Volvo V40 D2 + Nordic (2016) tarkastelu

8täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintamittarilukema viimeinen
V40 D2 + Nordic
6, Manuaalinen
2016
2016
14000 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 8.2 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

Volvo V40 D2 + Nordic ylellisyyttä

 • 3500 km
 • 16 tammikuu 2017 08:43

Viime kesänä oli aika etsiä uuden vuokrasopimuksen. Yli kolme vuotta tyydyttävästi ajanut Volvo V40 D2, valitettavasti ole steroideja version 190 hv eikä 14% versiossa, mutta nyt uusia mahdollisuuksia selvittää jotain kaunista. Vaihtoehdot minulle olivat Audi A3 Sportback, Peugeot 308 ja taas V40. Mitä vaihtoehtoja oli verrata Volvo - Peugeot tehty nopea minulle, koska toivelistalla ja kaunis paketit tarjotaan Volvon.

Audi Olen testauslähtöistä, huolimatta suuremmista takapenkillä ja runko, ja se, että tämä malli on vain kiillotettu auto, olin vielä odotettavissa lisää. Siellä oli enemmän kuin toimittaa auto ei yksinkertaisesti ollut mahdollista tässä luokassa sähköisellä istuimen säätö (!) Ja hintaero Volvon varmasti ollut shokki Barend suuri.

Minun Volvo jälleenmyyjän tiedossa Verkerk olin auttanut myös luotetaan kuitenkin mukavaa, jos tiedät mitä olet jälleenmyyjälle. Nordic + malli, jossa luksus paketti osoittautui lähes kaiken tarjota mitä haluan (tai enemmän), joten minulla on vain mahdollisuus suurempaan 62 litran säiliö ei rasti. Mutta erikseen, sillä tämä on lähes vakiona kaikissa versioissa paitsi D2. Tämä on myös epäselvä asiakirjoissa, jotka jätän vain tuli takaisin.

Olen tehnyt koeajo osaksi D4, mutta liiallinen voiman minun sydämeni ei ehkä nopeammin (se ei ole kuin laulaa kuusi-in-line) ja hintaero liian iso. Minun oikea jalka ei voi luottaa siihen. D3 edes lyhyesti harkita lyhyesti, mutta hintaero, sitten pienemmät ero hevosvoimaa ei epäillyt minua. Lisäksi uusi D2 2.0 moottori, etenkin vähemmän hieman kirkkaampi, mikä minua vanhan 1.6 moottori melko epämiellyttävää. Koeajo D2 tehty puhtaasti moottori, muuten kaikki oli tuttua. Vähän erityistä huomiota Senses järjestelmään, koska se oli päivityksen, ja erityisesti, navigointijärjestelmä oli toivottoman vanhentunut. Onneksi tämä parantunut 2016 malliin, ja voit nyt oma (ilmainen) Päivityksen.

Lähes neljän kuukauden kuluessa toimituksesta marraskuussa oli aika poimia auton. Hän oli siististi simpukka sininen ruskea nahka, koko LED, lämmitin, panoraama katto, sähköisesti säädettävät etuistuimet (muistitikku), peruutuskamera ja pysäköintitutka anturi. Bonuksena myös pysäköinti anturi, valmistajan virhe minun hyväksi! Kun lyhyt selitys (juurikaan muuttuneet edellisestä mallista) otti ja ajoi pois. Varsinkin alussa se oli paljon tottua uuteen moottoriin, joka reagoi hyvin eri tavalla. Herkkä alhainen.

Nyt lähes 2 kuukautta ja 3500km edelleen tunnen, että moottori ei ole vielä täysin rikki. Toivon niin ainakin, koska kulutus on 1:17 ole mitä odotin. Vihdoin Menin 1:19 talvella. Haluan vain antaa sille aikaa .. Aiemmat auto antoi minulle säiliö Berliiniin ja takaisin, tätä olin ollut polttoainetankista 200 km pois Britannian rajalle ja sitten säiliö lähes 10 litraa isompi myös! Tosin, Autobahn kontrolloitiin suuntaan 180/190, mutta se oli aikaisemmin. Kokemukseni on, että säätö aallonpohjasta on erityisen edullinen nopeuksille kaupunkialueilla. Verrattuna 1,6 moottoriteho on mitä kuolema yli 3000 kierrosta minuutissa maantiellä, mutta ehkä se on edelleen käynnissä. Lisäksi moottori toimii hyvin ja se kuulostaa hyvältä.

Mitä vaihtoehtoja, voit nauttia Volvo, esilämmitystila on fantastinen ja myös paikka käytän useammin kuin odotettiin. Lämmitin ottaa sovelluksen välittömästi tai ajastinta. Sovellus on myös erittäin siisti, tietoa käytöstä, tila (lukittu / onvergendeld) sekä mahdollisuus asettaa navigaattorin etukäteen. Kuitenkin, yhteydenpito ajoneuvo on joskus hidas, lähettämällä lämmitin komento voi kestää 10 sekuntia vahvistusta. Mikä on myös suuri on sähköinen istuimen säätö Avainmuisti. Kun minä kieltänyt minun transponderi olen ulos pääni katolla, kun tyttöystäväni taas ajoi pala. Navigointi on tullut paljon paremmin, mielestäni tullut vähemmän idioottimainen reittejä kuin edellinen versio, mutta mielestäni liikenne raportit ovat vielä hieman hitaita ja tukossa. Koko LED-valaistus en ollut tarkoituksellisesti, mutta tuli kanssa paketin, mutta käytännössä silti erittäin mukava. Jos minä nyt taas askeleen ilman autoa johti merkki ymmärsin eron. Pala turvallisuutta myös!

Kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen autoon, aluksi pieni kraakje kuullut edessä kojelautaan, mutta viime aikoina se ei tule takaisin, vain katsella niin pitää. Saan aina levännyt ja varsinkin nyt kylminä kuukausina, lämmitin on helpotus. Kesällä toisen tarkastella tai kulutukseen, joka on parantunut ja olen sen jälkeen matka kauas Italian vielä tuoretta retki.

Kesä uuden nauhat

 • 8500 km
 • 04 toukokuu 2017 13:04

Viime viikolla kesärenkaat laittaa autoon. Kysyin myyjältä toisen tarkastella moottorin, koska käyttää minua yhä pettymys. Johtuen noutaa ja palauttaa palvelun toimisto minulla ei ollut enemmän palautetta tästä (jota pidän huono). Nyt on kesärenkaat muistuttaa kulutus parannettavaa on hitaasti kohti ensimmäistä 18, mutta silti ei mitä odotan o.b.v. kokemukseni edellisen D2 ja se, että tämä uusi moottori on vielä parempi (teoreettinen) kulutus .. Luultavasti lämpimämpi sää on myös vaikuttanut, tai he ovat tehneet jotain taianomaista moottorinohjausjärjestelmän ??

Lisäksi nyt ei ollut ongelmia kuuden kuukauden jälkeen auton, joten täysin tyytyväinen. Vain lifehammer oli löysä, mutta on tukevasti laittaa siististi jälleenmyyjä.

V.w.b. useita kysymyksiä täällä on tietääkseni ole uusia materiaaleja käytetään autossa, olen äsken ylellisyyttä paketti + paljon kromia ja siisti viimeistely nahka kaikkialla. Mikä on muuttunut on pokeri (jota ei enää pala valitettavasti se oli mukava ominaisuus edellisessä mallissa) ja ohjauspyörä, joka on pienempi ja olla paksumpi, joten se urheilullisemman ja tuntuu paremmin kädessä.

Kun navigointi, olen itse ollut ongelmia edes mielessä kaatuu tai vastaavaa Muutama kuukausi sitten päivitetty USB-väylän kautta, joka meni hyvin vaikka vain kesti yli kaksi tuntia, joten vain noin ajon. Suunnitella sitä hyvin ennen menet lomalle TCM olen edelleen alamittainen, joten olen usein edeltää silti katsoa google maps. Ehkä minun pitäisi yrittää uusia aisteja luottamaan enemmän ..

Olen nyt myös juuri ollut miniski katolle ruutuun edellisen D2 sitä (jota en voinut pitää onnellinen leasingyhtiö), ja se oli erittäin mukava 4 aikuista ja täydellä kuormalla. Kulutus emme puhu siitä näin kuljetuslaatikko.

Viime aikoina auto on vielä paljon i.v.m. uusi työ paikka, jotta voin tehdä paljon pyörä. Mutta ensi kuussa, auto tulee takaisin oikeudenkäynnistä, kun lähden suunta Toscanan luultavasti 3000km +

Pyöreä kestää Italia

 • 14000 km
 • 04 heinäkuu 2017 13:31

Viime kuussa kahden viikon kiertueella Toscanassa ja on erittäin kevyt. Ajaminen maanteillä kukkuloiden nopeuksilla välillä 30 ja 90 tunnissa on suuri ja D2-dieselin vähän muutosta tarvitaan kaikkialla riittävän vääntömomentin. Auton käsittelee suuria joitakin jyrkkiä käännöksiä, todella nauttia mäkiä. Pakkauksen em purra 1500km puoliväliin Italian minun Toisaalta hieman pettymys, The (nahka) istuimet eivät ole tukea olin tottunut vuoden 2012 mallia V40 (tai BMW 3-sarja ennen), tai ehkä selkääni on vähemmän joustava tullut vuosien mittaan. Risteilyt maantiellä hyvänä jatkunut kulutus on hieman parempi 5,7 l / 100km nyt. Tarjoile 62 litran tankki ja 1 polttoaineen Keski-Italiassa. Ajoi sujuvasti paikasta A paikkaan B, silti tyytyväinen.

4.0
 • Comfort 5.0
 • suorituskyky 3.0
 • luotettavuus 4.0
 • maksaa 3.0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen