niin edelleen. Night & Päivä suorituskyky on melko hyvin varustettuja kuulo, mutta se osuu. On varmasti tarpeen havaintoja vierelläni laitteiden ja toiminnallisuutta. Aluksi, ja olen täysin f ... ING on hullu, ei valoa takaisin! Olen jo kirjoittanut niin monta kertaa, vaikka muita autoja. Minulla tavaraa takana, kuten pussi tai takki. Jos haluan jotain siellä Haluan nähdä, että jopa pimeässä! Mr. Renault: ties kuinka monennen kerran, s'il vous letti! Lisäksi, ei ole korkeudensäädön matkustajan istuimen myös väärä taloudessa. Vaimoni on melko pieni ja olen paljon isompi ja niin on paikka huomattavasti alaspäin. Onneksi istumme takaisin hieman samaan silmien korkeudella. Mutta jos on iso kypsä kaveri istuu vieressäni tuntuu kuin hän on puoli metriä korkeammalla. Ei peli. Takana etuistuimilla puuttuu pussit (mitä te kutsutte niitä asioita muutenkin?). Hyvin hankala. HF voi, mutta ääni, erityisesti vastaanottimessa, on pohjaton. Lisäksi ei ole esiasetusvalikosta puhelimessa. Vaikeaksi. Laivalla tietokone ei ole lista ominaisuuksia, mutta valikko, josta sinun täytyy käydä läpi joka kerta selaamista. Ei kovin paljon, paitsi että kun vakionopeussäädin aktivoi aina näytön laivalla tietokone hyppää asetettua nopeutta. Liian kömpelö. On olemassa paljon pikkuneiti että on käsittämätöntä, että ovat saavuttaneet tuotantovaiheessa. Mutta on myös raportoida riittävästi positiivista: erinomainen ja erittäin nopea navigointijärjestelmä kosketusnäyttö ja selkeä 'grafiikka', erittäin hyvä kuulostava' stereoita ja USB-liitäntä minulla on hauskaa päivittäin, mukavat tuolit, hyvä kiinni nahkainen ohjauspyörä ja vaihdekepin, loistavat ergonomia, pysäköintitutka anturit, yksityisyyden lasi, kauniisti maalatut kevytmetallivanteet, sumuvalot, LED-päiväajovalot, kattokaiteet tyylikäs, ja niin edelleen.

Kaiken kaikkiaan olen melko kritiikkiä laitteiden ja toiminnallisuuden jälkeen 1,5 vuotta Clio. Etenee tietoa Haluan kutsua sitä. Mutta suurelta tottua useimmat asiat hyvin ja ovat todella tärkeitä asioita herkkä.

Mutta valoa takaisin vai?

epäonnistumiset

Ei mitään. Myöskään helistimiä, creaks tai ritseltjes (koputtaa puuta). Suuri luokan!

Päätelmät - puoliajalla

Olen varmasti kriittisempi kuin ensimmäinen tarkastelu kirjoitin Clio. Ehkä näen, kynnyksellä uutta ja tuoretta kilpailijat, Clio hieman eri valossa. Meillä on, ennakoiden uuden Opel Agila, yksityinen useita viikkoja uuden Opel Corsa 1.0 kolme sylinteriä voi ajaa ja se on todella hieno auto, vain yksi esimerkki. Tuntuu siltä ajat shrunken Insignia. Mutta yleisesti Mielestäni Renault Clio edelleen suuri auto. Suunnittelu on edelleen ylivoimainen minulle ja ehkä tärkein syy I ajaa Clio. Estate diesel on kultainen yhdistelmä, joka ei ole yhtä B-segmentin kannalta suunnittelu ja edustus. Lisäksi moottorin, suorituskyky, polttoainetaloutta, seistä, mukavuus, ajettavuus, ohjauksen, ergonomia kiistaton. The (iso) laite- ja toiminnallisuus epäonnistumiset Renault on mallin muutosvaihe tai mukauttamaan koska tuollaista epäjärjestys on niin hienot autot ovat todella täysin tarpeettomia. Jatkettava.

LOPPURAPORTTI

 • 20000 km
 • 07 marraskuu 2015 18:37

Työnantaja vetää pistoke liiketoiminnan ja voin lähteä jälkeen 10 kuukautta. Clio on edelleen. Sääli. Minulla ei ole mitään lisättävää edellä. Se oli erittäin hyvä auto, jossa on muutamia puutteita, katso johtopäätökseni edellä. Merkillistä, ei kellään mitään ongelmia ja kuuli helistin tai kraakje. Renault Clio - erittäin suositeltavaa.

4.5
 • Comfort 4.0
 • suorituskyky 4.0
 • luotettavuus 4.0
 • maksavat 5,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen